راستش من نزدیک 2 ماه هست که این مشکل را دارم ولی نمی دونم کجا و چطوری باید مطرحش کنم
ویا حتی اسم تاپیک رو چی باید بگذارم ... به هر حال مشکل من اینه(اگه بتونم درست توضیح بدم)
من می خواهم یه فایل رو از روی نت دان کنم روی لینک مربوطه کلیک می کنم (و یا اینکه در دانلود منیجرم,بروی ریزیوم
کلیک می کنم )ولی هیچ اتفاقی نمی افته ولی چراغ status مودم دایما چشمک می زنه یعنی اینکه ارتباط برقرار و داره
اون فایل دانلود میشه ولی هیچ اتفاقی در دانلود منیجر نمی افتد (نه درصد دان فایل بالا میره و نه اصولا هیچ اتفاقی می افتد)
وقتی که این مشکل پیش می یاد کامپیوتر را ریستارت می کنم و این مشکل موقتا حل میشه !
حالا این موضوع داره بدجوری رو اعصابم راه میره من نزدیک 2 ماه که فقط می تونم نزدیک 200 مگ هرشب دان کنم (در صورتی
که قبلا نزدیک هر شب 1.3 گیگ بود)
خب حالا مشکل چیه ؟ چطوری حلش کنم
ps
ویندوز من سون 64bit البته قبلا با اکس پس 32bit هم همین مشکل را داشتم (اصولا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد)
آنتی ویروسم کاسپر اسکایه , آپ دیت شده است و کل هارد رو باهاش اسکن کردم و هیچ ویروس و یا تروجانی پیدا نکرد
مودمم d-link 2640u هست و حتی مودمم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
من در سایت آی ا س پیم مقدار ترافیکه شبانه را چک می کنم در حدود 1.3 گیگ هستش در صورتی که می نزدیکه 100
یا 200 مگ دان کردم
و قتی این افاق می افتد من می تونم به راحتی توی نت سرچ کنم و صفحات وب را ببینم ولی فقط نمی تونم دان کنم ؟! (در ظاهر دارم فایل رو دریافت می کنم ولی انگار ذخیره نمی شود)