تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 78

نام تاپيک: هفته 34 (پایانی) ليگ برتر فوتبال / جشن قهرمانی سپاهان، نایب قهرمانی ذوب آهن و سقوط مقاومت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض هفته 34 (پایانی) ليگ برتر فوتبال / جشن قهرمانی سپاهان، نایب قهرمانی ذوب آهن و سقوط مقاومت

عماد رضا و ابراهيم توره زوج خط حمله سپاهان با زدن 37 گل نقش مهمي در قهرماني اين تيم در ليگ نهم داشتند. اين زوج خارجي بعد از 16 سال موفق به شکستن رکورد فرشاد پيوس و علي دايي شدند که با زدن 35 گل در فصل 73 بهترين زوج خط حمله تاريخ ليگ بودند. سايت گل در اين مطلب عملکرد بهترين زوج هاي گلزن ليگ نهم را بررسي مي کند:

عماد رضا- ابراهيم توره( 37 گل- سپاهان)

عماد رضا در 27 بازي براي سپاهان در ليگ نهم بازي کرده و طي 2316 دقيقه موفق به زدن 19 گل شده است. عماد به جز يک بازي در ساير بازيها در ترکيب اصلي بوده است.در حالي که توره در 23 بازي براي سپاهان بازي کرده و در مجموع 2005 دقيقه حضور در زمين موفق به زدن 18 گل شده است. بدين ترتيب عملکرد توره بهتر از عماد رضا بوده، ضمن آنکه توره تمام گلهايش را در جريان بازي به ثمر رسانده در حالي که عماد رضا 2 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است.

علي کريمي- محمد غلامي(24 گل- استيل آذين)

علي کريمي ستاره استيل آذين در نيم فصل اول بود و بيشتر گلهاي اين تيم را در نيم فصل اول به ثمر رساند. کريمي در 26 بازي براي استيل بازي کرده و جالب اينکه هيچگاه تعويض نشده است. ستاره استيل آذين طي 2340 دقيقه 14 گل براي تيمش به ثمر رسانده که 8 گل ان از نقطه پنالتي بوده است.محمد غلامي نيز که در اين تيم زير سايه کريمي بوده است، درخشش خوبي داشته و در 28 بازي طي 1975 دقيقه حضور در زمين موفق به زدن 10 گل براي تيمش شده است. شايد اگر غلامي در تيم ديگري حضور داشت، درخشش او بيشتر مورد توجه قرار مي گرفت.

کريم انصاري فرد- امين منوچهري(24 گل- سايپا)

دو ستاره جوان تيم سايپا در اين فصل عملکرد قابل توجهي داشتند و دومين زوج برتر گلزن ليگ نهم لقب گرفتند. انصاري فرد در اولين فصلي که بطور کامل مورد اعتماد مربيان قرار گرفت، 13 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن در 29 بازي براي سايپا در مجموع 2500 دقيقه بازي کرده است. امين منوچهري ديگر بازيکن جوان سايپا نيز در هفته هاي اخير درخشش فوق العاده اي داشته و در مجموع 26 بازي موفق به زدن 11 گل شده است.

ادينهو- مهدي رجب زاده(23 گل- مس )

اگرچه دو گلزن برتر تيم مس هيچکدام در پست فوروارد بازي نمي کنند، اما بيشترين گلها را براي مس کرمان اين دو بازيکن به ثمر رسانده اند. ادينهو لوسيانو در بهترين فصل فوتبالي اش در کرمان موفق به زدن 13 گل شده است. اين بازيکن برزيلي در 26 بازي براي مس کرمان دقيقه بازي کرده است. مهدي رجب زاده نيز 31 بازي براي مس در ليگ نهم انجام داده و طي دقيقه 10 گل به ثمر رسانده است. رجب زاده يک گلش را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده، اما ادينهو در اين فصل پشت ضربه پنالتي قرار نگرفته است. زوج گلزن مس کرمان در ليگ قهرمانان آسيا نيز بيشترين گلها را براي مس به ثمر رسانده اند.

فرهاد مجيدي- آرش برهاني(22 گل- استقلال تهران)

کاپيتان آبي پوشان پايتخت در روزهاي اوج خود قرار دارد و در 29 بازي موفق به زدن 11 گل شده است، در حالي که خيلي ها گل او در بازي رفت داربي را به پاي حسين کاظمي ثبت کرده اند. آرش برهاني نيز عليرغم نيمکت نشيني ها مکررش در نيم فصل دوم طي 28 بازي براي استقلال در ليگ نهم تاکنون 11 گل به ثمر رسانده است.

محمد ابراهيمي- فرهاد خيرخواه(19 گل- تراکتورسازي)

فرهاد خيرخواه مهاجم نيمکت نشين پرسپوليس طي دو فصل گذشته، در ليگ نهم در تراکتورسازي احيا شد و موفق به زدن 9 گل شد که دو گل او مقابل پرسپوليس بود. خيرخواه در اکثر بازيهاي اين فصل يکي از بازيکنان اصلي خط حمله تراکتور بود که تاکنون 30 بازي براي اين تيم انجام داده است. محمد ابراهيمي بازيکن جوان تبريز هاي نيز در اولين فصل حضورش در ليگ برتر فوق العاده بوده و موفق به زدن 11 گل در 31 بازي شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض هفته 34 ليگ برتر فوتبال / برگزاری همزمان مسابقات حساس

برنامه هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال تغيير كرد

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۸/۰۲/۸۹‬

تهران - سازمان ليگ برتر با ارسال نامه‌اي به باشگاههاي حاضر در ليگ نهم از تغيير برنامه مسابقات در هفته سي و چهارم خبر داد.
    به گزارش روز شنبه ايرنا، هفته پاياني ليگ برتر فوتبال در حالي در دو روز برگزار خواهد شد كه پيش از اين سازمان ليگ برتر فوتبال به دليل حساسيت هاي هفته آخر از همزماني اين ديدارها خبر داده بود.
    اين در حالي است كه مسابقه حساس سه تيم راه آهن، مقاومت و پاس همدان كه از گزينه‌هاي سقوط به دسته اول هستند روز سه شنبه بيست و هشتم ارديبهشت ماه جاري در ساعت همزمان برگزار مي‌شود.
    برنامه كامل بازي‌هاي هفته سي و چهارم به شرح زير است:
    سه شنبه: ‪۸۹/۲/۲۸‬

* راه آهن با مقاومت شهيد سپاسي، ساعت ‪۱۷:۱۵‬

* پاس همدان با تراكتورسازي، ساعت ‪۱۷:۱۵‬

* پرسپوليس با فولاد مباركه سپاهان، ساعت ‪۱۸‬

* شاهين بوشهر با فولاد خوزستان ‪۱۹:۳۰‬

*به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال ديدار تيم‌هاي صباي قم با سايپا و استقلال اهواز با استيل آذين ساعت ‪ ۱۹:۳۰‬روز سه شنبه برگزار مي‌شود.
    ساير ديدارهاي هفته پاياني نيز ساعت ‪ ۱۸‬روز چهارشنبه بيست و نهم ارديبهشت ماه جاري برگزار خواهد شد:

* مس كرمان با ابومسلم خراسان

* ذوب آهن با ملوان

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض بررسی توافقات اولیه و امضای قرارداد داخلی قلعه‌نویی با سپاهان؛ زیر یک میلیارد، حدود 800 میلیون

وطن امروز؛ سرانجام و بعد از آنکه مشخص شد امیر رضا واعظی آشتیانی دست کم برای یک فصل دیگر در باشگاه استقلال ماندنی شده است امیر قلعه‌نویی ترجیح داد با سپاهان تمدید کند، البته به صورت داخلی. سرمربی سپاهان پنجشنبه شب با حضور در باشگاه و در جمع اعضای هیات مدیره سپاهان قرارداد خود را به صورت داخلی یک سال دیگر تمدید کرد تا در سال آینده هم هدایت زردپوشان را برعهده داشته باشد. امیر روز گذشته با تایید این خبر گفت: برای تمدید، قراردادم را امضا کردم تا محمدرضا ساکت، به عنوان یک مدیر ورزشی خودش مبلغ قرارداد را برای یک سال دیگر تعیین کند. اما رقم این قرارداد چه مقدار است؟

نزدیک به 600 میلیون بدون در نظر گرفتن پاداش
    مهندس تابش در ابتدای ورود قلعه‌نویی به سپاهان درباره رقم قرارداد این سرمربی کدهایی را داد که با کمی دقت می‌توانستید سر از رقم مرقوم شده در بیاورید. او این مبلغ را زیر 500 میلیون و بیش از 400 میلیون عنوان کرد که بسادگی مشخص بود امیر برای یک فصل رقمی نزدیک به 450 میلیون تومان دریافت کرده است البته بندی در قرارداد وجود داشت که در آن قید شده بود در صورت قهرمانی در لیگ نهم مبلغی به عنوان پاداش دریافت می‌کند که این رقم حدود 150 میلیون تومان بود.

