میخام بتونم به راحتی سیستم رو از طریق adslبه اینترنت وصل نگهدارم و هروقت خواستم یا از دسکتاپ ریموت یا از طریق یه آ ی پی به سیستم خودم وصل بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخام بتونم به راحتی سیستم رو از طریق adslبه اینترنت وصل نگهدارم و هروقت خواستم یا از دسکتاپ ریموت یا از طریق یه آ ی پی به سیستم خودم وصل بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید من بد توضیح دادم یه جور دیگه میگم شاید بهتر متوجه بشید میخوام یه سرور درست کنم که همیشه به اینترنت متصل باشه و مثلا از یه شهر دیگه که میم تو نت بتونم به سیستم خودم متصل بشم!!!!!!!!!!
از نرم افزار Team Viewer استفاده کنید. مجانی هم هست
گفته این دوستمان درست است ولی مجانی نیست
دوست عزیز، من از این ورژن استفاده میکنم
کرک(فایل رو در محل نصب کپی و جایگزین کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اصلاح شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moosavi.sm89; 23-05-2010 at 21:30. دليل: اصلاح لینک
آدرس کرک صحیح نیست!!!
اینم لینک دانلود برنامه به همراه کرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببینید اینیکه شما گفتید ممکنه چند هدف متفاوت داشته باشید . اگه میخوایید فقط دسکتاپ سیستم رو از راه دور ببینید ، ریموت دسکتاپ حلال مشکل شماست . ولی یه جا هست که میخوایید از منابع سیستم مثل فایلها و یا نرم افزارهای شیر شده یا اینترنت سیستمتون از راه دور بهره ببرید که در این صورت باید V*P*N server, RRAS server, File server, WINS server رو در سیستمی که به اینترنت وصله و یک کامپیوتر دیگه کنار اون راه اندازی کنید و ضمنا" برای هر دو طرف هم آی پی استاتیک تهیه کنید .![]()
Last edited by hadi.EST; 23-05-2010 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)