تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: خرابی چیپ ست لپ تاپ دل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض خرابی چیپ ست لپ تاپ دل

با سلام خدمت دوستان
    من لب تاپ دل وسترو 1520 دارم 3 یا 4 ماه بعد از این که خریدمش یه روز اومدم روشنش کنم دیدم فقط چراغ پاور روشن میشه ولی مانیتور روشن نمیشه قرستادم گارانتی.هر وقت تماس می گرفتم تا ببینم مشکل لب تاب چیه جواب درستی نمی دادن تا اینکه یه روز گفتن چیپستش سوخته و قطعه ش گیر نمیاد باید 2 هفبه ای صبر کنید تا اینکه بعد 3 هفته و بعد از سرو صداهای من درستش کردن .میگن اگه چیپست بسوزه باید مادربوردو عوض کنن اما فکر نکنم از منو عوض کرده باشن .حالا من همیشه هزاس دارم نکنه یه بار دیگه این چوری بشه چون مشغول نوشتن پایان نامه ام اگه باز هم خراب بشه خیلی عقب می افتم .
    چون تا اذر گارانتیش تموم میشه
    بی زحمت یه نفر کمکم کنه من چکار کنم؟ایا گارانتیشو تمدید کنم؟احتمالش هست یه بار دیگه این جوری بشه؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی گفتن چیپ گرافیکت رفته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من لب تاپ دل وسترو 1520 دارم 3 یا 4 ماه بعد از این که خریدمش یه روز اومدم روشنش کنم دیدم فقط چراغ پاور روشن میشه ولی مانیتور روشن نمیشه قرستادم گارانتی.هر وقت تماس می گرفتم تا ببینم مشکل لب تاب چیه جواب درستی نمی دادن تا اینکه یه روز گفتن چیپستش سوخته و قطعه ش گیر نمیاد باید 2 هفبه ای صبر کنید تا اینکه بعد 3 هفته و بعد از سرو صداهای من درستش کردن .میگن اگه چیپست بسوزه باید مادربوردو عوض کنن اما فکر نکنم از منو عوض کرده باشن .حالا من همیشه هزاس دارم نکنه یه بار دیگه این چوری بشه چون مشغول نوشتن پایان نامه ام اگه باز هم خراب بشه خیلی عقب می افتم .
    بی زحمت یه نفر کمکم کنه من چکار کنم؟ایا گارانتیشو تمدید کنم؟احتمالش هست یه بار دیگه این جوری بشه؟
    عجیبه مگه چه کاری با لپتاپ میکردی که بخواد چیپش بسوزه
    شاید 1 درصد لپتاپ ها به این مشکل بربخورند.روی پایان نامه ات کار کن ولی توی فلش ذخیره کن تا هراس نداشته باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله مثل اینکه چیپ گرافیکش سوخته بود
    کار خاصی نمی کردم یه دفعی این چوری شد
    حالا اختمال داره دوباره خراب بشه؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا احتمالش هست و انشاالله که دیگه اتفاق نیوفتته !!

اینجوریم که شما در توضیحات بالا فرمودید که تصیور نداشتید 100% گرافیک بوده

بهتره مراعاتشو کنید و به گرافیک زیا فشار نیارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

من 1510 دارم . چیپ گرافیک کدل های وسترو کلا مشکل داره . واسه منم چیپش نیم سوز شده بود بردم زیگورات گفت باید مادربرد عوض بشه ولی یه کلکی میزنیم بهش که 1 سالی کار میکنه 60 تومن ( بعدا فهمیدم چیپ رو داغ میکنن با هیتر مشکلش موقت رفع میشه) اما نباید دیگه باهاش کار گرافیکی کنم . این واسه مشکل Gforce هست ظاهرا.
    خلاصه من بردم یه تعمیر کار توپ تو مشهد هست دادم چیپش رو ورداشت و عوض کرد . همه جا میگفتن 150 تومن ولی از من 115 بیشتر نگرفت. گفت خیالت راحت مثل اولش شد. تازه 3 ماه هم گارانتی کرد. اما واسه اطمینان خودم یه کول پد گرفتم که دیگه 2 سال بعد مجبور نشم دوباره اینقدر پول بدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اکثر دستگاههای وسترو با این مشکل وبرو هستند 1500 گرفته ا1520 و اینسپایرون 6400 هم اینجوری بود
    درضمن چیپ نسوخته احتمالا
    زنگ بزن به این شماره 88847502 آقای ثبابه ایشون بهتین دستگاه رو داره تو تهران که برات چیپ مادربرد رو بزنه6 ماه هم گارانتی میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    همون طوری که دوستان گفتن کلا سری Vostro از لحاظ گرافیک مشکل دارن یعنی وقتی باهاش کار گرافیکی سنگین یا بازی برای یه مدت زمان زیاد انجام میدی یا تصویر میره یا ریست میده لپ تاپ پسر خالمم اینطوری شده بود و یه کار جالب روش انجام دادم و واقعا خوب جواب داده
    اول یه هیت به گرافیک دادم تا تصویر برگشت بعد از هیتسینک لپ تاپ اون قسمتی که رو چیپ گرافیک میشینه رو جدا کردم و یه هیتسینک از یه لپ تاپ اوراقی در آوردم و چیپ گرافیک رو مستقیم به همون قسمتی از هیتسینک که مستقیم با فن مرتبطه وصل کردم یه سیلیکون خوبم رو گرافیک زدم الان تقریبا 1 سالو نیمه که داره خوب ازش کار میکشه و آخ هم نمیگه رو یه دستگاه دیگه هم اینکارو کردم ولی هنوز 1 ماه نشده و هنوز امتحانشو پس نداده
    آخه هیتسینک خودشون از فن که میاد میره رو CPU بعد میره رو شمالی بعد میره رو گرافیک و همین طوری که کار گرافیکی هم باهاش انجام نمیدی سریع هیتسینک رو گرافیک داغ میشه چه برسه وقتی که باهاش کار گرافیکی به مدت طولانی انجام بدی اونم به این خاطره که قسمتی از حرارت CPU و شمالی هم میاد رو گرافیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من 1510 دارم . چیپ گرافیک کدل های وسترو کلا مشکل داره . واسه منم چیپش نیم سوز شده بود بردم زیگورات گفت باید مادربرد عوض بشه ولی یه کلکی میزنیم بهش که 1 سالی کار میکنه 60 تومن ( بعدا فهمیدم چیپ رو داغ میکنن با هیتر مشکلش موقت رفع میشه) اما نباید دیگه باهاش کار گرافیکی کنم . این واسه مشکل Gforce هست ظاهرا.
    خلاصه من بردم یه تعمیر کار توپ تو مشهد هست دادم چیپش رو ورداشت و عوض کرد . همه جا میگفتن 150 تومن ولی از من 115 بیشتر نگرفت. گفت خیالت راحت مثل اولش شد. تازه 3 ماه هم گارانتی کرد. اما واسه اطمینان خودم یه کول پد گرفتم که دیگه 2 سال بعد مجبور نشم دوباره اینقدر پول بدم.
    دوست عزیز ، چه زمانی چیپ گرافیک رو عوض کردی. آیا بعد از عوض کردن چیپ تا حالا دوباره به مشکل برخورد نکردی و واقعا دستگاهت مثل روز اول شد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دستگاه رو دیگه نمیشه روش زیاد فشار بیارینا
    و این که چیپست ها چون به صورت bga هستند معمولا یکی از پایه ها اتصالش قطع بشه این مشکل پیش میاد
    در اکثر موارد این چیپ رو بر میدارن از روی مادربرد و پایه های اون رو به دو صورتی که وجود داره ترمیم با تعویض میکنند منظور از پایه قلع های گلوله ای است که روی اون قرار میدهند و با حرارت دوباره روی مادر برد میچسیونند
    کم پیش میاد که خود چیپ بسوزه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •