یه گوشی می خوام مثل w550 که هم کیفیت عکسش خوب باشه هم صدای خوبی داشته باشه هم از نظر ظاهری قشنگ باشه
یه گوشی می خوام مثل w550 که هم کیفیت عکسش خوب باشه هم صدای خوبی داشته باشه هم از نظر ظاهری قشنگ باشه
به نظر من 7610 نوكيا بايد مناسب باشه.
آقا هر چی میگیری بگیر 6630 نگیر . والله ماگرفتیم دور از جون این سگ پشیمونیم .
كا 750 : 260 تومان
دبيليو 800 : 290 تومان
عاليند
دوربين 2 مگاپيكسل
اگر میخواهی زیبا باشه بدون شک v3i موتورولا قیمتش هم 260 هزار تومان .
w800 از نظر ام پي تي ري محشر هست
از نظر عكس هم عاليه
شك نكن
پول كمتر هم خواستي بدي
كا750
به نظر منم w800 گزینه مناسبیه مخصوصا که با w550 هم حال کردی حتما از اینم خوشت میاد
اما v3 که یکی از بچه ها توصیه کردند اصلا تایید نمی کنم کلا یه گوشی در رده فشن هستش که به جز ظرافت و زیبایی ظاهری ( اونم اگر گوشی بسته باشه چون باز بشه از جذابیتش کم می شه) هیچ خصوصیت قابل توجه دیگه ای نداره
6630 هم در زمان خودش گوشی بدی نبود اما کم کم داره از دور خارج می شه و دیگه دست همه افتاده یه کم دمده شده
7610 هم دیگه رو بورس نیست به خاطر طراحی خاص دکمه هاش کمتر کسی سراغش می ره واقعا شماره گیری باهاش سخته تازه دوربینشم یک مگا پیکسل البته خوبیش نسبت به w800 اینه که سیمبیانه ولی باز w800 از هر جهت برتری داره تقریبا 50 تومن اختلاف قیمت دارن
k750 هم بد نیست فکر کنم می خوای زنگ گوشی رو عوض کنی باید بچسبونیش در گوشت حالا میثم دقیقتر می دونه
حالا تو که تا 270 اومدی بالا یه 25 تومن بذار روش همون 800 رو بگیر
w800 و k750 خوش صدا ترین ها هستند.
V3i هم خوش قیافه هست.
من v3i را پیشنهاد کردم نه v3 معمولی . v3i دارای دوربین 1.3 مگاپیکسل و دارای mp3player استریو با فناوری شرکت اپل است و تا2 گیگ هم میشه کارت حافظه اش را افزایش داد در ضمن صفحه نمایش بسیار با کیفیتی هم داره کلا من پیشنهاد میکنم ولی w800 هم گوشی بسیار خوب و عالی است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)