ببخشید اینجا چرا وقتی کسی جواب سوال ما میده پیغامی به ما فرستاده نمیشه...اینطوری همیشه که ما یادمون نیست کجا چه سوالی کردیم.با ایمیل ارسال میشه؟؟؟
ببخشید اینجا چرا وقتی کسی جواب سوال ما میده پیغامی به ما فرستاده نمیشه...اینطوری همیشه که ما یادمون نیست کجا چه سوالی کردیم.با ایمیل ارسال میشه؟؟؟
راست میگه تو این زمینه سایت مشکل داره همچین ویژگی تو سایت نیست
چرا هستش دیگه
کنترل پنل --->ویرایش اختیارات--->پيش گزیده اشتراک گفتگووقتي موضوع جديدي ارسال مي کنيد يا به پيامي پاسخ مي دهيد، مي توانيد بطور خودکار آنرا در ليست موضوعات مشترک شده , قرار دهيد بطوري که به محض ارسال پاسخ سايرين به آن موضوع، از طريق ايميل به شما اطلاع داده شود.
تو تنظیمات کاربری که لینکش بالای صفحه سمت راست هست هم میتونید ببینید
بله دوست من ؛ برای من اکتیوه....
حالا این جریان اشتراک رو از طریق ایمیل هم دنبال کنی، یه نکته مثبت و یک نکته منفی داره...
اول نکته منفیش رو بگم... زمانی که مشترک یه تاپیک هستید، آپدیت ها و پست های جدید اون تاپیک به ایمیل ارسال میشه... واسه همین اگه یه مدت به میل سر نزنی، اینباکس میل ناجور شلوغ میشه...
نکته مثبت (شاید هم مثبت نباشه... موزمارانه!بگیم بهتره) اینه که اگر شما مشترک یک تاپیک بشید و بعد یه مدت کوتاه و بدون اینکه شما مطالب اون تاپیک رو خونده باشید، اون تاپیک فرت بشه! (بره تو ترش)، شما میتونید علل و عوامل فرت شدن اون تاپیک رو تو میلتون ببینید!
چون تمام مطالب اون تاپیک تو ایمیلتون موجوده...
حتی متونید اونا رو نگه دارید!!
یاعلی![]()
اسپم رو برای چی گذاشتناول نکته منفیش رو بگم... زمانی که مشترک یه تاپیک هستید، آپدیت ها و پست های جدید اون تاپیک به ایمیل ارسال میشه... واسه همین اگه یه مدت به میل سر نزنی، اینباکس میل ناجور شلوغ میشه...
عشق است نکته مثبته![]()
من زدم اطلاع رسانی ( اشتراک ) بدون دریافت ایمیل ، هی فرت فرت برام ایمیل میاد![]()
FIND MORE POST را که بزنی تمام پست هایی که ارسال کردی میاد دیگه..
دیگه احتاج به اطلاع رسانی نیست که..
سلام
من که توی پروفایل خودم
توی قسمت آمار و ارقام گزینه ([پیدا کردن تمام پست های ......... ) را میزنم و تمام پست هام را می بینم
Last edited by آنتی; 15-05-2010 at 19:55.
دکترا و علامای عزیز.چرا این حرفارو میزنید؟
واسه پیدا کردن اخرین پست یا موضوعتون یا حتی پستایی که تشکر کردید یا شدید میتونید از قسمت امارو ارقام پروفایلتون اقدام کنید و همه اونارو پیدا کنید.
حتی با شکلای گرافیکی بهتون نشون داده میشه(قبل از ورود به موضوع) که پست یا مشاهده ای از بحث مورد نظ شده یا نه.
به همین راحتی.
این سیستم از خیلی سیستمای دیگه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)