نظر شما بین این چند گوشی چیه با دلیل هم باشه ممنون میشم و گوشی حال من n86 ازش خیلی راضیم فقط دوست ندارم گوشی بیشتر از یه سال دستم باشه.لیست گوشی در نظر سنجیه و از دوستانی که وارد این تاپیک میشن خواهش میکنم بدون نظر خارج نشن!
نظر شما بین این چند گوشی چیه با دلیل هم باشه ممنون میشم و گوشی حال من n86 ازش خیلی راضیم فقط دوست ندارم گوشی بیشتر از یه سال دستم باشه.لیست گوشی در نظر سنجیه و از دوستانی که وارد این تاپیک میشن خواهش میکنم بدون نظر خارج نشن!
Last edited by oghtapost; 19-05-2010 at 22:26.
خب ملاک های شما برای انتخاب گوشی چیه ؟
چه معیار هایی براتون مهمه ؟
شما باید دقیقا بگید که چه چیزهایی براتون الویت داره ؟؟
مثلا n900 سیستم عامل قوی داره اما دوربین قوی ایی نداره بر عکس ویواز و باقیه گوشیا
شما باید خواسته هاتون رو بگید تا با توجه به اون بتونیم راهنماییتون کنیم!!!
ببینید من هم برنامه نصب میکنم هم بازی میکنم هم عکس میگیرم هم رادیو گوش میدم هم فیلم میبینم......کلا یه گوشی میخوام که از n86 یه چیز بالاتر باشه و کامل و ارزش خریدن داشته باشه.....ویندوز و سیمبین و .... واسم فرقی نداره...ممنون
خوب دوست عزیز اکثر گوشیهایی که اسم بردید از N86 یه سر و گردن بالاترند.
اگه یه گوشی با دوربین قوی بخوای.
از بین گوشیهایی که اسم بردی فقط N900، Omania II و Chocolate LG دارای دوربین 5 مگاپیکسل وبقیه به غیر از Pixon12 که 12 مگاپیکسلیه با دوربین 8 هستند.
که در این بین X2 با وجود دوربین 8 مگاپیکسلی خودش کیفیت فیلمبرداری پایینی داره و Vivaz و Omnia HD دارای فرمت فیلمبرداری HD هستند.
در مورد ساپورت گوشی از لحاظ قطعات و نرم افزار طبیعتاً گوشیهای سامسونگ و ال جی نسبت به گوشیهای نوکیا و اریکسون وضعیت ناخوشایندی دارند.
در مورد نمای ظاهری هم میتونی روی Vivaz و N900 حساب کنی.
در باقی موارد هم باید بدونیم که دقیقاً چه چیزهایی برات معایبند و چه چیزهایی مزایا.
ضمناً تعداد گوشیها یکم زیاده فکر کنم بد نباشه محدودترش کنی
مزایا:
دوربین 8 یا بالاتر
صفحه ی بزرگ (لمسی یا غیر لمسی فرق زیادی نیمکنه)
فرستنده ی رادیو
سیستم عامل
سرعت خوب و بدون هنگ
ظاهر خوب
کلاس !
صدای استریو...
اندازه ی نسبتا بزرگ!
و سلامتی شما...
کلا میخوام بدونم از اون لیست کودوم گوشی با مزایای من تطابق بیشتری داره
خوب با شرط اولت گوشیهای Chocolat، N900 و Omania II از دور خارج میشند. چون دوربین اونها پایینتر از 8 مگاپیکسله.
گوشیهایی که توی لیست باقی موندند عبارتند از:
Omania HD ، VIVAZ ، Pixon12 و X2
در مورد شرط دوم:
اختلاف زیادی در اندازه ی صفحه ی نمایش این گوشیها وجود نداره. Pixon12 نسبت به بقیه صفحه ی کوچکتری داره: 3.1 اینچ
Omnia HD هم با صفحه ی 3.7 خودش بزرگترین صفحه رو در این بین داره.
هر دو گوشی سونی در این لیست دارای صفحه ی 3.2 اینچی هستند.
اما در مورد رادیو:
در این لیست فقط X2 از ساپورت رادیو برخوردار نیست.
پس یه گوشی دیگه هم از لیست حذف شد.
در مورد بقیه خیلی نظر نمیدم تا برسیم به صدای استریو:
در این لیست Omania HD و VIVAZ کیفیت صدایی خوبی دارند.
انتخاب با شماست.
با توجه به انتظارات شما که گیم و برنامه که هر دو به سیستم عامل مربوط میشن و درانتظارات شما هستن گزینه هایی مثل اومنیا2 را پیشنهاد میکنم همچنین ایکس2 درصورتی که کیبرد لازم داشته باشید.
ویواز و 8910 هم خوبن ولی از نظر سیستم عامل در سطح بسیار پایینتری نسبت به اومنیا2 و ایکس2 قرار دارن.
pixon12 هم به خاطر نداشتن سیستم عامل حذف میشه
پس 3 گزینه باقی میمونه
Omania HD ، VIVAZ و x2
البته vivaz صدای استریو نداره و صداش ضعیفه (که بستگی به مصرف کننده داره میتونه به خاطر همین انتخابش نکنه)
در اینجا کمی باید مکث کرد x2 فکر نمیکنم به حد کافی سرعت خوبی داشته باشه (زیاد هم مطمئن نیستم)سرعت خوب و بدون هنگ
حداقل میشه گفت که سرعت ویواز خیلی بالاتر هست
پس میمونه ویواز امنیا اچ دی
بچه ها تا اینجا نظرتون چیه ؟
من در حد شما استاد نیستم.........ولی X2 هم به نظر من نمیتونه توی سرعت با ویواز و اچ دی مقابله کنه.........(البته اینو Merikh جان باید بگند).......بچه ها تا اینجا نظرتون چیه ؟
در کل انتخاب میمونه بین همون ویواز و اچ دی........و چون صدا برای ایشون مهمه اچ دی براشون بهتره........
تاپیک هایی هم در رابطه مقایسه این 2 گوشی هست که میتونید مطالعه بکنید.......
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
من در حد شما استاد نیستم.........ولی X2 هم به نظر من نمیتونه توی سرعت با ویواز و اچ دی مقابله کنه.........(البته اینو Merikh جان باید بگند).......بچه ها تا اینجا نظرتون چیه ؟
در کل انتخاب میمونه بین همون ویواز و اچ دی........و چون صدا برای ایشون مهمه اچ دی براشون بهتره........
تاپیک هایی هم در رابطه مقایسه این 2 گوشی هست که میتونید مطالعه بکنید.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)