با سلام
می خواستم بدونم برای بازی کردن کدوم نوع cpu بهتره؟
مخصوصا بازی های سنگین![]()
با سلام
می خواستم بدونم برای بازی کردن کدوم نوع cpu بهتره؟
مخصوصا بازی های سنگین![]()
هر دوشون خوب هستن و محصولات جدیدشون میتونن تمام بازیهارو با بالاترین کیفیت اجرا کنن.
به نظر من AMD يك قدم از I7 جلو تر هست
يكم صبر كن 6 هسته اي ها بيان و بتركون
با 5870 هاي EYEFINITY ش16 تا مانيتور رو به هم بچسبون و dirt 2 بازي كن
البته الان Intel دارم ولی می خواستم بدونم که برای اجرای بازی های سنگین کدوم بهتره
Last edited by vista7; 14-05-2010 at 11:48.
اگر هنوز سیستم جمع نکردید بهتون توصیه میکنم که 6 هسته ای بگیرید که اینده بهتری هم داره.
اینتل یا amd بودنش به خودتون بستگی داره ولی 980x خیلی گرونه و فکر نکنم که بودجتون برسه ولی اگر پولش براتون مهم نیست توی خریدش شک نکنید چون عالیه.
بهتون amd 1090 رو پیشنهاد میکنم. شاید الان اختلاف قدرتش با سری i7 کم باشه و حتی کمتر ولی با مولتی ثریت شدن بازیها و برنامه ها (که با سرعت زیادی دارن به این سمت حرکت میکنن) اون موقع دیگه کاملا برتریش رو نشون میده و این خرید یک خرید اینده نگرانه ای هست که بعدها پشیمونی نداره.
البته سیستم جمع کردم ولی می خوام یکی جدید ببندم.
راستی اگه ممکنه قیمت 980x رو هم ذکر کنید
متشکرم![]()
توی بازار که تا حالا ندیدم ولی با توجه به قیمتش که 1050$ هست و باید سفارش بدید که برتون بیارن احتمالا قیمتش چیزی در حدود 1200000 تومن باشه.
خیلی ممنون
موفق باشید![]()
قطعا اینتل بهتره نگاه کن 6 هسته ای amd چهارصد تومن هست ولی 6 هسته ای اینتل 1400 هست!
ببین چه قدر اختلاف دارن من میگم برو اینتل بگیر
راستی میخوای سیستم چند تومنی بگیری؟
شما مثل اینکه به حرف آقای SIR PAYMAN توجه نکردید موقع لود تو شرایط مالتی ترید دیگه اختلاف چندانی ندارند و اصلا عاقلانه نیست که بری 1500000 تومن بدی سی پی یو و حداقل 250 تومنم بدی مین AMD که به صرفه تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)