با سلام:
دوستان عزیزم من یه نوت بوک دارم که تقریبا" اکثر اوقات به اینترنت وصله (حدودا" 10 - 12 ساعت در روز) مشکلی هم که الان خیلی اذیتم میکنه اینه که دمای سیستم خیلی بالا میره و در واقع سیستم خیلی داغ میکنه حتی در برخی موارد زمانی که سیستم فقط روشنه و هیچ استفاده ای هم از ازش نمیشه دما موارد میره بالا و ظاهرا" دلیلش هم CPU Usage بالا هستش یعنی Cpu خیلی درگیره البته اینو هم بگم که دما رو با نرم افزار Sensors view چک میکنم که همونطور که میدونید همیشه توی Task Bar فعاله و وقتی هم که دما بالا میره هی آلارم میده که اعصابم رو خرد کرده!!!! یه چند بار ویندوزم رو عوض کردم و آنتی ویروس ریختم و آپدیتش کردم و ویروس یابی و ... شاید مشکل برطرف بشه ولی نشد!! (از Eset Smart Security استفاده میکنم که همیشه هم آپدیته ) تقریبا" مطمئن هستم که اشکال از سخت افزار یعنی فنها و ... نیست حالا لطفا" شما راهنمایی کنید آیا امکانش هست ویروس و یا تروجان و ... باشه؟؟؟؟/ چه جوری باید مطمئن شم و چکار باید بکنم؟؟؟؟ اصلا" چرا با اینکه بعضی وقتها از سیستم استفاده نمیکنم و فقط روشنه Cpu درگیره و دماش میره بالا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته یه نکته مهم هم اینکه وقتی به اینترنت وصل هستم این قضیه خیلی تکرار میشه و وضعیت حادتر هستش بهر حال لطفا" راهنمایی کنید و بگید چکار کنم؟؟؟؟
ضمنا" چطور میشه فهمید که چی از CPU کار میکشه که انقدر درگیر میشه.
مشخصات سیستم:
توشیبا تکرا 9015
Core2Due 2.2
ممنونم
رضا