تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بی اختیاری مدفوع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض بی اختیاری مدفوع

این بیماری که به گفته بعضی پزشکان عوامل ارثی داره تازگی توی چند تا از بچه های آشنایان من دیده شده . البته حالتهای اونها کاملا باهم متفاوته که احتمالا به سن و عوامل محیطی مثل رفتار اطرافیان در مقابل دیدن چنین وضعیتی بستگی داره .بعد از آزمایش مانومتری روی اونها توی هیچکدوم فلجی مقعد دیده نشده وجالب اینه که همه اونها هم پسرن . اما جالب تر این که هر کدوم با مراجعه به پزشکهای مختلف روشهای درمانی متفاوتی رو تجربه کردن و هیچکدوم هنوز 100% مداوا نشدن . من نمی دونم آیا واقعا این یه نوع بیماریه ؟ اصلا قابل مداوای حتمیه ؟

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

این بیماری که به گفته بعضی پزشکان عوامل ارثی داره تازگی توی چند تا از بچه های آشنایان من دیده شده . البته حالتهای اونها کاملا باهم متفاوته که احتمالا به سن و عوامل محیطی مثل رفتار اطرافیان در مقابل دیدن چنین وضعیتی بستگی داره .بعد از آزمایش مانومتری روی اونها توی هیچکدوم فلجی مقعد دیده نشده وجالب اینه که همه اونها هم پسرن . اما جالب تر این که هر کدوم با مراجعه به پزشکهای مختلف روشهای درمانی متفاوتی رو تجربه کردن و هیچکدوم هنوز 100% مداوا نشدن . من نمی دونم آیا واقعا این یه نوع بیماریه ؟ اصلا قابل مداوای حتمیه ؟
    این بیماری معمولا به علت آسیب خارجی به اسفنگتر اتفاق میفته
    در مورد فامیلتون این طور نبوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه چون اگر اسفنگتر مشکل داشت حتما تو مانومتری نشون می داد . البته در عکس هم چیز خاصی نبود . یکی از اونها یی که می گم مشکل داشت هنوز سه سالش نشده .با بایوفید بک تقریبا بهتر شد ولی دکتر گفته تا 3 سالگی باید صبر کنه و بعد درمان رو ادامع بده . برای دیگری که حدودا 8 ساله است . قرصهای پیش فعالی تجویز شده و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •