تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: خاموش شدن سیستم

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض خاموش شدن سیستم

سلام
    خسته نباشید
    من یه نرم افزار داشتم میریختم...وسطش سیستمم خاموش شد و دیگه روشن نشد....بعد از چند دقیقه باز روشن شد....از لحاظ سخت افزاری چک کردم ...مشکلی نبود.... روی سیستمم یه ویروس اومده که نه میزاره system restore کنم و نه میزاره میندوز عوض کنم و نه حتی میزاره با آنتی ویروس پاکش کنم ...سیستمم رو خاموش میکنه...خواستم Fdisk کنم...بهم گفتند مشکل با این کار هم حل نمیشه و باید زیرو فایل کنم...مشکل از کجاست؟ چجوری این کارو انجام بدم؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من یه نرم افزار داشتم میریختم...وسطش سیستمم خاموش شد و دیگه روشن نشد....بعد از چند دقیقه باز روشن شد....از لحاظ سخت افزاری چک کردم ...مشکلی نبود.... روی سیستمم یه ویروس اومده که نه میزاره system restore کنم و نه میزاره میندوز عوض کنم و نه حتی میزاره با آنتی ویروس پاکش کنم ...سیستمم رو خاموش میکنه...خواستم Fdisk کنم...بهم گفتند مشکل با این کار هم حل نمیشه و باید زیرو فایل کنم...مشکل از کجاست؟ چجوری این کارو انجام بدم؟
    با تشکر
    سلام شما ویندوز رو باید در حالت بوت نصب کنید. و قبلش درایو ویندوز رو پاک کنید. و ویندوز جدید رو نصب کنید.

این تاپیک رو هم بخونید مخصوصا از پست 4 به بعد که مشکل برگشت ویروس هست.( اگه لازم باشه )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس فقط پاک کردن درایو ویندوز در حالت بوت و نصب مجدد کافیه و نیاز به فرمت کل هارد نیست.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام شما ویندوز رو باید در حالت بوت نصب کنید. و قبلش درایو ویندوز رو پاک کنید. و ویندوز جدید رو نصب کنید.

این تاپیک رو هم بخونید مخصوصا از پست 4 به بعد که مشکل برگشت ویروس هست.( اگه لازم باشه )

کد:
    پس فقط پاک کردن درایو ویندوز در حالت بوت و نصب مجدد کافیه و نیاز به فرمت کل هارد نیست.
    سلام
    مرسی
    ببینید حتی در حالت بوت هم به من اجازه نصب نمیده...تا صفحه ی آبی میره اما تا میاد setup شروع بشه...خاموش میکنه...چی کار کنم؟
    شاد باشید.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عزيز تنها راه شما ، فرمت کردن درايو ويندوز با استفاده از برنامه هاي تحت داس مثه Partition Magic که اونم ميتوني داخل مجموعه Hirens Boot CD پيدا کني .
    يا ميتوني فايل ISO زيرو دان کني و با استفاده از کلون سيدي يا نرو ،روي سيدي بزني و از طريق بوت بالا بياي :

کد:
    اين ويروس ممکنه از ويروس هايي باشه که روي MBR تاثير ميذاره ،‌به نظر من شما درايو ويندوز رو کلا Delete کن و دوباره Create کنين و از نو Active کنين .
    Last edited by saeed774; 14-05-2010 at 09:52.

6. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

به اضافه راه های دوست عزیزم saeed774 از دیسک های نجات آنتی ویروس هم میتونید استفاده کنید. پیشنهادم دیسک نجات کسپرسکی هست. آویرا هم عالیه اما مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داره.

طریقه استفاده Rescue Disk کاسپرسکی هم این شکل هست که ا یک سیستم که کسپرسکی نصب داره از خود برنامه دیسک رو دانلود میکنید و روی سی دی به صورت بوت ایبل رایت میکنید. سپس مثل خود بوت ویندوز اجراش می کنید حتما تنظیمات بوت هم اول سی دی رام باشه بعد هارد. برنامه یک محیط برای خودش درست میکنه و از اونجا هارد رو به طور کامل اسکن می کنه.

================

یک راه عالی دیگه هم وجود داره. که اگه جای شما بودم اول این رو تست می کردم

شما وارد این لینک بشید. Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنید. در خود ویندوز اجرا کنید و اسکن کنید اگه سیستم خاموش میشه و نمیذاره مراحل ادامه پیدا کنه از Safe mod اجرا کنید.. هرچی پیدا کرد حذف کنید. این برنامه احتیاج به نصب نداره و هر وقت دانلود کنید آپدیت شده هست و نیاز به اپدیت نداره. به احتمال بسیار زیاد مشکل رو حل میکنه این روش. بعد زا پاک سازی می تونید انتی ویروس مورد نظر رو نصب کنید.

کد:
    خبرش رو بدید.

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 14-05-2010 at 06:32.

8. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی
    ولی مشکل این هست که تا میفهمه من میخوام ویندوز عوض کنم حتی از طربق بوت یا به محض اینکه کاسپر را فعال می کنم...سیستم رو خاموش میکنه...حتی نمیزاره به حدی برسم که فقط c رو پاک کنم...الان حتی به حدی رسیده که امکان شبیه سازی هم ندارم...یعنی حتی اگه کاری بخوام انجام بدم که کمی پیچیده باشه...سیستم رو خاموش میکنه...
    زیروفایل چیه؟ چجوری میتونم انجام بدم؟
    شاد باشید.

Last edited by nazanin66; 14-05-2010 at 18:41.

10. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اون 2 روشی که بالا گفتم طراحی شده برای همین موقع. دیسک نجات کاربردش اینجاست. راهه دیگه ای نباید باشه.

یه چیز دیگه این طوری که شما گفتی یکم شک میشه کرد سخت افزاری باشه.

12. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فن Cpu کار ميکنه ؟

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اون 2 روشی که بالا گفتم طراحی شده برای همین موقع. دیسک نجات کاربردش اینجاست. راهه دیگه ای نباید باشه.

یه چیز دیگه این طوری که شما گفتی یکم شک میشه کرد سخت افزاری باشه.
    سلام
    مرسی
    در درجه اول از لحاظ سخت افزاری چک کردم اما مشکلی نداشت.
    راستی...سرعت سیستمم خیلی خیلی کم شده...

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

سلام
    بله
    تازه هم خریدم...دوباره چک کردم تا شاید اگه در طول کار، کمی در جای خودش لق شده باشه، درست کنم...اما درست بود...خمیرشم تازه زدم....یعنی 1 سال میشه که خریدم و خمیر زدم...پاور هم 1 ساله پیش خریدم.
    شاد باشید.

16. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دیسک نجات یا Kaspersky Virus Removal Tool رو تست نکردی ؟

شما همین طور آلودگیتون به ویروس داره بیشتر میشه نه فقط یک نوع ویروس... وقتی نمی تونید انتی ویروس نصب کنید با گذشت زمان مشکلات بیشتر میشه و الودگی به انواع ویروس بیشتر میشه.

شما هم نگفتید کدوم راه هارو تست کردید. نوع کار اینجا به این شکله که بهترین شیوه که به نظر میرسه ارائه میشه طرف مقابل تست میکنه نتیجه رو میگه و همین طور مرحله به مرحله تا توان بچه ها ادامه پیدا میکنه.

مثلا Rescue Disk بهترین راه کار برای الانه من باز روش کارش رو میگم خواستید تست کنید نخواستید هم موردی نیست. اما ویروسی نداریم که مانع انجام عملایت Rescue Disk بشه. لاقل بعد از تست این کار شما متوجه می شید که اشکال از سخت افزار بوده یا نه البته فقط مورد ریست شدن رو میگم. این کاهش سرعت مثلا مربوط میشه به اجرای زیاد پروسس های ویروس ریسایکلر.

یک سیستم دیگه کسپرسکی 2010 رو به طور مثال نصب کنید و از محیط برنامه دیسک رو دانلود کنید سپس با این برنامه

کد:
    به صورت بوت ایبل رایت میکنید. سی دی رو داخل سی دی رام بذارید و تنظیمات بوت رو از قبل این شکل کرده باشید. بوت اول سی دی رام و بوت دوم هارد دیسک باشه. از دیسک های قدیمی استفاده نکنید چون امکان آپدیتش با مودم های ما یکم پیچیده میشه و دیسک نجات حداکثر برای 10 روز پیش باشه.

به سرعت یک محیط کاملا امن برنامه برای خودش اماده میکنه و ویروس ها رو از روی هارد به طور کامل پاک سازی میکنه.

اگر هم هنوز سیستم در محیط ویندوز کار میکنه Kaspersky Virus Removal Tool رو پیشنهاد کردم.
    Last edited by Dr Hannibal; 15-05-2010 at 22:30.

18. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •