تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل با پورت صدای جلوی کیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

14 مشکل با پورت صدای جلوی کیس

سلام
    پورت صدای جلوی کیس من که هدفونو بهش میزنم کار نمیکنه از روی مادربوردم وصلش کردم اما بازم کار نمیکنه میخواستم کمکم کنید آیا تو ستاپ و بایوس باید تنظیماتی انجام بدم یا مشکل سخت افزاریه؟
    در ضمن مادربوردم گیگابایت EP31_DS3L هست
    ممنون

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام
    منم دقیق همین مشکل رو دارم اما مادربرد من asus
    سیم میکروفن و بلنگو وصل میشه اما ویندوز تشخیص نمیده چیزی وصل شده
    ممنون میشم یکی از دوستان ما رو راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه Enriqu3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من خودم asus دارم مشکلم اینتوری حل شد
    اول از همه مطمئن شید که سوکت ها رو کاملا درست جا زدید
    بعد به ستاپ بایوس برید و دنبال تنظیمات کارت صدا (sound card) یا پنل جلویی (front panel) بگردید
    یه جا Front Panel رو می بینید که باید روی Realtek تنظیم کنید (مال من Realtek بود) اما شما اگر Realtek رو پیدا نکردید دنبال صدای دو کاناله باشید و روی اون تنظیم کنید.

4. 3 کاربر از Enriqu3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رو آنالوگ ، AC97 تنظیم کنید جواب میده

6. 2 کاربر از Enriqu3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

فیش های مربوط به فیشهای صدای جلو کیس رو باید به F_Audio وصل کنی . و از قسمت تنظیمات صدا تنظیمات رو به صورت عکس زیر در بیاری.

یه نگاه به اینجا بنداز.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AliSub; 11-05-2010 at 17:45.

8. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من خودم asus دارم مشکلم اینتوری حل شد
    اول از همه مطمئن شید که سوکت ها رو کاملا درست جا زدید
    بعد به ستاپ بایوس برید و دنبال تنظیمات کارت صدا (sound card) یا پنل جلویی (front panel) بگردید
    یه جا Front Panel رو می بینید که باید روی Realtek تنظیم کنید (مال من Realtek بود) اما شما اگر Realtek رو پیدا نکردید دنبال صدای دو کاناله باشید و روی اون تنظیم کنید.
    با تشکر از همه دوستان
    من توی ستاپ بایوس Sound card و front panel رو پیدا نکردم
    دز ضمن این AC97 چیه؟
    راستی من هم تو ویندوز سون و XP این مشکل رو دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

كارت صداي مادربرد شما HD است. لينك زير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبل از هر چيز مطمئن شويد كه كابل جلوي كيس درست روي مادربرد وصل شده باشه. براي اطمينان از دفترچه مادربردتون كمك بگيريد. در صورتي كه دفترچه مادربردتون رو نداريد مي تونيد از لينك زير دانلود كنيد:
    کد:
    در بعضي از كيس ها سر اين كابل بصورت يك سوكت 10 پين (يكي از پين ها براي جلوگيري از نصب اشتباه، پر است) آماده است كه كار شما رو خيلي راحت مي كنه ولي تو بعضي از كيس ها سر سيم ها جدا هست كه بايد توي نصب شون دقت بيشتري كنيد.

در مرحله بعدي از سالم بودن جك هاي هدفوني جلوي كيس تون اطمينان حاصل كنيد. معمولا" توي كيس هاي ارزان قيمت توي مونتاژ اين قسمت دقت زيادي نمي شه.

حالا بريم سراغ كارهاي نرم افزاري:
    اول از همه جديدترين درايور كارت صداتون رو با توجه به نوع ويندوز تون از سايت زير دانلود و نصب كنيد:
    کد:
    دقت كنيد كه كارت صداي مادربرد شما High Definition است و AC97 يك چيپست قديمي كارت صداي آنبرد هست كه ديگه استفاده نمي شه.

حالا اگه ميكروفون و يا هدستي به جلوي كيس وصل كنيد بصورت اتوماتيك شناسايي شده و مانند عكسي كه دوست خوبمون alisub گذاشتند مي تونيد پورت ميكروفون و يا هدفونتون رو فعال كنيد.

موفق باشيد.

11. این کاربر از ENASAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت masoudrahimi1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    mahdi-ghoghnusعزیز اولا به نظر من راه حل مشکلت نرم افزاریه و داخل ویندوزه ! نه bios
    اون راهی که دوستان گفتن برا وقتیه که دو کارت صدا یکی on board و یکی اسلاتی داشته باشی.
    شما کارهایی که ENASAPگفته رو انجام بده .امیدوارم جواب بگیری البته در مادربورد من کهASUSهست.اون طور که ENASAP گفته اتوماتیک نیست و باید از طریق نرم افزار مدیریت کارت صدا تنظیم بشه(داخل DVDمادربرد موجود است)
    همون عکسی که alisub نشون داده .
    البته باید برای فعال شدن پنل جلو تیک گزینه اول باید برداشته بشه!

13. 3 کاربر از masoudrahimi1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كارت صداي مادربرد شما HD است. لينك زير:
    کد:
    قبل از هر چيز مطمئن شويد كه كابل جلوي كيس درست روي مادربرد وصل شده باشه. براي اطمينان از دفترچه مادربردتون كمك بگيريد. در صورتي كه دفترچه مادربردتون رو نداريد مي تونيد از لينك زير دانلود كنيد:
    کد:
    در بعضي از كيس ها سر اين كابل بصورت يك سوكت 10 پين (يكي از پين ها براي جلوگيري از نصب اشتباه، پر است) آماده است كه كار شما رو خيلي راحت مي كنه ولي تو بعضي از كيس ها سر سيم ها جدا هست كه بايد توي نصب شون دقت بيشتري كنيد.

در مرحله بعدي از سالم بودن جك هاي هدفوني جلوي كيس تون اطمينان حاصل كنيد. معمولا" توي كيس هاي ارزان قيمت توي مونتاژ اين قسمت دقت زيادي نمي شه.

حالا بريم سراغ كارهاي نرم افزاري:
    اول از همه جديدترين درايور كارت صداتون رو با توجه به نوع ويندوز تون از سايت زير دانلود و نصب كنيد:
    کد:
    دقت كنيد كه كارت صداي مادربرد شما High Definition است و AC97 يك چيپست قديمي كارت صداي آنبرد هست كه ديگه استفاده نمي شه.

حالا اگه ميكروفون و يا هدستي به جلوي كيس وصل كنيد بصورت اتوماتيك شناسايي شده و مانند عكسي كه دوست خوبمون alisub گذاشتند مي تونيد پورت ميكروفون و يا هدفونتون رو فعال كنيد.

موفق باشيد.
    احیانا Rampage II مادربرد قدیمی هست؟؟
    خدمتت عرض کنم که asus برای راحتی استفاده از پنل جلوی کیس این AC97 رو روی مادربرد هاش میزاره و تو بایوس میشه بین AC97 و هر صدای HD دیگه ای که روی مادربرد هست سوییچ کرد. حالا دیگه گیگا رو نمیدونم

15. این کاربر از Enriqu3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

احیانا Rampage II مادربرد قدیمی هست؟؟
    خدمتت عرض کنم که asus برای راحتی استفاده از پنل جلوی کیس این AC97 رو روی مادربرد هاش میزاره و تو بایوس میشه بین AC97 و هر صدای HD دیگه ای که روی مادربرد هست سوییچ کرد. حالا دیگه گیگا رو نمیدونم
    دوست عزيز،
    تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ايسوس دو نوع مادربرد Rampage II داره:
    Rampage II GENE
    کد:
    Rampage II Extreme
    کد:
    كه هر دو مدل مادربردهاي جديد و حرفه اي بر پايه چيپست Intel® X58 و سوكت Intel® LGA1366 هستند مخصوصا" مدل Rampage II Extreme.
    اگر به مشخصات فني هر دوي اين مادربرد ها در قسمت Audio بيشتر دقت نماييد مشاهده خواهيد كرد كه چيپست كارت صدا در هر دو مدل High Definition Audio مي باشد نه AC97!
    اگر به پست بنده بيشتر دقت مي كرديد گفته بودم چيپست AC97 در حالي كه موردي كه شما مطرح نموديد مود AC97 است! كه اين موضوع ربطي به برند ايسوس و گيگابايت ندارد.

نكته ي ديگه ي هم كه mahdi-ghoghnus مشخص نكردند مدل كيس و سوكت صداشون هست؟
    اكثريت كيس هاي ارزان قيمت فقط مود AC97 رو دارند كه اگه روي مادربردي كه صداي اون HD هست بسته بشه كار مي كنه ولي يك سري از امكانات HD رو ديگه نمي شه استفاده كرد.

17. این کاربر از ENASAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •