تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: من میخواستم یه کیس حدود 1 تومن بردارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض من میخواستم یه کیس حدود 1 تومن بردارم

سلام به همه
    من میخواستم یه کیس حدود 1 تومن بردارم، مینبورد اسوس در نظرم حدود 300 تومنه مثله
    ASUS P7P55D-E Deluxe
    ASUS P7P55D PRO
    ASUS P7P55D-E Premium
    ASUS P7P55D Deluxe
    که این آخری امروز توی اصفهان 305 بهم میدادن، میخواستم از اساتید بپرسم ایا کاره درستیه واسه مینبورد اینقدر بدم یا مین 200 تومنی بگیرمو گرافیک بالاتر،یعنی این مینا به کارم میاد؟مین ضعیفتر تو پرفورمنس سیستم چقدر تاثیر داره؟
    به خدا یک ماهه موندم چیکار کنم؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

کاربرد شما چی هست؟

حالا از کاربرد که بگذریم اصلا برای من منطقی نیست که یک نفر برای یک مینبرد 300 تومن پول بده اون هم برای پلتفرم P55

کلا همه این مدلهایی که گفتی از همه لحاظ کامل هستند ولی خوب این پول بیشتر برای قابلیتهایی هست که اصلا به کار شما نخواهد خورد و برای شما کاربردی نداره

به نظر من شما با 215 تومن یک مدل مثل GIGABYTE P55A-UD3P بگیری که برای اکثر کاربردها کافی هست

اگر قصد اورکلاک حرفه ای را دارید مثلا رسیدن به فرکانسهای 4.5 یا بالاتر بهتره یا GIGABYTE P55A-UD6 بگیری یا BIOSTAR T-POWER P55

اگر هم قصد کراس فایر یا SLI با لینک X16 را داری GIGABYTE P55A-UD6 بگیر

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صحبت های احسان جان تایید میشه و بهترین انتخاب GIGABYTE P55A-UD3P هست و شما پول بیخود برای کراس فایر و اس ال ای نده که استفاده نداری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تفاوت مادربورد 200 با 300 تومانی (از یک برند) نه توی کیفیت ساختشه نه توی پرفورمنس سیستم.
    تنها اختلاف امکانات اضافه مادربورد 300 تومانی هست. پس اگر قصد استفاده از این امکانات رو نداری پول اضافه نده.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

کاربرد شما چی هست؟

حالا از کاربرد که بگذریم اصلا برای من منطقی نیست که یک نفر برای یک مینبرد 300 تومن پول بده اون هم برای پلتفرم P55

کلا همه این مدلهایی که گفتی از همه لحاظ کامل هستند ولی خوب این پول بیشتر برای قابلیتهایی هست که اصلا به کار شما نخواهد خورد و برای شما کاربردی نداره

به نظر من شما با 215 تومن یک مدل مثل GIGABYTE P55A-UD3P بگیری که برای اکثر کاربردها کافی هست

اگر قصد اورکلاک حرفه ای را دارید مثلا رسیدن به فرکانسهای 4.5 یا بالاتر بهتره یا GIGABYTE P55A-UD6 بگیری یا BIOSTAR T-POWER P55

بیشتر واسه گیم،ایا گیگا بعد چند سال استفاده درسته که کند میشه؟ شاید بعد بخوام cf کنم...
    بازم از دوستان ممنونم،اگه نظر دیگه دارن استفاده میکنم؟با 1100 هزینه میشه سوکت 1355 بردارم؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

کاربرد شما چی هست؟

ببخشید 1366 منظورم بود

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

برای گیم من اول نظرم روی P55A-UD3P هست که قابلیت کراسفایر روی لینک X8 را هم داره یعنی شما نهایت می تونید دو تا 5770 را کراسفایر کنید و مادربرد برای شما محدودیتی ایجاد نمی کنه

ولی اگر قصد داری که کارتی قویتر از 5770 را کراس فایر کنی حتما باید از لینک X16 استفاده کنی که با حدود 300-350 گزینه های بهتری از X58 یا همون 1366 پیش روی شما هست

مثلا مدلهای زیر :

BIOSTAR T-POWER X58 320000
    GIGABYTE X58A-UD3R 350000

ولی با خرید این قطعات مجبوری گرافیک را ارزونتر برداری که کیفیت اجرای بازی ها پایینتر میاد

راه دیگه شما این هست که با این بودجه بری به سمت AMD که یک بالانس بهتری در اجرای بازیها (البته با این بودجه شما) بدست میاری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بیشتر واسه گیم،ایا گیگا بعد چند سال استفاده درسته که کند میشه؟ شاید بعد بخوام cf کنم...
    بازم از دوستان ممنونم،اگه نظر دیگه دارن استفاده میکنم؟با 1100 هزینه میشه سوکت 1355 بردارم؟
    1366 اصلا ارزش خرید نداره (مگر برای افراد خاص با کاربرد خاص و حرفه ای یا افرادی که بودجه خیلی زیادی دارن و نمی دونن چی کارش کنن!). چون علاوه بر اینکه مادربورد 100-150 تومان گرون تر می شه، پردازنده هم 60-70 تومان گرون تر خواهد شد. با توجه به محدودیت بودجه شما، با این کار مجبور می شی جای دیگه کم بذاری و کارایی نهایی پایین تر میاد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به نظز منم سیستم رو با amd ببندی بهتره اگه اهل گیم هستی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

برای گیم من اول نظرم روی P55A-UD3P هست که قابلیت کراسفایر روی لینک X8 را هم داره یعنی شما نهایت می تونید دو تا 5770 را کراسفایر کنید و مادربرد برای شما محدودیتی ایجاد نمی کنه

ولی اگر قصد داری که کارتی قویتر از 5770 را کراس فایر کنی حتما باید از لینک X16 استفاده کنی که با حدود 300-350 گزینه های بهتری از X58 یا همون 1366 پیش روی شما هست

مثلا مدلهای زیر :

BIOSTAR T-POWER X58 320000
    GIGABYTE X58A-UD3R 350000

ولی با خرید این قطعات مجبوری گرافیک را ارزونتر برداری که کیفیت اجرای بازی ها پایینتر میاد

راه دیگه شما این هست که با این بودجه بری به سمت AMD که یک بالانس بهتری در اجرای بازیها (البته با این بودجه شما) بدست میاری
    مرسی از بابت توجه تون...قید 1366 رو میزنم
    فقط بین این چند تا مین موندم
    msi p55gd65
    giga p55ud3p
    asusp7p55d
    foxconn infernokatana gti
    amd دوست ندارم چیکار کنم افکارم پوسیدس!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •