تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: در خواست temp

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض در خواست temp

در خواست temp
    سلام یه temp می خواستم که همه ی نرم افزار ها برو اون زیر یه چیزی مثل فیلم هوش سیاه نمی دونم منظروم رو رسوندم یا نه ؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

نمی دونم منظروم رو رسوندم یا نه ؟
    اصلا هم متوجه نشدم

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوست عزیز شما یه چیزی بخوای بر اساس هوش سیاه مثله اینه که یکی بهتون بگه فیلم Fast and Forius: Tokyo Drift رو که نگاه کردی حالا برو دریفت بکش...

Temp به فایلهای موقت ویندوز میگن که بعد از استفاده پاک میشن و خود ویندوز و نرم افزارها این فایلها رو ایجاد میکنند.

حالا اینکه شما دقیقا چی میخوای باید توضیح بدی چون من واقعا این فیلم هوش سیاه که 99 درصد بر اساس تخیلاته رو نگاه نمیکنم.

صفحه ی CMD رو Full Screen میکنند و درخواست پینگ فلان سایت رو میدن و ملت هم فکر میکنند الان داره به کاخ سفید نفوذ میکنه.
    بیشترش غیرواقع هست.

5. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

دوست عزیز به سریال توجهی نکن همش خالی بندی و پیاز داغش رو زیاد کردن /اگر این چیزهای که اینها نشون میدن واقعی بود دیگه هیچ مجرم و جنایتکاری نداشتیم

7. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

واقعا متاسفم اشتباه چاپی بود تم رو می خواستم من اصلا به سریال کار ندارم خودم هم می دونم همش مسخرهست فقط یه چیزی فکر کنم ویندوزش لینوکس باشه یا نه همه برنامه ها رفت اون پایین به شکل یه قسمت بیضی و لیست شده بصورت افقی و اگه روی دکمه ی arrow (حرکت ) حرکت ها کلید کنی می ره بعدی و با زدن اینتر برنامه باز می شه اگه تونستم عکس هم می زارم برای راحتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

واقعا متاسفم اشتباه چاپی بود تم رو می خواستم من اصلا به سریال کار ندارم خودم هم می دونم همش مسخرهست فقط یه چیزی فکر کنم ویندوزش لینوکس باشه یا نه همه برنامه ها رفت اون پایین به شکل یه قسمت بیضی و لیست شده بصورت افقی و اگه روی دکمه ی arrow (حرکت ) حرکت ها کلید کنی می ره بعدی و با زدن اینتر برنامه باز می شه اگه تونستم عکس هم می زارم برای راحتی

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بهرته پایین
    کد:

کد:
    این هم هست اگه خمیده و قابش شیشه ای باشه ممنون میشم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این برنامه رو به این شکل برای ویندوز ندیدم و بخصوص ویندوز 7 و عکسهایی که گذاشتید مربوط به MAC هستش. توی لینکوس هم این برنامه فکر نکنم باشه.
    اگر برای ویندوز 7 میخواین بهتره دنبال یک Sidebar بگردین که البته مطمئنا گیر نمیاد.

اما برنامه ای داریم برای ویندوز که با یک کلیک همه ی برنامه ها و پنجره ها رو میبنده و یعنی مخفی میکنه و دوباره با یک کلید برمیگردونه. برای وقتهایی که میخواین کسی نبینه چیکار میکنید.
    اگر خواستید لینک دانلود بدم. ولی فکر نمیکنم به درد کار شما بخوره.

11. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

سلام ممنون که گفتید مال کدوم ولی من فکر کنم یه همچین تمی رو دیدم بازم ممنون دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •