تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: عوارض قراردادن هارد اکسترنال در کنار مانیتور و اسپیکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض عوارض قراردادن هارد اکسترنال در کنار مانیتور و اسپیکر

سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
    همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.

اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی

2. 2 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
    همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.

اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی
    مانیتور ایراد نداره ولی ساب میتونه برای هر وسیله برقی مشکل ساز باشه.
    من سابمو کنار کیس گذاشته بودم هر وقت صداشو زیاد میکزدم سیستم کاملا هنگ میکرد.

البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده
    عمودی بزاری بهتره = طول عمرش بیشتره.

4. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا امیدوارم 120 سال به پای هم پیر شید
    همون افقی گذاشتی خوبه
    ولی کنار اسپیکر مخصوصا sub گذاشتی کار درستی نیست
    هر موقع خواستی از جایی به جای دیگه ببریش از پلاستیکی که روز اول خریدیش استفاده کن
    توی کارگاه اسمبل سیسنم همیشه توصیه میشه دست مستقیم با هارد در تماس نباشه چون
    جریان مغناطیسی بدن روی هارد تاثیر میذاره

6. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

ممنون از دوستان. کسی نظر دیگه ای نداره؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلا من سه تا هارد اكسترنال مدل وسترن ديجيتال ماي بوك elite دارم كه دوتاش يك ترا و اون يكي دو ترا هست و از اون براي ارشيو فيلم استفاد ميكنم چند نكته
    1.موقع كار اصلا تكون نخوره كه تكون خوردن مثل زهر هست
    2.با توجه به اينكه اين هاردهاي اكسترنال حجم بالا خيلي كند هستند مخصوصا موقع دفرگمنت ، پس قبل از آرشيو كردن فايلي مطمئن باشين كه در آينده آن فايل حذف نميشه چون اگر فايلي حذف بشه پس جاي خالي در بين سكتورها ايجاد ميشه و ترتيب فايلها در سكتور ها به هم ميخوره و براي دفرگمنت هم بايد ساعاتهاي زيادي در حال كار باشه . پس فايلي بيخود اضافه نكنيد كه مجبور بشين حذفش كنين
    3.از نرم افزار كنترل كننده دما استفاده كنيد مخصوصا در فصل تابستان و اگر امكانش هست از يك فن 12 سانتي با حفظ فاصله مناسب (به جهت تاثير نذاشتن نويز) از پشت نصب كنيد كه در كاهش دما خيلي خيلي خيلي موثر هست خودتان امتحان كنيد.
    نرم افزار تو اين تايپيك هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4.هاردرا به مدت طولاني روشن نذاريد چون به هرحال براي آرشيو است نه كارهاي جاري مثلا فيلمتان را در هارد اينترنال بريزيد و تماشا كنيد
    5.در مواقعي كه استفاده نميكنيد (پس از خنك شدن) كاور بكشيد روش تا خاك ننشينه
    6. دور از دسترس اطفال و افراد خل و چل و نا آگاه قراردهيد
    من تصميم دارن براي سه هارد اكسترنالم جعبه چوبي با فن بسازم تا امكان آسيب فيزيكي حداقل شود.
    بازهم تاكيد ميكنم ضربه و تكان مثل زهر هست
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-06-2010 at 16:25.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safa125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه نکته کوچیکم من میگم که بلا سرم اومد
    پورت های ورودی وخروجی به هارد رو اصلا در نیارید یا اگه می خواین این کارو بکنید به آرامی و بازاویه عممود بر سطح هارد این کارو بکنید
    چون باعث صدمه به کیت نازک وخود هارد میشه وباید واسش پول سرفید
    کاری که باعث سرفیدن ما شد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی هم یادم اومد
    در حین کار هیچ وقت کابل usb را هم نکشید . گاهی اوقات در زمان کپی و پیست کردن ممکنه یه چند ثانیه ای مکث کنه (به دلایل پردازشهای پشت پرده ویندوز) ولی فکر نکنید که هنگ کرده ، پس کابل رو نکشید تا فرایند کپی و پیست و یا کارهای دیگر کامل انجام شود. و حتما safe remove کنید.
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-06-2010 at 18:57.

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مانیتور ایراد نداره ولی ساب میتونه برای هر وسیله برقی مشکل ساز باشه.
    من سابمو کنار کیس گذاشته بودم هر وقت صداشو زیاد میکزدم سیستم کاملا هنگ میکرد.

عمودی بزاری بهتره = طول عمرش بیشتره.

،اصله ی هارد با باس چقدر باشه بسنده و کافی هست؟

الان من گذاشتمش کتار ساب ولی بینشون نزدیک به 25 تا 30 سانتی متر فاصله میونشون هست.

آیا چیزی میونشون بزاریم می تونه جلوی امواج رو بگیره؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

،اصله ی هارد با باس چقدر باشه بسنده و کافی هست؟

الان من گذاشتمش کتار ساب ولی بینشون نزدیک به 25 تا 30 سانتی متر فاصله میونشون هست.

آیا چیزی میونشون بزاریم می تونه جلوی امواج رو بگیره؟

البته بستگی به اینکه SUB ـت چی باشه و تا چقدر صدا زیاد میکنی هم هست.
    زیاد لازم نیست حساسیت به خرج بدی همون 30 سانت خوبه.

14. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •