تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دوستان کمک فوری میخوام!! دمای سیستم خیلی بالا میره !!! ممکنه ویروس باشه

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دوستان کمک فوری میخوام!! دمای سیستم خیلی بالا میره !!! ممکنه ویروس باشه

با سلام:
    دوستان عزیزم من یه نوت بوک دارم که تقریبا" اکثر اوقات به اینترنت وصله (حدودا" 10 - 12 ساعت در روز) مشکلی هم که الان خیلی اذیتم میکنه اینه که دمای سیستم خیلی بالا میره و در واقع سیستم خیلی داغ میکنه حتی در برخی موارد زمانی که سیستم فقط روشنه و هیچ استفاده ای هم از ازش نمیشه دما موارد میره بالا و ظاهرا" دلیلش هم CPU Usage بالا هستش یعنی Cpu خیلی درگیره البته اینو هم بگم که دما رو با نرم افزار Sensors view چک میکنم که همونطور که میدونید همیشه توی Task Bar فعاله و وقتی هم که دما بالا میره هی آلارم میده که اعصابم رو خرد کرده!!!! یه چند بار ویندوزم رو عوض کردم و آنتی ویروس ریختم و آپدیتش کردم و ویروس یابی و ... شاید مشکل برطرف بشه ولی نشد!! (از Eset Smart Security استفاده میکنم که همیشه هم آپدیته ) تقریبا" مطمئن هستم که اشکال از سخت افزار یعنی فنها و ... نیست حالا لطفا" شما راهنمایی کنید آیا امکانش هست ویروس و یا تروجان و ... باشه؟؟؟؟/ چه جوری باید مطمئن شم و چکار باید بکنم؟؟؟؟ اصلا" چرا با اینکه بعضی وقتها از سیستم استفاده نمیکنم و فقط روشنه Cpu درگیره و دماش میره بالا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته یه نکته مهم هم اینکه وقتی به اینترنت وصل هستم این قضیه خیلی تکرار میشه و وضعیت حادتر هستش بهر حال لطفا" راهنمایی کنید و بگید چکار کنم؟؟؟؟
    ضمنا" چطور میشه فهمید که چی از CPU کار میکشه که انقدر درگیر میشه.
    مشخصات سیستم:
    توشیبا تکرا 9015
    Core2Due 2.2
    ممنونم
    رضا

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

نمی دونم سیستم عامل شما چیه ولی تو XP کلیدهای CTRL+ALT+DEL رو همزمان بزنید و به زبانه Process برید ( فکر می کنم مسیرش باید تو ویستا و 7 شبیه XP باشه ) تو زبانه Process فرآیندهای سیستمی در حال اجرا رو می تونید مشاهده کنید . به نظر من یکی از همین فرآیندها داره عملکرد سیستم عامل شما رو مختل میکنه .

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم سیستم عامل شما چیه ولی تو XP کلیدهای CTRL+ALT+DEL رو همزمان بزنید و به زبانه Process برید ( فکر می کنم مسیرش باید تو ویستا و 7 شبیه XP باشه ) تو زبانه Process فرآیندهای سیستمی در حال اجرا رو می تونید مشاهده کنید . به نظر من یکی از همین فرآیندها داره عملکرد سیستم عامل شما رو مختل میکنه .
    دوست عزیزم من از xp استفاده میکنم و به Process هم که مراجعه میکنم عموما" System Idle Process درصد بالایی از Cpu رو استفاده میکنه (80-90 درصد.)

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

اگه می تونی یک عکس ازش اینجا بذار

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به قول دوستمون يه عکس بذار تا راحت تر بشه کمک کرد . کدوم پروسس بيشترين درصد اشغالي رو داره ؟ احتمالا SVCHost.exe بايد باشه .

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

هر پروسسی هست شما آنتی ویروسی که بهت گفتم رو نصب کن و اپدیت تا احتمال ویروس رو چک کنید.

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •