اين سيستم جهت ديدن فيلم ، اتصال به اينترنت و به طور خاص امور پردازشي و كانورت و اديت فيلم و به غير از بازي ( اهل بازي نيستم ) در نظر گرفته ام . چند سوال جهت خريد برايم پيش آمد :
CPU : AMD Athlon X4 620=95
M B : GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H=115
RAM : 2GIG PATRIOT DDR3 1333 CL8=55
VGA : Onboard
HDD: Samsung SpinPoint F3 500Gb=52
DVD RW : HP1270i=34
POWER : GREEN GP430A=38
CASE : GREEN MAGNUM 2=37
MONITOR : SAMSUNG P20500=190
KEY : A4TECH KX-5MU=18
MOUSE : A4TECH X5-70MD=8
SPEAKER : CREATIVE A200=28
1- آيا تفاوت كارايي بين 630 و 620 خيلي به چشم مي آيد زيرا تا آنجا كه مي توانم مي خواهم هزينه پايين بياورم ( هزينه اضافي و بي مصرف )
2- نظرتان در مورد مادربرد نسبتا جديدASUS M4A785TD-V EVO نسبت GA-MA785GMT-UD2H و GA-MA785GM-UD3H چيست ؟
3 - در مورد رم پاتريوت اين را بگويم كه اكثر جاها رمي با تصوير پرچم آمريكا روي هيت سينك و زمان تاخير CL9 داشتند كه به گفته دوستان اصل نيست و قميت آن بالاي 55 هزار تومان بود يك نفر هم كه گفت با گارانتي اصلي فرآيند دارم قيمت 62 هزار تومان به من داد . كلا رم DDR3 1333 با قيمت زير 55 تومان نيست . به نظر شما جايگزين در رنج 55 هزار تومان به جاي پاتريوت كه با كيفيت باشد و با كارايي بنده سازگار باشد چيست ؟
4- درباره پاورهاي گرين شنيده ام بعد از يك مدت به صدا مي افتند چون من هم به صدا كلا حساس هستم به نظر شما ممونكس كه يك برند مانند گرين است و در زمينه پاور بين المللي نيست ( چون در وب كه سرچ كردم فقط اين پاورها را در سايت هاي ايراني ديدم ) چيست ؟ آيا چواب خودش را پس داده است /مدل مورد نظرم Memonex Silent EX Low Noise 420W است . شما برند بهتري در اين رنج قيمت سراغ داريد .
5- در مورد كيس آيا پايين قرار گرفتن پاور نسبت به استاندارد هميشگي كه پاور بالا قرار مي گيرد مشكلي ايجاد نمي كند . مثلا در مورد دو پاور مد نظر خودم آيا طراحي آنها ( مخصوصا ممونكس ) براي قرار گرفتن در قسمت بالاي كيس در نظر گرفته نشده است و اين مشكلي در نصب و تهويه پاور ايجاد نمي كند .
6- در مانيتورهاي بيست اينچ آيا 20500 بهترين انتخاب است .
7- اسپيكر و موس و كي برد را گرفته ام كه به چند دليل از آنها راضي نيستم .