با سلام. من دنبال یه آموزشگاه خوب برای آموزش طراحی و برنامه نویسی وب میگردم.
دوستان اگر کسی آموزشگاه خوبی میشناسه ممنون میشم به من معرفی کنه.
برام فقط بالا بودن سطح علمی و کیفیت کلاسها مهمه.
با سلام. من دنبال یه آموزشگاه خوب برای آموزش طراحی و برنامه نویسی وب میگردم.
دوستان اگر کسی آموزشگاه خوبی میشناسه ممنون میشم به من معرفی کنه.
برام فقط بالا بودن سطح علمی و کیفیت کلاسها مهمه.
برادر طراحی وب و این چیزا هنوز تو ایران جا نیافتاده
ممکنه کلاس ها و آموزشگاه هایم ختلف بگن ولی هم متد ها و برنام هاشون اکثرا قدیمی و تاریخ گزشتن هم تخصصی یاد نمیدن و به قمیتی که میگرن نمیارزه
اگر خودت همت کنی بهترین مرجع اینترنت هست روزی یه مقدار وقت بزاری میتونی خوب و به روز یاد بگیری
میونت با انگلیسی چه طوره؟
آقا من نوکرتم. حالا که محبت کردی جواب دادی بذار برات توضیح بدم:
دو ساله دارم اینور اونور می کنم ببینم چی یاد بگیرم که با ارزش باشه. تا اینکه وب دیزاین رو انتخاب کردم
لیسانس زبان دارم. تو زبان اصلا مشکلی ندارم ولی میونم با کتاب و ... زیاد خوب نبوده
به خاطر همین خواستم با آموزشگاه شروع کنم و یکی دو سال وقت بگذارم تا بعدش که میدونم باید خودم با خوندن منابع قوی بشم.
خودم اول مجتمع فنی تهران - دوم جهاد دانشگاهی تهران رو مناسب دیدم
میدونم آموزشگاها معجزه نمی کنن و کارشون بیشتر بازاریه تا علمی. ولی فکر می کنم برا من بهتر بشه
از طرفی هم می بینم بچه ها همه خودشون مطالعه کردن ولی من نمی دونم چرا نتونستم با کتاب ارتباط برقرار کنم (نه اینکه بخوام روضه بخونم ها ! امتحان کردم. مثلا کتاب HTML Dog by Patrick Griffiths رو یه ماه خوندم ولی هیچی نفهمیدم
حالا من که صفر کیلومترم. شما یه آقایی کن راهنمایی کن بگو چه کنم بهتره.
خداوکیلی گیر کردم
یک دنیا ممنون از راهنماییت
سلام دوست عزيز من تو تهران مجتمع فني تهران رو پيشنهاد مي كنم
خواهش میکنم برادر، من وظیفم میدونم هر کمکی از دستم برمیاد هر چند در حده کمکه فکری هم باشه بکنم
خوب خدا رو شکر زبانتون هم خوب هست و میتونم بگم در حدوده 30 درصد راه رو رفتید همینطوریش
یه مقدار میمونه زبان تخصصصی و اصطلاحات طراحی وب و ... که وانا هم چیزه خاصی نیستند راحت میتونید از اینور اونور پیدا کنید
دمورد کتابی که اشاره کردید متاسفانه اطلاعاتی ندارم برادر
منتها یهتون پیشنهاد میکنم که دنبال چیزهای سنگینی که نه حوصالتون بکشه بخونید و هم اینکه این قد مطلب تو هم داشت باشن که خسته کننده بشن نرید
این سایت بهترین و موثق ترین سایت آموزشی زبان های برنامه نویسی تحت وب هست و اطلاعاتش هم به روز هست:
شما ابتدا باید طراحی client side رو یاد بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که خودش از 3-4 تا زبون مختلف و به هم مربوط تشکیل میشه که به ترتیب اینا هستند:
HTML
CSS
DHTML و Javavascript
A-Jax Framework
میتونید از سایت یاسر عزیز هم کمک بگیرید:
اولی و دومی به هم مربوط هستند و پایه ی هر چی زبونه برنامه نویسی تحت وب هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تای آخر هم در کل زبان جاوااسکریپت هستند که پیشرفته تر شده
حالا اگر دوست دارید کلاس ها رو هم امتحان کنید به نظرم همین مجتمع فنی تهران رو که دوستمون اشاره کردند بد نیست ولی خودتون هم حتما باید در کنارش کارکنید
حالا اگر بازم سوالی یا چیزی بود بفرمایید من در حده توان و سوادم درخدمتم
Last edited by DaRiOuShJh; 21-05-2010 at 03:22.
واقعا ممنون از راهنمایی جامع شما.
حتما همینطوره. می دونم راه سخت و جدی ای در پیش هست. به زودی دارم استارت می زنم. از راهنمایی ها و تجربیات شما و بقیه دوستان هم استفاده می کنم. به امید موفقیت همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)