سلام
مي خوام يك گوشي بخرم كه ويندوز موبايله 6.5 باشه چي پيشنهاد مي كنيد عزيزان .
1-مي خوام نرم افزار منشي روش بريزم
2-گوشي بيزنس باشه
3-مشكلات نداشته باشه مثلا مي خواستم امنيا 2 بگيرم كه مي گن حافظش مي پره
4-زير 500 تومن
5-...
ممنون![]()
سلام
مي خوام يك گوشي بخرم كه ويندوز موبايله 6.5 باشه چي پيشنهاد مي كنيد عزيزان .
1-مي خوام نرم افزار منشي روش بريزم
2-گوشي بيزنس باشه
3-مشكلات نداشته باشه مثلا مي خواستم امنيا 2 بگيرم كه مي گن حافظش مي پره
4-زير 500 تومن
5-...
ممنون![]()
بهترین انتخاب برای شما امنیا 2 هست
مموری همشون نمیپره بعدشم با گارانتی بگیری 1 ساعته درستش میکنن و بدون گارانتی هم فقط 15 تومن میگیرن درست میکنن تازه این دور صورتیه که بپره ... مال همه که نمیپره ... من خودم دارم همه بلاییم سرش اوردم خداروشکر نپریده
بعدشم اصلاً فرض کن مموری داخلی نداره تازه میشه مثله htc و سونی اریکسون پس چیزی از دست ندادی و فوقش براش یه مموری جدا میخری
با این قیمت هیچی بهتر از امنیا 2 گیرت نمیاد حتا اگه مموری داخلی نداشته باشه
تعید میشه اومنیا2 گزینه ی بسیار خوبیه.
البته اچ تی سی یه چیزه دیگست و گوشی های اچ تی سی از نظر اپدیت ساپرت بالاتری دارن.
htc touch 2 خوبه ؟
چه اشكالاتي داره ؟
تاچ 2 ؟!
اون که قیمتش 300 تومنه !
شاید منظورت hd2 هست !
نداشتن شتاب سنج - دوربین بی کیفیت (عکس و فیلم)htc touch 2 خوبه ؟
چه اشكالاتي داره ؟
پیشنهاد میکنم دیاموند 2 رو انتخاب کنید در صورتی که ساپورت گوشی براتون مهمه و اولویت اولتون نرم افزار باشه
در غیر این صورت امنیا 2 هم کاملا راضی نگهتون میداره
من نرم افزاری ندیدم که رو دایاموند 2 کار کنه ولی رو امنیا 2 جواب ندهپیشنهاد میکنم دیاموند 2 رو انتخاب کنید در صورتی که ساپورت گوشی براتون مهمه و اولویت اولتون نرم افزار باشه
امنیا از هر نظر بهتره
از نظره برنامه مشکلی نیست ولی یه سری برنامه ها هستن که خیلی کم هستن ولی سامسونگ باشون مشکل داره(من این را فقط شنیدم و خودم تجربه نکردم)
ولی از نظره اپدیت اچ تی سی بهتر از سامسونگ عمل میکنه
حرف شما درسته
منتها در پاکت پی سی ساپورتی که از گوشی به عمل میاد اهمیتش کمتر از سخت افزار نیست که در این مورد دیاموند یکی از بهترین ساپورت ها رو داره
ولی از نظر سخت افزار و مالتی مدیا امنیا سرتر هست
انتخاب بین این دو به انتظارات هر شخص از خرید پاکت بستگی داره
ببین دوست عزیز من ازت یه خاهش دارم
اگه میخای مشاوره بدی لطفاً اول به تاپیک گوشیهای مختلف یه سر بزن و اطلاعات کسب کن بعد بیا اینجا و مشاوره بده
من قبلاً هم گفتم که امنیا 2 پشتیبای خیلی خوبی داره و تعداد راماشو هیچ کدوم از گوشی های htc ندارن
نمیدونم چرا درباره x2 اینو نمیگی که اینهمه باگ داره و براش یه آپدیت نمیاد بعد هی به امنیا بیچاره گیر دادی که هیچ باگی نداره و تا دلت بخاد آپدیت براش اومده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)