کسی یه پک درست حسابی و دستکاری نشده از ویندوز 7 سراغ داره؟
دیده شده بعضی ویندوزهایی که نصب میشن مصرف سی.پی.یو رو تا 100% بالا میبرن در حالیکه به برنامه های در حال اجراش ربطی نداشته
اصلا بهترین پک ویندوز سون 32 و 64 بیتی که الان موجوده چیه ؟
کسی یه پک درست حسابی و دستکاری نشده از ویندوز 7 سراغ داره؟
دیده شده بعضی ویندوزهایی که نصب میشن مصرف سی.پی.یو رو تا 100% بالا میبرن در حالیکه به برنامه های در حال اجراش ربطی نداشته
اصلا بهترین پک ویندوز سون 32 و 64 بیتی که الان موجوده چیه ؟
Last edited by alpha007; 15-05-2010 at 23:33.
من که مشکلی ندارم /از تسک منجر ببین چه نرم افزاری پردازش رو بالا برده غیر فعالش کن نتیجه رو ببین / در ضمن بعضی از سرویسهای غیر ضروری که باعث بالا رفتن پردازش میشه از کلیک راست کردن بروی ایکون کامپیوتر و انتخاب منج کلیک بر روی سرویس و اپلکیشن واتنخاب سرویس مربوطه و کلیک راست و پروپرتیس از قسمت استارت آپ تایپ برای همیشه غیر فعال کنی
Last edited by join me; 16-05-2010 at 09:06.
البته بستگی به قطعات سخت افزاری داره همه ی اینها!!
من که میگم به نوع برنامه های در حال اجراش ربطی نداره(task manager)
خود ویندوز حال میکنه از سی پی یو کار بکشه
با خوندن پست های مختلف دیدم که یه عده همچین مشکلاتی دارن
دوست عزیز پک دستکاری نشده مثل دریای بدون آبه. اگر پکه یعنی دستکاری شده.کسی یه پک درست حسابی و دستکاری نشده از ویندوز 7 سراغ داره؟
ویندوزهایی هم که CPU رو ازش کار میکشن حتما یا ویروسی هستند و یا برنامه های نگین روشون نصبه.
ویندوز خشک و خالی که از CPU کار نمیکشه.
خود ویندوز هم اگر از CPU کار بکشه در Task Manager قابل مشاهده هستش.من که میگم به نوع برنامه های در حال اجراش ربطی نداره(task manager)
خود ویندوز حال میکنه از سی پی یو کار بکشه
اصلا امکان نداره سیستم درگیر کاری باشه ولی اون کار جز برنامه های در حال اجرا نباشه!!!
حتی سرویسها هرکدوم به نوعی یه پروسه دارند که در حال اجراست.
خب دوست عزیز هرچی سون تو بازار هست بصورت پک هست دیگه
مگه غیر اینه؟
حالا با همه این اوصاف ویندوز 7 کدوم شرکت بهتره؟
من درباره شرکت سرزمین رایانه شنیدم ولی نمیدونم چقدر راسته یا نه.اینکه ویندوزهاش خوبه یا نه
الان کدوم شرکت ویندوز 7 خوب و مطمئن و بدون دستکاری داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید طبق قواین انجمن اسم بردن یا لینک گذاشتن از شرکتها و فروشگاهها غیرمجازه.منم نمیتونم اسمی ببرم.
به نظر من بهترین ویندوز سون رو فروشگاه همین سایت یعنی P30world میده و من خودم نصب کردم و استفاده میکنم. هیچ مشکلی هم نداره. کاملا هم اصلی و بدون هرگونه دستکاریه.
خب دوست گرامی تهران خودش مرکز بیشتر شرکتهای کامپیوتریه
تا یکی بخواد سفارش بده از رشت (p30world) براش یه مرسوله ای رو بیارن خب تهیه ش از تهران که ساده تره
سلامحالا با همه این اوصاف ویندوز 7 کدوم شرکت بهتره؟
ویندوز 7 شرکت مایکروسافت بهترینه
اگه خیلی می خواید Untouched باشه می تونید دانلود نید چون شرکت های ایرانی خودشون عرضه ی درست کردن سیستم عامل و بازی و برنامه و ... ندارن می زنن نرم افزار های دیگران رو درب داغون می کنن به نام خودشون می دن بیرون
و یه راه دیگش هم خرید اینترنتی هست ولی باید دقت کنید که Untouched باشه
برای سیستم پایین 32 بیتی سرعت بهتری داره یا 64 ؟؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)