تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی و مشاوره جهت . . .

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

13 راهنمایی و مشاوره جهت . . .

دوستان سلام
    اول اول خدمتتون بگم من هرچی که بخواین در حد نیازم و شایدم کمی بیشتر از سیستم دسکتاپ سر در میارم اما در مورد لپ تاپ صفرم پس دیگه با خودتون

من تا حالا هیچ وقت لپ تاپ به شخصه نداشتم و نیازی هم واسه داشتنش نمیدیدم تا اینکه به دو دلیل نظرم واسه داشتنش عوض شد
    1 - یکی از دوستان نزدیکم به تازگی یه ایسوس گرفته که من زیاد باهاش کار کردم و خوشم اومد
    2- داشتن یه فرصت ( شما باید بگین که میشه بهش گفت فرصت یا نه ) :
    در محل کارم یکی از همکارام فامیل درجه یکش تو کانادا زندگی میکنن و هر چند وقت یکبار میاد ایران ، طرف خودش اونجا مهندس سخت افزار و پسرش مهندس نرم افزار هستند که مثلا دل و روده لپ تاپ رو میریزه بیرون و به روزش میکنه که با اینکه اطلاعاتم در مورد لپ تاپ صفره اما میدونم اینکار کار هر کسی نیستش

خلاصه این آقای مهندس هر وقت میاد ایرون یه چند تا لپ تاپ دست دوم که به گفته ی همکارم اونجا وقتی یه نسل ازش بگذره میگذارنش کنار و لپ تاپهایی که میاره در حد نو هستش

این بود که به سرم افتاد حالا تو سفر بعدی که میاد ایران ( فعلا که معلوم نیست شاید مثلا 4 ماه دیگه ) ، همکارم یه زنگ بهش بزنه بگه یه دست دوم سفارشی و خیلی تر و تمیز واسه آشنا بیاره

کلا من عمرا واسه لپ تاپ اینجا مثلا بیام 800 تومن پول بدم میخوام مثلا در حد 350 حداکثر 400 تومن واسم از لحاظ قیمت دست دوم از اونطرف بیاره

حالا اول بگین این کار درسته یا نه ؟ اگه از دید شما دوستان فرصت نباشه کاملا منصرف میشم

بقیه سوالاتمو بعد از جوابهاتون به این سوالم میپرسم

پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

چی شد جواب ؟
    کسی هیچ نظری نداره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان سلام
    اول اول خدمتتون بگم من هرچی که بخواین در حد نیازم و شایدم کمی بیشتر از سیستم دسکتاپ سر در میارم اما در مورد لپ تاپ صفرم پس دیگه با خودتون

من تا حالا هیچ وقت لپ تاپ به شخصه نداشتم و نیازی هم واسه داشتنش نمیدیدم تا اینکه به دو دلیل نظرم واسه داشتنش عوض شد
    1 - یکی از دوستان نزدیکم به تازگی یه ایسوس گرفته که من زیاد باهاش کار کردم و خوشم اومد
    2- داشتن یه فرصت ( شما باید بگین که میشه بهش گفت فرصت یا نه ) :
    در محل کارم یکی از همکارام فامیل درجه یکش تو کانادا زندگی میکنن و هر چند وقت یکبار میاد ایران ، طرف خودش اونجا مهندس سخت افزار و پسرش مهندس نرم افزار هستند که مثلا دل و روده لپ تاپ رو میریزه بیرون و به روزش میکنه که با اینکه اطلاعاتم در مورد لپ تاپ صفره اما میدونم اینکار کار هر کسی نیستش

خلاصه این آقای مهندس هر وقت میاد ایرون یه چند تا لپ تاپ دست دوم که به گفته ی همکارم اونجا وقتی یه نسل ازش بگذره میگذارنش کنار و لپ تاپهایی که میاره در حد نو هستش

این بود که به سرم افتاد حالا تو سفر بعدی که میاد ایران ( فعلا که معلوم نیست شاید مثلا 4 ماه دیگه ) ، همکارم یه زنگ بهش بزنه بگه یه دست دوم سفارشی و خیلی تر و تمیز واسه آشنا بیاره

کلا من عمرا واسه لپ تاپ اینجا مثلا بیام 800 تومن پول بدم میخوام مثلا در حد 350 حداکثر 400 تومن واسم از لحاظ قیمت دست دوم از اونطرف بیاره

حالا اول بگین این کار درسته یا نه ؟ اگه از دید شما دوستان فرصت نباشه کاملا منصرف میشم

بقیه سوالاتمو بعد از جوابهاتون به این سوالم میپرسم

پیشاپیش ممنون

جواب ؟!!!!!!

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته
    بگير استفاده من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •