سلام دوستان به عكس زير نگاه كنيدميخام نرم افزار3DSMAX 2010كرك كنم ولي اين خطارو ميده يعني نميدونم كد كادر بالاRequestروازكجا بايد بيارم... ممنون ميشم دوستان كسي اطلاعي دراين مورد داره راهنمايي بفرمايد.....
سلام دوستان به عكس زير نگاه كنيدميخام نرم افزار3DSMAX 2010كرك كنم ولي اين خطارو ميده يعني نميدونم كد كادر بالاRequestروازكجا بايد بيارم... ممنون ميشم دوستان كسي اطلاعي دراين مورد داره راهنمايي بفرمايد.....
Last edited by saeed pm; 16-05-2010 at 11:34.
اول برنامه رو اجرا کن ، یه پنجره میاد توش request code رو نوشته ، اول Mem Patch رو بزن بعد request code رو کپی کن تو کیجن و generate رو بزن تا کد رو بهت بده، کدی که بهت داد رو تو قسمت activation screen کپی کن و Next رو بزن.
موفق باشی.
سلام دوست عزيز من برنامه رو اجرا كردم ولي ميره داخل خود محيط 3dmax وهيچ پنجره مجزايي نمياد كه كدرو نوشته باشه(شايد كرك شده ومن خبر نداشته باشم؟) اگه ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدين واقعا ازشما ممنون ميشم...
اگه برنامه باز میشه و بدون مشکل باهاش کار میکنی کرک شده و مشکلی نداره.
دوست عزيز برنامه باز ميشه ولي بنظرم بعضي جاهاش طبيعي نيست واحتمالا مشكل داره(چون دربالاي محيط نرم افزارنوشته unregistery) ميشه ازتون خواهش كنم شما خودت اون كدش رو اينجا برام بزاري البته اگه برات زحمتي نباشه خيلي خيلي ازت ممنون ميشم
Last edited by saeed pm; 16-05-2010 at 13:58.
کد من برای تو کار نمیکنه ، هر کامپیوتری کد مخصوص خودش رو داره. ببین توی My Documents یه پوشه بنام Adlm هست ، اگه بود حذفش کن .حالا اون پنجره که برای کرک نمیومد ، حالا میاد.
راستی اگه قبلا برای کرک فایل Dll ی رو کپی کردی ، برنامه کرک شده است و unregistery رو شاید بنویسه ، اما مشکلی نداره.کلا تا تری دی مکس کرک نباشه اجرا نمیشه.مال شما چون اجرا میشه حتما کرک شده است.
آخه دوست عزيزم من چون نرم افزار آموزششو هم گرفتم محيطي كه در اونجا بطور پيش فرض نشون ميده يه خورده با اين چيزي كه من دارم فرق ميكنه (ورژنهاش يكيه).....ولي به هر حال از اينكه تا اينجا بامن بودي وكمك ميكردي بينهايت ازت سپاسگزارم دوست من![]()
ممکنه کسی که اون آموزش رو داده ، بنا به سلیقه و کاربرد خودش رنگ محیط رو تغییر داده باشه.کرک بودن یا نبودن تری دی مکس ربطی به شکل محیطش نداره.خیالت راحت باشه ، هیچ مشکلی نداره.
موفق باشی.
بهرحال ازت ممنونم دوست عزيز ولي براي اينكه مطمئن بشم قسمت ري اكتور رو چطور ميتونم پيدا كنم ؟؟؟هموني كه درسمت چپ دريچه هاي ديد قرار ميگيره وچندگرينه يا شكلك داره .......
Last edited by saeed pm; 16-05-2010 at 22:48.
توی ورژنای 10 و یازده و اینا ، راکتورو به صورت آیکون اونجا نیاوردن بلکه باید بری توی helpers و از لیت راکتورو انتخاب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)