با این حساب قلعه‌نویی بدون در نظر گرفتن مالیات مبلغی حدود 600 میلیون تومان دریافت کرد که با توجه به قهرمانی زودهنگام سپاهان در لیگ برتر به نظر می‌رسد مدیران این تیم از باز کردن پای ژنرال آبی‌ها به نصف جهان راضی باشند اما 2 موضوع دیگر وجود داشت که شبهاتی را درباره تمدید قرارداد قلعه‌نویی به وجود آورد؛ خروج آشتیانی از استقلال و سپس ناکامی محض سپاهان در آسیا.

مورد اول با قطعی شدن حضور واعظی ملغی شد اما ناکامی سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا در هر صورت نتوانست مانع از علاقه سپاهانی‌ها به قلعه‌نویی شود از این رو آنها پشت یک میز نشستند و مجددا پای برگه‌ای را امضا کردند که طرفین می‌گویند قرارداد داخلی است اما مهندس تابش به عنوان قائم مقام باشگاه می‌گوید که در جریان تمدید قرارداد نیست: «هنوز در جریان تمدید قرارداد آقای قلعه‌نویی نیستم، اما تا هفته گذشته بحث بر سر ماندن ایشان بود و اگر قراردادی امضا شده من در جریان آن نیستم.» اما بحث مالی همان قسمتی بود که تابش به عنوان قائم مقام باشگاه از آن مطلع بود ولی برای آنکه رقم توافقی را چندان بزرگ جلوه ندهد گفت: «شایعاتی مبنی بر پیشنهاد یک‌میلیارد تومانی قلعه‌نویی به باشگاه برای تمدید قرارداد نقل می‌شود که من اعتقاد دارم کسانی این رقم را منتشر می‌کنند که یا توهم زده‌اند یا حواس‌شان به کشور‌های دیگر است، در باشگاه سپاهان رقم یک‌میلیارد تومانی جایی ندارد.»

با این وجود قائم مقام باشگاه سپاهان درباره رقم قرارداد جدید قلعه‌نویی حرف‌هایی زد: «فصل قبل رقم قرارداد ایشان زیر 600 میلیون تومان بوده و در این فصل حداکثر 20 تا 30 درصد به این رقم اضافه می‌شود.» خب حالا متوجه رقم جدید شدید؟ بنا به مصاحبه تابستان گذشته تابش رقم قرارداد قبلی قلعه‌نویی 450 میلیون تومان بوده است که با توجه به افزایش 30 درصدی می‌شود 600 میلیون تومان که به گفته قائم مقام باشگاه آنقدر‌ها هم زیاد نیست که سپاهان نتواند از عهده تامینش بر بیاید.

البته هنوز اطلاعاتی درباره تکرار بند فصل گذشته در دست نیست که اگر قلعه‌نویی موفق به تکرار قهرمانی شود آیا وجهی را به عنوان پاداش دریافت می‌کند یا نه اما به نظر می‌رسد با توجه به قهرمانی این فصل زرد‌ها حالا سنبه امیر از فصل گذشته هم پر زورتر است و او شاید مبلغ پاداش را هم با توجه به افزایش نرخ تورم بالا ببرد که با آن رقم اولیه می‌شود چیزی حدود 800 میلیون تومان ناقابل!

اما تابش درباره شایعه رهن 100 میلیون تومانی منزل قلعه‌نویی در خیابان سعادت آباد اصفهان، هم حرف‌هایی داشت: «آقای قلعه‌نویی اصلا در خیابان عباس‌آباد ساکن هستند و اگر قرار بود با 100 میلیون تومان خانه‌ای رهن کنیم باید یک کاخ در اختیار آقای قلعه‌نویی می‌گذاشتیم. باشگاهی مثل پرسپولیس به گفته آقای کاشانی بیش از 8 میلیارد تومان برای بازیکنان خود هزینه کرده است که قابل قیاس با باشگاهی مثل سپاهان نیست، حتی در جایی نوشته‌اند که باشگاه برای تیم فوتبال خود 16 میلیارد تومان برای این فصل خرج کرده که بودجه باشگاه در 2 سال پیاپی هم با 70 تیم چنین بودجه‌ای نیست.»

قائم مقام باشگاه سپاهان در پایان حرف‌هایش با بیان اینکه همه اعضای هیات مدیره بر ماندن قلعه‌نویی اتفاق نظر داشتند، گفت: «با توجه به سال اول حضور قلعه‌نویی در سپاهان از نتیجه‌ای که به دست آمد راضی هستیم، اما در فصل آینده انتظارات بیشتری داریم که با برنامه‌ریزی بهتر به آن می‌رسیم».

قلعه‌نویی: سفید امضا کردم!
    سرمربی سپاهان قبل از اینکه به سوالاتی پیرامون تمدید قراردادش جواب دهد ترجیح داد اول با منتقدانش تسویه حساب کند.او در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کردید پس از حذف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا چنین استقبالی از سوی هواداران شود، گفت: «مردم و هواداران بد و خوب را از هم تشخیص می‌دهند و مرد و نامرد را بخوبی می‌شناسند. وقتی می‌بینند سپاهان فوتبال را زیبا بازی می‌کند و در لیگ تمام رکوردها را شکسته است به آن افتخار می‌کنند. این پروژه‌ای است که در طول فصل از سوی برخی افراد برای تخریب من و سپاهان اجرا می‌شد که خوشبختانه این حربه آنها با تشخیص درست مردم نقش برآب شد.»

قلعه‌نویی خوشحالی مردم اصفهان در دیدار مقابل پیکان را مقابله با این بدرفتاری‌ها دانست و عنوان کرد: «مردم می‌خواستند با روش خود محبت‌شان را به تیم محبوبشان نشان دهند.» اما شنیدن بحث تمدید قرارداد از زبان او: «همان‌طور که قبلا هم با ساکت، مدیرعامل باشگاه صحبت کرده بودم، مشکلی برای تمدید قرارداد ندارم و به ادامه همکاری علاقه‌مندم. جو خوبی در سپاهان حاکم است و در صورت حصول توافقات خیلی دوست دارم یک فصل دیگر در خدمت سپاهان باشم. ساکت قرارداد سفید جلوی من گذاشت و من هم با اعتماد به او قرارداد را سفید امضا کردم و مبلغ را در اختیار ساکت قرار دادم. توافقات اولیه در لیگ انجام شده و از همین امروز باید کار خود را برای فصل آینده شروع و در فصل نقل و انتقالات بازیکنانی را که در حد این تیم هستند جذب کنیم. در حال حاضر 3 فهرست در تیم داریم؛ یکی مربوط به بازیکنانی است که باید قرارداد آنها تمدید شود؛ دیگری مربوط به بازیکنانی است که باید از این تیم جدا شوند و فهرست آخر بازیکنانی که باید به تیم اضافه شوند. هر وقتی که زمان قانونی نقل و انتقالات آغاز شود فعالیت خود را شروع می‌کنیم البته تمدید قرارداد بازیکنان آغاز شده است.»

قلعه‌نویی درباره دیدار هفته آخر مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تصریح کرد: «جدا از نتیجه این دیدار، با تمام قوا در هفته آخر مقابل پرسپولیس به میدان خواهیم رفت چون می‌خواهیم با انجام یک بازی خوب و زیبا لیگ را با پیروزی تمام کنیم. مطمئنا پرسپولیس در سال آینده یکی از رقبای اصلی خواهد بود.» قلعه‌نویی درباره حواشی به وجود آمده بین او و ‌هادی عقیلی هم گفت: «بین من و‌ هادی هیچ مشکلی وجود نداشت و فقط به این بازیکن تذکر فنی دادم و او هم فقط گوش کرد. البته بعضی‌ها که در جمع کردن حواشی تیم خود ناتوان هستند به دنبال دامن زدن و ایجاد حاشیه برای تیم‌های دیگر هستند و همه این موضوع را می‌دانند و نمی‌توان آن را کتمان کرد. عقیلی بازیکن بزرگی است و برای تیم ملی و سپاهان زحمات زیادی کشیده است. من هم فهرست بازیکنان مدنظر خود را برای تمدید قرارداد به باشگاه ارائه دادم.» خب احتمالا منظور قلعه‌نویی، استقلال و صمد مرفاوی نبوده است!

او سپس با اشاره به نوع تیمداری‌اش گفت: «جایی که من کار می‌کنم همیشه حریم خودم را می‌دانم و اجازه نمی‌دهم کسی به این حریم وارد شود. هیچ موقع به حریم کسی وارد نمی‌شوم و در کار مدیریت هم دخالت نمی‌کنم. زمانی که مسؤولیت را براساس توانایی‌ها قبول می‌کنیم باید کار خود را درست انجام دهیم. کار من دخالت در مدیریت باشگاه نیست و خوشبختانه این هماهنگی در باشگاه ما وجود دارد. همواره ارتباط خوبی با مدیران باشگاه‌هایی که با آنها کار کرده‌ام، داشتم و خوشبختانه در سپاهان این رابطه بهتر بوده است.»

این حرف دقیقا به آن معناست که در اختلاف واعظی و قلعه‌نویی این مدیر عامل باشگاه بود که نتوانست با سرمربی به تعامل برسد نه سرمربی با او! قلعه‌نویی در پایان گفت‌‌وگویش با اشاره به حضور افراد غیر فوتبالی در فوتبال تاکید کرد: «بعد از 30 سال حضور در فوتبال ایران افرادی که هیچ نقشی در فوتبال نداشته‌اند، به من می‌گویند باید برویم و غیرفوتبالی‌ها این فوتبال را در دست بگیرند، اما واکنش مردم این هدف آنها را ناکام گذاشت».

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض قلعه نويى با مبلغي نامعلوم قراردادش را يك ساله با سپاهان تمديد كرد /يك ميليارد را باور نكنيم؟!

امير قلعه نويى ، سرمربى تيم فوتبال سپاهان با حضور در جمع اعضاى هيات مديره اين باشگاه قرارداد خود را به صورت داخلى براى يك سال ديگر تمديد كرد.امير قلعه نويى كه موفق شد سپاهان را به عنوان قهرمانى نهمين دوره ليگ برتر برساند، پنجشنبه شب با حضور در باشگاه سپاهان و در جمع اعضاى هيأت مديره اين باشگاه اصفهانى قرارداد خود را به صورت داخلى يك سال ديگر تمديد كرد تا در سال آينده هم هدايت زردپوشان را برعهده داشته باشد.
    گفتني است كه در چند روز اخير شايعات فراواني مبني بر اينكه مبلغ قرارداد قلعه نويي براي فصل بعد در حدود يك ميليارد تومان خواهد بود در محافل ورزشي به گوش مي رسيد كه محمدرضا ساكت در گفت و گويي اين گونه شايعات را ساخته و پرداخته برخي از دلال ها عنوان نمود...

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
    Last edited by davood-khatar; 09-05-2010 at 22:44.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 قرارداد صمد مرفاوی تمدید شد.

سایت رسمی باشگاه استقلال

صبح امروز قرارداد صمد مرفاوی ، سرمربی تیم استقلال در محل این باشگاه تمدید شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، از حدود ساعت 9 صبح امروز جلسه ای بین واعظ آشتیانی و صمد مرفاوی در دفتر مدیرعامل تشکیل شد و در نهایت قرارداد مرفاوی در سمت سرمربیگری استقلال تمدید شد .

تیم فوتبال استقلال ، روز چهارشنبه آخرین مسابقه فصل خود را در قزوین و مقابل پیکان این شهر برگزار می کند .

لینک خبر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک گزارش تصویری قرارداد مرفاوی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اخه واسه چی..؟

چرا..؟

آقا من نمی خوام این مردک با اون مردک مربی و مدیر عامل تیمی باشن که از بچگی من طرفدارش بودم...

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خدا به داد استقلال و هواداراش برسه!

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی خوبه. به نظر من تصمصم خوبی گرفته شد

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من به عنوان یک پرسپولیسی از این تصمیم خوشحالم!

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لعنت به واعظ آشتیانی !

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •