شنبه 25/02/1389 ساعت : 18:30
فينال جام حذفي انگليس : چلسي - پورتسموث
پخش از شبکه سه سیما
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
غيبت احتمالي ايوانوويچ در فينال اف اي كاپ
آبي ها براي كسب دومين جام فصل روز شنبه در مقابل پورتسموث قرار خواهند گرفت.

سايت گل- در حالي كه آبي ها خود را براي بازي روز شنبه مقابل پورتسموث و كسب دومين جام فصل آماده مي كنند، كارلو آنچلوتي هنوز نمي داند كه آيا مي تواند از برانيسلاو ايوانوويچ، مدافع راستش استفاده كند يا خير.
در صورتي كه اين مدافع نتواند مصدوميت را پشت سر بگذارد و در اين ديدار به ميدان برود، پائولوي فريرا جاي او را در تركيب تيم چلسي پر خواهد كرد.
جان اوبي ميكل نيز يك عمل جراحي مختصر روي زانوي مصدومش انجام داده است و نمي تواند در اين بازي تيمش را همراهي كند. ضمن اينكه ژوزه بوسينگوا، ريكاردو كارواليو و مايكل اسين نيز به دليل مصدوميت در اين بازي غايب خواهند بود.
تيم چلسي كه در ابتداي اين هفته با پيروزي 8-0 مقابل ويگان، قهرمان ليگ برتر انگليس شد، دو روز ديگر بايد در فينال جام حذفي مقابل پورتسموث قرار بگيرد. در صورت پيروزي چلسي در اين ديدار، آنچلوتي در اولين فصل حضورش در استمفورد بريج، يك دوگانه ارزشمند به دست خواهد آورد.
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
مصدوميت تري جدي نيست
مصدوميت كاپيتان آبي ها جدي نيست و او مشكلي براي حضور در جام جهاني نخواهد داشت.

سايت گل- جان تري، مدافع تيم چلسي و تيم ملي انگليس، تاييد كرد كه از حادثه اي كه روز گذشته در تمرينات برايش رخ داد و موجب مصدوميت جزئي پاي راستش شد، ترسيده است.
اين بازيكن 29 ساله پس از اين اتفاق راهي بيمارستان شد و گزارش هاي اوليه از شكستگي پاي او خبر مي دادند، مسئله اي كه حضور او در جام جهاني را در هاله اي از ابهام قرار مي داد اما اسكن هايي كه در بيمارستان از پاي او گرفته شد، هيچ شكستگي اي را نشان نداد و به اين ترتيب او خيلي زود مي تواند بار ديگر به تمرينات آبي ها براي انجام بازي فينال جام حذفي در مقابل پورتسموث بازگردد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من چند اسكن انجام دادم و هيچ مشكلي ندارم. ابتدا كمي ترسيده بودم زيرا پايم بدجوري درد گرفته بود اما با آزمايشاتي كه انجام شد، خيالم راحت شد. هيچ شكستگي و پارگي ليگامنتي اتفاق نيفتاد.
من به زودي به تمرينات بر مي گردم. بايد اعتراف كنم كه خيلي ترسيده بودم. نگران بودم كه شايد اين مصدوميت موجب شود جام جهاني را از دست بدهم."