تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل خیلی بد در IDM حیاتیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

5 مشکل خیلی بد در IDM حیاتیه

سلام
    دوستان لطفا یکی به من کمک کنه !!
    من دیشب با اینترنت دانلود منیجر داشتم یک فیلم دانلود میکردم (IRON MAN2) با حجم حدودا 700 مگ ولی تا حدود608 مگ ان دان شده بود که اینترنت قطع شد و وقتی دوباره وصل شدم و دکمه ریزام رو زدم دیگه تا الان ادامشو دان نکرد (البته سرور ایرانی بود و باقابلیت ریزام)(منم که سرویس ADSL ام نا محدود نیست از حجم خودم استفاده کردم) تا الان هم ویلانم لطفا یکی کمکم کنه ! چی کنم ؟ ایا راهی هست که بشه تا همین اندازه که دان کرده رو سیو کرد و نگاه کرد؟ من خودم که گشتم نه تو My Documents بود نه تو My Computer نمیشه کاریش کرد
    خیلی ممنون فقط سریع بهم پاسخ بدین

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا یکی به من کمک کنه !!
    من دیشب با اینترنت دانلود منیجر داشتم یک فیلم دانلود میکردم (IRON MAN2) با حجم حدودا 700 مگ ولی تا حدود608 مگ ان دان شده بود که اینترنت قطع شد و وقتی دوباره وصل شدم و دکمه ریزام رو زدم دیگه تا الان ادامشو دان نکرد (البته سرور ایرانی بود و باقابلیت ریزام)(منم که سرویس ADSL ام نا محدود نیست از حجم خودم استفاده کردم) تا الان هم ویلانم لطفا یکی کمکم کنه ! چی کنم ؟ ایا راهی هست که بشه تا همین اندازه که دان کرده رو سیو کرد و نگاه کرد؟ من خودم که گشتم نه تو My Documents بود نه تو My Computer نمیشه کاریش کرد
    خیلی ممنون فقط سریع بهم پاسخ بدین
    یک بار دیگه برو توی اون سایت و لینک فیلم رو دوباره کلیک کن تا یک بار دیگه از اول دانلود استارت بخوره وقتی که دانلود استارت خورد برو روی فایل جدید تو IDM رایت کلیک کن بعد گزینه Proprtties رو بزن و address رو کپی کن
    بعد بیا روی اون فایلی که 608 مگش رو گرفتی رایت کلیک کن و دوباره Properties رو بزن و جای آدرس خودش اون آدرسی که کپی کردی رو قرار بده و بعد اوکی کن
    بعد همونی که 608 مگش رو گرفتی رو ادامه بده.

3. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی ممنون مشکلم حل شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •