دوستان سلام
اول اول خدمتتون بگم من هرچی که بخواین در حد نیازم و شایدم کمی بیشتر از سیستم دسکتاپ سر در میارم اما در مورد لپ تاپ صفرم پس دیگه با خودتون
من تا حالا هیچ وقت لپ تاپ به شخصه نداشتم و نیازی هم واسه داشتنش نمیدیدم تا اینکه به دو دلیل نظرم واسه داشتنش عوض شد
1 - یکی از دوستان نزدیکم به تازگی یه ایسوس گرفته که من زیاد باهاش کار کردم و خوشم اومد
2- داشتن یه فرصت ( شما باید بگین که میشه بهش گفت فرصت یا نه ) :
در محل کارم یکی از همکارام فامیل درجه یکش تو کانادا زندگی میکنن و هر چند وقت یکبار میاد ایران ، طرف خودش اونجا مهندس سخت افزار و پسرش مهندس نرم افزار هستند که مثلا دل و روده لپ تاپ رو میریزه بیرون و به روزش میکنه که با اینکه اطلاعاتم در مورد لپ تاپ صفره اما میدونم اینکار کار هر کسی نیستش
خلاصه این آقای مهندس هر وقت میاد ایرون یه چند تا لپ تاپ دست دوم که به گفته ی همکارم اونجا وقتی یه نسل ازش بگذره میگذارنش کنار و لپ تاپهایی که میاره در حد نو هستش
این بود که به سرم افتاد حالا تو سفر بعدی که میاد ایران ( فعلا که معلوم نیست شاید مثلا 4 ماه دیگه ) ، همکارم یه زنگ بهش بزنه بگه یه دست دوم سفارشی و خیلی تر و تمیز واسه آشنا بیاره
کلا من عمرا واسه لپ تاپ اینجا مثلا بیام 800 تومن پول بدم میخوام مثلا در حد 350 حداکثر 400 تومن واسم از لحاظ قیمت دست دوم از اونطرف بیاره
حالا اول بگین این کار درسته یا نه ؟ اگه از دید شما دوستان فرصت نباشه کاملا منصرف میشم
بقیه سوالاتمو بعد از جوابهاتون به این سوالم میپرسم
پیشاپیش ممنون