تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: فينال جام حذفي انگليس (FA Cup) / چلسی 1 - پورتس موث 0 / دومين جام براي كارلتو و آبي

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض فينال جام حذفي انگليس (FA Cup) / چلسی 1 - پورتس موث 0 / دومين جام براي كارلتو و آبي

شنبه 25/02/1389 ساعت : 18:30
    فينال جام حذفي انگليس : چلسي - پورتسموث
    پخش از شبکه سه سیما

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

غيبت احتمالي ايوانوويچ در فينال اف اي كاپ

آبي ها براي كسب دومين جام فصل روز شنبه در مقابل پورتسموث قرار خواهند گرفت.

سايت گل- در حالي كه آبي ها خود را براي بازي روز شنبه مقابل پورتسموث و كسب دومين جام فصل آماده مي كنند، كارلو آنچلوتي هنوز نمي داند كه آيا مي تواند از برانيسلاو ايوانوويچ، مدافع راستش استفاده كند يا خير.

در صورتي كه اين مدافع نتواند مصدوميت را پشت سر بگذارد و در اين ديدار به ميدان برود، پائولوي فريرا جاي او را در تركيب تيم چلسي پر خواهد كرد.

جان اوبي ميكل نيز يك عمل جراحي مختصر روي زانوي مصدومش انجام داده است و نمي تواند در اين بازي تيمش را همراهي كند. ضمن اينكه ژوزه بوسينگوا، ريكاردو كارواليو و مايكل اسين نيز به دليل مصدوميت در اين بازي غايب خواهند بود.

تيم چلسي كه در ابتداي اين هفته با پيروزي 8-0 مقابل ويگان، قهرمان ليگ برتر انگليس شد، دو روز ديگر بايد در فينال جام حذفي مقابل پورتسموث قرار بگيرد. در صورت پيروزي چلسي در اين ديدار، آنچلوتي در اولين فصل حضورش در استمفورد بريج، يك دوگانه ارزشمند به دست خواهد آورد.

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

مصدوميت تري جدي نيست

مصدوميت كاپيتان آبي ها جدي نيست و او مشكلي براي حضور در جام جهاني نخواهد داشت.

سايت گل- جان تري، مدافع تيم چلسي و تيم ملي انگليس، تاييد كرد كه از حادثه اي كه روز گذشته در تمرينات برايش رخ داد و موجب مصدوميت جزئي پاي راستش شد، ترسيده است.

اين بازيكن 29 ساله پس از اين اتفاق راهي بيمارستان شد و گزارش هاي اوليه از شكستگي پاي او خبر مي دادند، مسئله اي كه حضور او در جام جهاني را در هاله اي از ابهام قرار مي داد اما اسكن هايي كه در بيمارستان از پاي او گرفته شد، هيچ شكستگي اي را نشان نداد و به اين ترتيب او خيلي زود مي تواند بار ديگر به تمرينات آبي ها براي انجام بازي فينال جام حذفي در مقابل پورتسموث بازگردد.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من چند اسكن انجام دادم و هيچ مشكلي ندارم. ابتدا كمي ترسيده بودم زيرا پايم بدجوري درد گرفته بود اما با آزمايشاتي كه انجام شد، خيالم راحت شد. هيچ شكستگي و پارگي ليگامنتي اتفاق نيفتاد.

من به زودي به تمرينات بر مي گردم. بايد اعتراف كنم كه خيلي ترسيده بودم. نگران بودم كه شايد اين مصدوميت موجب شود جام جهاني را از دست بدهم."

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11 پيش بازي فينال اف اي كاپ: چلسي- پورتسموث

كارلتو مي تواند با پيروزي در بازي فردا در اولين فصل حضورش در فوتبال جزيره دابل كند.

سايت گل- در حال حاضر چلسي و پورتسموث در دو كهكشان متفاوت سير مي كنند اما شايد شاگردان آورم گرانت در بازي فردا يكي از عجيب ترين نتايج تاريخ جام حذفي انگليس را رقم بزنند.

پورتسموث در اين فصل با مشكلات مالي متعددي دست به گريبان بود و سرانجام با كسر امتياز، با قرار گرفتن در قعر جدول رده بندي به دسته اول سقوط كرد. در حالي كه آبي ها پس از چهار سال انتظار، در اولين فصل حضور كارلو آنچلوتي بار ديگر عنوان قهرماني را از آن خود كردند.

حضور كارلتو در استمفورد بريج بار ديگر جوي مملو از اميد و طراوت را در اين باشگاه لندني به وجود آورد اما در مقابل وضعيت در فراتون پارك به قدري نابه سامان و بحراني است كه حتي قهرماني در اف اي كاپ نيز نمي توان چندان به آن رو سامان بدهد. وضعيت مالي نامساعد باشگاه شايد مسئولان اين تيم را مجبور كند كه در تابستان دست به فروش بازيكنان بزنند.

اخبار دو تيم

پورتسموث

كوين- پرينس بواتنگ، مهاجم تيم مصدوم است كه بعيد مي رسد كه بتواند در اين بازي تيمش را همراهي كند. حضور جمي اوهارا نيز به دليل مصدوميت در اين ديدار در هاله اي از ابهام قرار دارد. هر چند ممكن است پزشكان باشگاه اين بازيكن متعد را با تزريق آمپول هاي مسكن به بازي برسانند.

آرونا ديندانه، مارك ويلسون، حسن يبدا و لني سوا نيز از مصدوميت هايي جزيي رنج مي برند و اين مسئله بر نگراني هاي گرانت خواهد افزود.

از سوي ديگر تال بن هييم، بازيكن سابق چلسي، نظير بالحاج و ريچارد هيوز مصدوميت را پشت سر گذاشته اند و مي توانند در اين بازي به ميدان بروند.

چلسي

برانيسلاو ايوانوويچ، مدافع راست تيم مصدوم است و شايد اين بازي را از دست بدهد. در صورت غيبت او پائولو فريرا در تريكب اصلي آبي ها قرار خواهد گرفت.

جان تري نيز كه در تمرينات روز چهار شنبه دچار مصدوميت شده بود، اعلام كرد كه براي حضور در اين باري 100 درصد آماده است.

جان ابي ميكل، مايكل اسين، ژوزه بوينگوا و ريكاردو كارواليو به دليل مصدوميت مدت هاست در تركيب چلسي به ميدان نرفته اند.
    Last edited by MORINIO; 14-05-2010 at 20:39.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با اینکه منچستریم... اما دوست دارم چلسی ببره (یعنی به احتمال 99.999 پورت موث سقوط کرده میبره)... البته اگه اون 1 درصد به وقوع بپیونده باید...باید....
    خلاصه دوست دارم کامیونیتی شیلد فصل بین یونایتد چلسی باشه...!
    Last edited by pcforlife; 14-05-2010 at 23:21.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوبه واسه اینجور تاپیکا یه نظرسنجی هم گذاشته بشه

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فينال جام حذفي فوتبال انگليس

ديدار فينال رقابتهاي فوتبال جام حذفي انگليس امروز " شنبه " برگزار مي شود.

در این بازی تیم چلسی قهرمان لیگ برتر، مقابل پورتسموث صف آرایی خواهد کرد.
    این دیدار امروز شنبه ساعت 18:30 به وقت ایران از شبکه سه سیما پخش خواهد شد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

چلسی وقتی ببره درست میبره....
    وقتی هم بخواد سوتی بده هیچی جلوشو نمیگیره....
    امیدوارم این یکی بازی هم رد کنه..

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مجددا چلسی & آورام گرانت به هم رسیدند

برکناری گرانت با وجودی که به فینال چمپیونز رسیده بود و تا روز آخر شانس قهرمانی در لیگ جزیره رو داشت جای بسی تامل داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خلاصه دوست دارم کامیونیتی شیلد فصل بین یونایتد چلسی باشه...!
    مگه مثل اسپانیا نیست که که اگه تیمی هر دو جام رو ببره ، سوپرجام بین تیمهای فینالیست جام حذفی برگزار میشه ولی رفت و برگشت؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض آنلکا در آستانه رکورد تاریخی

سايت گل ـ‌در صورتي كه چلسي امروز موفق به پيروزي در فينال اف اي كاپ بشود، نيكولاس آنلكا اولين‌ بازيكني خواهد بود كه مقام قهرماني ليگ و اف اي كاپ در دو تيم مختلف فتح كرده است. چلسي امروز در فينال اف اي كاپ با پورتس موث مسابقه دارد و شانس آنها براي اولين دابل تاريخ اين باشگاه بسيار زياد است.

آنلكا مهاجم فرانسوي چلسي قبلاً‌ در سال 1998 موفق شده بود با آرسنال به قهرماني ليگ و اف اي كاپ برسد. آنلكا مي‌گويد:«من از تلويزيون شنيدم كه هيچ بازيكني نتوانسته با دو تيم مختلف به اين دو قهرماني دست پيدا كند و اگر چنين اتفاقي بيفتد من تاريخ‌ساز خواهم شد.»

او ادامه مي‌دهد:«من به خودم افتخار مي‌كنم كه به تمام عناوين ممكن در فوتبال رسيده‌ام و البته خوشحالم كه اين موفقيت در آينده نيز با چلسي ادامه خواهد داشت.» آنلكا در مسابقه فينال سال 98 گل دوم را مقابل نيوكاسل به ثمر رساند. آنلكا مي‌گويد:«در آن سال هم ما رقابت سختي با منچستريونايتد داشتيم.»

آنلكا درباره اين فصل مي‌گويد:«در فوتبال شما نمي‌دانيد كه چه اتفاقاتي خواهد افتاد، ما هم در پايان فصل با پيروزي‌هاي خيلي خوب توانستيم اعتماد به نفس خودمان را به دست آوريم و حالا نوبت دو برابر كردن تعداد جام‌هاست، در چلسي هميشه اعتقاد به قهرماني وجود دارد و بازيكنان مي‌دانند كه مي‌توانند.»

کد:
    کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مگه مثل اسپانیا نیست که که اگه تیمی هر دو جام رو ببره ، سوپرجام بین تیمهای فینالیست جام حذفی برگزار میشه ولی رفت و برگشت؟
    نه! تا جایی که من میدونم تو انگلیس اگر یه تیمی لیگ و جام حذفی رو ببره، دیدار سوپر جام (کامیونیتی شلید در انگلیس) بین تیم قهرمان و نایب قهرمان لیگ برگزار میشه!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •