تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: چند سوال در مورد اين سيستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض چند سوال در مورد اين سيستم

اين سيستم جهت ديدن فيلم ، اتصال به اينترنت و به طور خاص امور پردازشي و كانورت و اديت فيلم و به غير از بازي ( اهل بازي نيستم ) در نظر گرفته ام . چند سوال جهت خريد برايم پيش آمد :
    CPU : AMD Athlon X4 620=95
    M B : GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H=115
    RAM :
    2GIG PATRIOT DDR3 1333 CL8=55
    VGA : Onboard
    HDD: Samsung SpinPoint F3 500Gb=52
    DVD RW : HP1270i=34
    POWER : GREEN GP430A=38
    CASE : GREEN MAGNUM 2=37
    MONITOR :
    SAMSUNG P20500=190
    KEY :
    A4TECH KX-5MU=18
    MOUSE :
    A4TECH X5-70MD=8
    SPEAKER :
    CREATIVE A200=28
    1- آيا تفاوت كارايي بين 630 و 620 خيلي به چشم مي آيد زيرا تا آنجا كه مي توانم مي خواهم هزينه پايين بياورم ( هزينه اضافي و بي مصرف )
    2- نظرتان در مورد مادربرد نسبتا جديدASUS M4A785TD-V EVO نسبت GA-MA785GMT-UD2H و GA-MA785GM-UD3H چيست ؟
    3 - در مورد رم پاتريوت اين را بگويم كه اكثر جاها رمي با تصوير پرچم آمريكا روي هيت سينك و زمان تاخير CL9 داشتند كه به گفته دوستان اصل نيست و قميت آن بالاي 55 هزار تومان بود يك نفر هم كه گفت با گارانتي اصلي فرآيند دارم قيمت 62 هزار تومان به من داد . كلا رم DDR3 1333 با قيمت زير 55 تومان نيست . به نظر شما جايگزين در رنج 55 هزار تومان به جاي پاتريوت كه با كيفيت باشد و با كارايي بنده سازگار باشد چيست ؟
    4- درباره پاورهاي گرين شنيده ام بعد از يك مدت به صدا مي افتند چون من هم به صدا كلا حساس هستم به نظر شما ممونكس كه يك برند مانند گرين است و در زمينه پاور بين المللي نيست ( چون در وب كه سرچ كردم فقط اين پاورها را در سايت هاي ايراني ديدم ) چيست ؟ آيا چواب خودش را پس داده است /مدل مورد نظرم Memonex Silent EX Low Noise 420W است . شما برند بهتري در اين رنج قيمت سراغ داريد .
    5- در مورد كيس آيا پايين قرار گرفتن پاور نسبت به استاندارد هميشگي كه پاور بالا قرار مي گيرد مشكلي ايجاد نمي كند . مثلا در مورد دو پاور مد نظر خودم آيا طراحي آنها ( مخصوصا ممونكس ) براي قرار گرفتن در قسمت بالاي كيس در نظر گرفته نشده است و اين مشكلي در نصب و تهويه پاور ايجاد نمي كند .
    6- در مانيتورهاي بيست اينچ آيا 20500 بهترين انتخاب است .
    7- اسپيكر و موس و كي برد را گرفته ام كه به چند دليل از آنها راضي نيستم .
    Last edited by Rayzan; 17-05-2010 at 12:01.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1) تنها تفاوت این دو پردازنده در 200 مگاهرتز کلاک هست که بدلیل فاصله ی 10 هزار تومنی ارزش خرید رو داره چون تفاوت 200 مگاهرتز باید تفاوت قیمت 10 هزار تومنی داشته باشه ولی در کارایی زیاد به چشم نمی یاد

2) مادربرد گیگا از لحاظ قیمت بهتره و با خرید مدل ایسوس کارایی چندان تغییر نمی کنه

3) رم رو KINGMAX 2GB CL8 بگیرید با قیمت 50 هزار تومن که تقلبی هم مثل پاتریوت نداره

4) من هم مارک MEMONEX رو ترجیح می دم (این بهترین مارک توی این رنج قیمت هست)

5) نباید مشکل خاصی ایجاد کنه چون من چند تا کیس توی تامز هاردوار دیدم که پاورشون پایین قرار گرفته

اینم بنچمارکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    6) این مانیتور توی رنج قیمت خودش خیلی خوبه

7) البته دلایلتون رو نگفتید ولی مهم نیست چون موس و کی برد جنبه ی سلیقه ای هم داره شما می تونید از برند فراسو هم تهیه کنید فقط حواستون باشه که حتما موس لیزر باشه و نه اپتیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز از جواب سريع به سوالات بنده . فقط پاسخ سوال اول كمي گنگ است يك دفعه گفتيد ارزش خريد دارد و بعد گفته شده در كارايي به چشم نمي آيد . و در مورد گزينه پنجم جواب قطعي داده نشده است چون بيشتر تاكيد روي پاورها و كيس مد نظرم است . از ديگر دوستان هم جهت رسيدن به نتيجه بهتر خواهشمندم در بحث شركت كنند .

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

فقط پاسخ سوال اول كمي گنگ است يك دفعه گفتيد ارزش خريد دارد و بعد گفته شده در كارايي به چشم نمي آيد .
    با توجه به اینکه اختلاف قیمتشون حدود 10 تومن هست
    630 ارزش خرید بهتری داره
    در مورد گزينه پنجم جواب قطعي داده نشده است چون بيشتر تاكيد روي پاورها و كيس مد نظرم است .
    بهیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیکنه
    در کیس هایی که پاورشون بالا قرار داشت،پاور هوا رو از داخل کیس می گرفت و با توجه به اینکه هوای داخل کیس گرم هست تهویه پاور زیاد عالی نبود
    ولی در کیس هایی که پاور پایین قرار گرفته،پاور مستقیما از هوای تازه و خارج کیس تهویه میشه و در نتیجه تهویه بخوبی انجام گرفته و عمر مفید پاور هم بیشتر میشه

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من هم مارک MEMONEX رو ترجیح می دم (این بهترین مارک توی این رنج قیمت هست
    به نظر شما صدای زیادی ایجاد نمیکنه

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

به نظر شما صدای زیادی ایجاد نمیکنه
    بنده که مدل Memonex Silent EX Low Noise 540W تست کردم
    صداش در مقابل Green GP 535A خودم خیلی پایینتر و در حد Green GP 535B بود

7. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا همونطور که اولتراجان گفت تکنولوژی که در 535b موجود هست در ممونیکس هم موجوده و شاید تنها تفاوتش در کانکتور های ساتا و ide اون باشه ، من که به شخصه تفاوت دیگه ای حس نکردم

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

دقیقا همونطور که اولتراجان گفت تکنولوژی که در 535b موجود هست در ممونیکس هم موجوده و شاید تنها تفاوتش در کانکتور های ساتا و ide اون باشه ، من که به شخصه تفاوت دیگه ای حس نکردم
    پس هرچه ازرانتر بهتر و گرین پول تبلیغاتش رو میخوره

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

Memonex Silent EX 540W
    Real Output: 540W
    Two Separate 12V Output Up to 20A Current from each 12V Output Active PFC Circuit included Cable Holder Black Polished Boxes for eliminating interferences SATA2 X2, Molex X4, 24Pin ATX X1, 4Pin ATX X1, FDD X1
    Current, Power, and Voltage protection circuits
    Taiwan Excellence 2006
    120 mm low noise fan
    Blue LED on Fan
    CE, CB, TUV, FCC

اون مشخصات ممونکس بود اینم GREEN حالا خودتون تصمیم بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بحث به جاهاي باريك كشيده شد من كه در مورد پاور مدنظرم ( Memonex Silent EX Low Noise 420W يا GREEN GP430A ) به نتيجه قطعي نرسيدم . آيا كسي هست كه كاركرد هر دوي اين پاورها را ديده باشد .

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •