تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکل رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVD

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض مشکل رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVD

سلام به همگی
    من یه ایمیج از درایو ویندوزم گرفتم( با true image) و می خوام اونو روی dvd ذخیرش کنم که هر وقت خواستم داشتش باشم.
    ولی فایلش 2.8 گیگ حجم داشت و وقتی با nero خواسم رایتش کنم نمی گذاشت.
    حالا شما چه راه حلی دارید؟؟
    اگر با norton ghost کسی آموزش داره معرفی کنه ممنون می شم چون می گن این نرم افزار کلا برات یه dvd بوت نصب ایمیج گرفته شده درست می کنه و بهتره.
    اگر تاپیکی با همین موضوع هست معرفی کنید،ممنون می شم.
    ممنونم
    Last edited by Perpetual; 13-05-2010 at 13:24.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با dvd-iso حجم فایلتون نباید بیشتر از 2 گیگ باشه.از dvd-rop UDF استفاده کنید.

3. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با dvd-iso حجم فایلتون نباید بیشتر از 2 گیگ باشه.از dvd-rop UDF استفاده کنید.
    بله درست می فرمایید ولی با همین نرم افزار هم ( با true image) هنگام گرفتن ایمیج حجم قابل تغییر هست ولی سرعت ویندوز پس از این کار بعلت compress کردن بشدت پایین میاد.
    درباره dvd-rop UDF که ذکر کردید rقبل از اینکه این بحث رو درست کنم من یه مقاله در این باره خوندم (
    رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVDدیسک بوسیله dvd-rop UDF) و بعدش رفتم داخل nero7 هرچی نگاه کردم ندیدمش و بعد فهمیدم که ممکنه مشکل از DVD Writer خودم باشه.
    Last edited by Perpetual; 14-05-2010 at 05:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببینید دوستان من یه آموزشی نیاز دارم تا مثلا اگر ایمیج من 10 گیگ شد بتونم اونو روی مثلا 3 ، DVD 4.7 ذخیره کنم و باهاش که بوت شدم و خواستم ویندوزم رو عوض کنم بعد از تموم شدن یه DVD خودش بگه که دیسک بعدی رو بزار .
    نه اینکه از یه نرم افزار ZIP استفاده کنم و ایمیج رو داخل ویندوز extract کنم و استفاده کنم.
    ببخشید که خواسته هام زیاد شد .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ببینید دوستان من یه آموزشی نیاز دارم تا مثلا اگر ایمیج من 10 گیگ شد بتونم اونو روی مثلا 3 ، DVD 4.7 ذخیره کنم و باهاش که بوت شدم و خواستم ویندوزم رو عوض کنم بعد از تموم شدن یه DVD خودش بگه که دیسک بعدی رو بزار .
    نه اینکه از یه نرم افزار ZIP استفاده کنم و ایمیج رو داخل ویندوز extract کنم و استفاده کنم.
    ببخشید که خواسته هام زیاد شد .
    ممنون
    با norton ghost یه فرمانی بود که میشد فایلهای ایمیج رو موقعی که داره ایمیج میگیره رو به فایلهای 2 گیگی شکست.ولی دقیقاً فرمانشو یادم نیست.ولی شما موقع ایمیج گرفتن با همون true image ، جایی که فایلهارو save میکنی(همون محل ذخیره) رو یه پارتیشن fat32 انتخاب کن.فکر کنم خود برنامه فایلهاتو به پارتهای 2گیگی تقسیم کنه.

7. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با norton ghost یه فرمانی بود که میشد فایلهای ایمیج رو موقعی که داره ایمیج میگیره رو به فایلهای 2 گیگی شکست.ولی دقیقاً فرمانشو یادم نیست.ولی شما موقع ایمیج گرفتن با همون true image ، جایی که فایلهارو save میکنی(همون محل ذخیره) رو یه پارتیشن fat32 انتخاب کن.فکر کنم خود برنامه فایلهاتو به پارتهای 2گیگی تقسیم کنه.
    ممنون از توجهتون
    نمیشه اون طوری که تو پست دوم گفتم بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لطفا کمکم کنید.
    دیگه کسی نیست جوابی بده ، بابا یکی کمکم کنه؟؟
    Last edited by Perpetual; 15-05-2010 at 05:37.

داره خودمونی میشه origami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    لای دیوار

پيش فرض

بله درست می فرمایید ولی با همین نرم افزار هم ( با true image) هنگام گرفتن ایمیج حجم قابل تغییر هست ولی سرعت ویندوز پس از این کار بعلت compress کردن بشدت پایین میاد.
    درباره dvd-rop UDF که ذکر کردید rقبل از اینکه این بحث رو درست کنم من یه مقاله در این باره خوندم (
    رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVDدیسک بوسیله dvd-rop UDF) و بعدش رفتم داخل nero7 هرچی نگاه کردم ندیدمش و بعد فهمیدم که ممکنه مشکل از DVD Writer خودم باشه.
    با سلام
    من هم تازه لپ تاپم رو خریدم و فروشنده 3DVD مال recovery به من داد که می تونم با اونا هم درایورهامو در صورت خرابی (بدون restore کردن کامل ویندوز) درست کنم و هر اشکالی داخل سیستم عامل پیش اومد از این 3DVD استفاده کنم.
    حالا فکر میکنم یه همچین چیزی هست که داخل همین تاپیکه و می خوام که یادش بگیرم.
    یه چیز دیگه ای که هست نمی دونم با چه نرم افزاری این کار رو کرده؟؟
    سوال دیگه ای که دارم اینه که چطور میشه یه فایل مثلا 3 گیگی رو بدون زیپ کردن روی یه DVD رایت کرد(تقریبا همین سوال alimovahedi)

11. این کاربر از origami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با سلام
    من هم تازه لپ تاپم رو خریدم و فروشنده 3DVD مال recovery به من داد که می تونم با اونا هم درایورهامو در صورت خرابی (بدون restore کردن کامل ویندوز) درست کنم و هر اشکالی داخل سیستم عامل پیش اومد از این 3DVD استفاده کنم.
    حالا فکر میکنم یه همچین چیزی هست که داخل همین تاپیکه و می خوام که یادش بگیرم.
    یه چیز دیگه ای که هست نمی دونم با چه نرم افزاری این کار رو کرده؟؟
    سوال دیگه ای که دارم اینه که چطور میشه یه فایل مثلا 3 گیگی رو بدون زیپ کردن روی یه DVD رایت کرد(تقریبا همین سوال alimovahedi)
    در مورد سوال اولتون که با نرم افزارهای تهیه ایمیج میشه این کارو کرد.تو همین انجمن بارها معرفی شده.
    سوال دومتون رو هم که پاسخ دادم بالا.dvd rom/udf

13. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز لب پتاب خودش این گزینه برای درست کردن ریکاوری داره. با نورتن گاست راحت میشه روی دی وی دی این کار رو کرد. خودش اتمات همه کاری رو انجام میده

15. این کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •