ايتنا- جري چن (Jerry chen) مدير عامل شركت اسوس، در مصاحبهاي با سايت PC Advisor اعلام كرد نتبوكهاي سري Eee PC اين شركت نسبت به آيپد محبوبتر خواهند بود.
اين اظهار نظر جسورانه در حالي صورت ميگيرد كه اپل در روز نخست عرضه آيپد توانست 300 هزار نسخه از آن را به فروش برساند. او تبلتها را به عنوان كامپيوترهايي براي محاسبات ابري خواند و افزود : اگر اپل وارد اين رقابت نميشد سرعت پيشرفت در اين زمينه بسيار آهستهتر ميبود.
در ادامه او معتقد است كه تفاوت اندكي ميان كامپيوترهاي شخصي و كامپيوترهايي كه از محاسبات ابري استفاده ميكنند خواهد بود.
اسوس قرار است سيستم محاسبات ابري مخصوص تبلتهاي خود را در كامپيوتكس 2010 معرفي كند و اولين تبلت خود را كه بر پايه ويندوز خواهد بود با توجه به زمان مناسب در بازار عرضه خواهد كرد.