با سلام.
من مدتی حدودا یکسال است که یک سیستم جدید را خریداری کرده ام و با سیستمی که 6سال از آن استفاده میکردم تعویض کرده ام.
در طول این یکسال مرتبا بیرون کیس و بقیه اجزا جانبی را با یک دستمال تمیز مرطوب تمیز کرده ام. ولی در مورد تمیز کردن اجزا داخلی کیس اطلاعاتی دقیق ندارم. البته چندین بار نیز در بعضی سایتها خونده بودم که استفاده از جاروبرقی و سپس پمپ باد را توصیه کرده بودند. من از جاروبرقی برای این منظور استفاده کردم ولی متاسفانه 20 درصد گرد فبار داخلی جمع آوری نشد و خودم هم به دقیقا به این موضوع پی بردم که عملا به یک پمپ باد نیاز هست چون برخی غبارها به شدت به قطعات کامپیوتر و داخل کیس چسبیده شده اند که امکان پاک کردن آنها توسط جاروبرقی بدلیل نیروی کم وجود نداره.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند و اطلاعاتی را در زمینه این پمهای باد که بصورت سیار نیز موجود هستند و همچنین در انواع مختلفی از قدرتها در بازار یافت می شوند، ارائه کنند. یا یک سایت فارسی کامل و جامع را در این مورد معرفی کنند. در مورد قیمتش هم اصلا مشکلی وجود نداره.
البته اگر به جزء پمپ باد راه حل دیگری هم هست ارائه کنند ممنون میشم.
همه دوستان هم از این مورد قطعا آگاهی دارند که عاری بودن گرد خاک درون کیس و فنها تاثیر مستقیمی در گردش هوا درون کیس و راندمان کلی سیستم و در نتیجه کاهش دمای قطعات دارد.