تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: پلاگین ها چی هستن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض پلاگین ها چی هستن؟

با سلام به اقا یون استا د میکس ومو نتاز.میشه برای من که هنوز اول راهم توضیح بدید.
    1اصلا در کل پلاگین چی هست؟
    2 پلاگین ها در نرم افزار های میکس و مونتاز چه کاری انجام می دهند؟
    3 طریقه ی نصب پلاگین ها چگونه است؟
    4 نحوه ی اجرای پلاگین چگونه است؟
    و در اخر پلاگین 3بعدی یعنی چی؟
    با تشکر

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

با سلام به اقا یون استا د میکس ومو نتاز.میشه برای من که هنوز اول راهم توضیح بدید.
    با تشکر
    سلام دوست من
    ورودتو به P30World تبریک میگم
    پلاگین (Plug-in) ها در کل نرم افزارهایی هستن که برای اجرا شدن و استفاده از اون ها، باید روی یه نرم افزار دیگه نصب بشن. نام دیگه و یا برگردان اونها به فارسی، افزونه هست.

بذار یه مثال برات بزنم روشن شی. برنامه فتوشاپ رو در نظر بگیر. خود نرم افزار میتونه روی تصویر تداوینی اعمال کنه. مثل بلور کردن، بریدن، پاک کردن (البته این ها خیلی خیلی ساده هستند) ما برای اینکه بتونیم کارای زیباتر و پیچیده تری رو روی کارمون اعمال کنیم، میایم و از پلاگین های مختلف، که هر کدوم کارای مختلفی رو انجام میدن، استفاده میکنیم.
    مثل : پلاگینی که به راحتی و فقط با چند کلیک، دندونای عکس رو سفید و براق میکنه. یا پلاگینی که به راحتی عکس ما رو روتوش میکنه.
    پلاگین ها بستگی به خودشون کارای مختلفی انجام میدن. با یه Setup ساده نصب میشن. مگر پلاگین هایی که نصبشون نیاز به ترفند داره. مثل هالیوود اف اکس.

حال کردی؟

کامل بود؟

یا هووووووووووووووووو

3. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

با تشکر از جواب حبیب عزیز
    .................................................. ..

اَفزایه یا افزونه (به انگلیسی: Plug-in or Add-on) ابزاری کاربردی و کوچک و وابسته به یک نرم افزار میزبان دیگر (مانند مرورگرهای وب) است و به تنهایی کاربردی ندارد. افزایه می‌تواند یک ابزار، پوسته و... باشد.
    برنامه‌های کاربردی از پلاگینها پشتیبانی می‌کنند. این کار دلایل زیادی دارد از جمله آنکه به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهند تا برنامه کاربردی را گسترش دهند، حجم برنامه کاربردی را کاهش دهند، از ویژگیهایی که در آینده کشف می‌شوند پشتیبانی می‌کنند و کد منبع را از برنامه کاربردی به علت ناسازگار بودن لایسنس نرم افزار، جدا می‌سازند.
    از:wikipedia
    مواردی مختلف از قبیل تصحیح رنگ - دادن افکتها و ترانزیشن های اضافه بر آنچه همراه نرم افزار نصب میشود - بهبود عملکرد ورودی و خروجی فایلها و ...
    بسته به انواع پلاگین ها متغیر و معمولا نصبشان در برنامه های میکس و مونتاژ کمی متفاوت است.
    برای مثال در برنامه پریمیر پلاگین "هالیوود اف ایکس" نصب شده رو میشه تو پنجره افکت و در زیر مجموعه ترانزیشن های ویدئویی دید و از آنجا به ویدئو های مورد نیاز اعمالش کرد بدیهیست در برنامه ای دیگر در جایی دیگر میتوان آنرا یافت و اعمال کرد.
    چیزی به این نام وجود نداره مگر نام عملکرد آن پلاگین باشه که مثلا مربوط به نرم افزار 3D MAX یا مثلا افتر افکتز باشه.

.......

5. 3 کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام وتشکر از شما
    باز هم!!

1 در کل هر پلاگینی برای یه نسخه از نرم افزار مورد نظره؟ یا نه برای همه ی نسخه های اون نرم افزار میشه استفاده کرد؟
    2وقتی پلاگینی رو من نصب یا دانلود میکنم.کجای نرم افزار قرار میگیره؟ منظورم نرم افزار یولید و پریمیر است.

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلامی چو بوی خوش آشنایی
    با تشکر بسیار از زحمات مهیار جان عزیز
    1 در کل هر پلاگینی برای یه نسخه از نرم افزار مورد نظره؟ یا نه برای همه ی نسخه های اون نرم افزار میشه استفاده کرد؟
    این سوال شما کلی ــه. برای اینکه بعضی پلاگین ها این مشکل رو دارن و بعضی ندارند. برای مثال پلاگین های trapcode که رو ورژن های cs4 و pro2 پریمیر جواب میدادن، روی ورژن cs5 کار نمیدن

2وقتی پلاگینی رو من نصب یا دانلود میکنم.کجای نرم افزار قرار میگیره؟ منظورم نرم افزار یولید و پریمیر است.
    من به شخصه تا به حال پلاگین یولید ندیدم. اما وقتی شما پلاگینی رو روی پریمیر نصب میکنی نمیشه گفت کجا میره. چون با توجه به صحبت های من و استاد بزرگوار، مهیار خان، هر پلاگینی وظیفه متفاوتی داره. اما به جرأت میشه گفت که 99 درصد پلاگین ها در پریمیر، یا ترنزیشن هستند و یا افکت صوتی و تصویری.

یا هووووووووووووووووو

8. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •