سلام. نمیدونم چرا هر فایلی که پاک میکنم در recycle bin نشون داده نمیشه.دست هم نزدم به تنظیمات ریسایکلبین . کسی هم دستکاری نکرده.میشه کمک کنین چون یه فایل رو اشتباهی پاک کردم الان تو صندوق بازیافت نیست که بر گردونمش.
سلام. نمیدونم چرا هر فایلی که پاک میکنم در recycle bin نشون داده نمیشه.دست هم نزدم به تنظیمات ریسایکلبین . کسی هم دستکاری نکرده.میشه کمک کنین چون یه فایل رو اشتباهی پاک کردم الان تو صندوق بازیافت نیست که بر گردونمش.
شما یک بار دیگه تنظیمات recycle bin و چک کنین.. از ریجستری هم فک کنم بشه کاری کرد که.........
gpedit.msc رو هم یه چکی کنین..
برای اون فایل خودتونم کافیه از یهنرم افزار ریکاوری استفاده کنین...
سلام
داخل تظیمات Recycle Bin ==> ببین گزینه ای که تو شکل مشخص کردم تیک نداشته باشه
با تشکر از این 2 تا دوست عزیز
drxox نه تیک نداره.امکان داره مشکل سخت افزاری باشه. این هارد رو تازه خریدم سامسونگ 500 f3 هست.اوایل خوب بود الان اینجوری شده؟
البته فكر نميكنم مشكل سخت افزاري باشه؛ نرم افزاري هست اگه چك كرديد و باز هم مشكل هست
با يه فايلهاي ديگه امتحان كنيد ببينيد بازم همينطوريه؟
agar tu recycle bin nist bayad ba narmafzarhaye recovery(mesle recover my files) peidash konid,100 darsad peida mishe
از همه ممنونم.فقط الان یه چیزی که متوجه شدم اینه که با همه ی فایلها همین مشکلو داره
بعد موقع پاک کردن فایل از من تاییدیه نمیگیره.قبلا میخواستم یه فایلی رو پاک کنم یه پنجره قبل از حذف میومد که باید ok میزدم تا پاک بشه الان این پنجره نمیاد.
اون پيغام رو شما غير فعال كرديد!
روي سطل بازيافتتون كليك راست كنيد سپس گزينه ي properties رو انتخاب كنيد؛ از اونجا در تب general تيك گزينه ي Display delete confirmation dialog رو بذاريد
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)