فکر کردم بد نیست بحثی رو ایجاد کنیم که در اون به طرحهای نسلهای آینده ی گوشیها در تمامی برندها اشاره ای بشه.
امیدوارم این بحث خارج از سلیقه ها و علایق شخصی نسبت به یک برند خاص دنبال بشه.
فکر کردم بد نیست بحثی رو ایجاد کنیم که در اون به طرحهای نسلهای آینده ی گوشیها در تمامی برندها اشاره ای بشه.
امیدوارم این بحث خارج از سلیقه ها و علایق شخصی نسبت به یک برند خاص دنبال بشه.
استودیوی Provoke Design یکی از پیمانکارانی است که در اکثر مواقع طراحی گوشی های نوکیا توسط این شرکت انجام می شود. این استودیو جدیدا طراحی هایی را برای نمایشگاه HARDCORE New Finish Design exhibition آماده کرده است که همه ساله در 17 May در نیویورک برگزار می شود. امسال این طرحها به نظر می رسد که برای سال 2012 آماده شده است. این سه طرح با توجه به مقام این استودیو در طرحهای نوکیا می تواند نویدبخش تحولی در طراحی گوشی های این برند باشند.
تکنولوژی همواره درصدد است تا تبادل اطلاعات را میان افراد تسهیل کند. جوانها نیز به این امر توجه ویژه ای دارند. این گوشی نیز برای طراحی شده است تا به این موضع توجه داشته باشد. این گوشی با یک طراحی جوان پسند به گونه ای طراحی شده است تا به هر وسیله ای اشتراک گذاری اطلاعات را ساده کند. به همین دلیل است که نام این گوشی به Share معروف است.
بسیاری از انسانها هستند که امروزه با انواع و اقسام وسایل مانند گردنبند و دستبندهایی با طرحهای خاص به بیان احساسات خود می پردازند. افرادی این دسته از انسانها را دارای روحیه ای برتر می دانند که سعی دارند با این روشهای برتری خود را به اثبات برسانند. این گوشی صورتی رنگ ایده ای است که در صورت تحقق بهشما در بیان احساساتتان کمک می کند.
*******این گوشی هم ویژه زوجهای عاشق طراحی شده است. زوجهای هستند که عاشقانه همدیگر را از خود می دانند. اینان در هر لحظه خواهان با هم بودن هستند. Touch یک ایده است با تکنیکی برای شبیه سازی لمس کردن این احساس را به شما می دهد که فاصله ای نیست.
این سه طرح ار گوشی های نوکیا بیشتر از این که چشمان ما را خیره چشمان ما را به فردا خیره می کند. من که برای در دست گرفتن یک Share نوکیا ( گوشی وسط ) لحظه شماری می کنم. دوست دارم بدانم شما برای تلفن همراهتان در سال 2012 چه رویایی دارید؟ اگر به آن روز فکر کردید به من هم بگویید.
این دستگاه مفمومی EOS نام دارد و Kyocera در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنرا مطرح کرده است، طراحی این دستگاه بسیار شبیه به کیف پولهای تاشوی امروزی است، ولی به ۲ صورت قابل استفاده است:
- در حالت استفاده از صفحهکلید لغزنده
- و حالت صفحهٔ نمایش عریض OLED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی این دستگاه واقعا تاثیرگذارتر است. مطمئنا نوادگان ما به ما خواهند خندید که ما به چنین دستگاهی دوستداشتنی میگوییم!
Last edited by tanatos; 15-05-2010 at 21:10.
Last edited by tanatos; 17-05-2010 at 11:13.
Last edited by tanatos; 18-05-2010 at 12:34.
شرکت نوکيا برای طراحی گوشی های خود در آينده روياهای عجيبی دارد ، بطوری که مدير بخش طرح های ابتکاری مرکز تحقيقات اين شرکت می گويد که در آينده ممکن است گوشی های تلفن همراه در يک گلدان رشد کنند.
" لئو کايير کايينن" می گويد که دور از انتظار نيست اگر در آينده ی نزديک گوشی تلفن همراه به عنوان ماشين چاپ مورد استفاده قرار گيرد يا اين که تلفن همراه برای ورزش به عنوان يک هدبند به پيشانی بسته شود که از عرق و آلودگی جلوگيری کند.
بر اساس اين گزارش، 30 هزار نفر از کارمندان بخش تحقيقات و توسعه نوکيا روی طرح های شگفت انگيز تلفن همراه متمرکز شدند که احتمال دارد در آينده اين نوع گوشی ها ساخته شود و در دسترس کاربران در سراسر دنيا قرار گيرد.
کايينن می افزايد: نوکيا علاوه بر طراحی انواع گوشی در پی ساخت روبات های خانگی و سيستم تشخيص سلامتی است.
وی اظهار داشت که نوکيا همچنين اقدام به طراحی گوشی هايی کرده که بتواند به تشخيص بيماری کمک کند. مدير بخش طرح های اتبکاری مرکز تحقيقات نوکيا می گويد که اين شرکت همچنين در حال آزمايش روی حسگرهای GPS در تلفن های همراه است تا بتواند وضعيت ترافيک را پيش بينی کند.
تحولات در صنعت موبايل شايد کمی عجيب و باورنکردنی باشد اما در کنار نقش و تاثيرات مثبت و ضرورت تحول در اين حوزه ، نگرانی هايی در مورد تاثيرات منفی تلفن همراه درحال افرايش است.
خطرات تلفن همراه برای سلامتي افراد از جمله نگرانی های جامعه نسبت به رشد روز افزون اين ابزار نوين ارتباطی است..
منبع:
سایت پی سی دانلود
Last edited by tanatos; 19-05-2010 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)