هر پیشنهادی برا بهتر و گرمتر شدن این محفل دارین بیان کنین![]()
هر پیشنهادی برا بهتر و گرمتر شدن این محفل دارین بیان کنین![]()
بچهههههههههه ها هیچ نظری ندارین ؟سپیده، امیر رضا؟saeednag،p30. Tporya khan ; کمک کنین بابا![]()
من مخلصتم حاجی ولی اصلا نمیدونم چی بگم... فقط اینو میدونم در فرومهای ایرانی اصلا به رشته های کشاورزی پرداخته نمیشه!!!
خوب من اصلا رشتم نه کشاورزیه و نه گیاهپزشکی و نه چیزی که به اینا مرتبط باشه .من فقط به گل و گیاه علاقه دارم و کاملا غیر حرفه ایی هستم به خاطر همین هر پیشنهادی که بدم مطمئنا غیر حرفه ای و برای شما متخصصین حتما خنده داره اما از اونجای که همه بازدیدکنندگان و عضو های اینجا حرفه ایی نیستن میشه بحث هایی برای غیر حرفه ایی ها و اشنایی اونها با اصطلاحات و کود ها و سم های و اسم گل ها داشت مثلا من یکی اولش حتی نمیدونستم زهکش چیه (لطفا بهم نخندید) یا مثلا خیلی از این کودهایی که شما معرفی میکنید در گلفروشی های عادی پیدا نمیشه و خوب 1 شخص غیر حرفه ایی که نگهداری از گیاهان کار اصلیش نیست نمیتونه انقدر وقت و انرژی بزاره برا پیدا کردنش یا حتی سم ها و اسم گل هایی که به صورت عامه خودمون میگیم اما اسم علمیشون چیز دیگه اییه .شاید پیشنهادم خیلی اماتور باشه اما خوب تو این انجمن با این همه بحث حرفه ایی که حتی ما نمیفهمیمشون اشکالی نداره برا دیگران هم یک کارای عملی رو پیشنهاد داد.
کلا نامیدمون کردین
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
کلا نامیدمون کردینباشه بیخیال
من که 1 پیشنهاد دادم
اما پست های من به خاطر دوره ازمایشی دیر میاد تو تاپیک ها.
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
نه دوست من از پیشنهاد جالبت ممنونم بهش فکر میکنم![]()
محفل بچه های کشاورزی و هرکسی که با کشاورزی سروکار داره !
سلام.
خیلی خوبه که یکی اینجا در مورد بهتر شدن این به قول باغبون محفل پیشنهاد داد که پیشنهاد داده بشه!!
واقعا این بخش فکر میکنم کم کار ترین بخش پی 30 باشه
امیدوارم بشه کاری کرد که اینجارو راه انداخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)