تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوال خیلی مهم درمورد کتاب اموزشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سوال خیلی مهم درمورد کتاب اموزشی

سلام دوستان من قصد دارم کارم رو با برنامه های سه بعدی شروع کنم...ولی موندم واقعا با کدوم شروع کنم..یکی میگه مایا اون یکی میگه 3dmax و....من دیروز رفتم کتاب بخرم به خدا سر این که با چی شروع کنم موندم و نخریدم....کتاب برای مایا فقط یدونه بود تو کل نمایشگاه به اسم روح الله سلیمانی..ولی برای 3dmax چند تا کتاب بود که اکثرش رو علی محمودی داده بیرون....تروخدا با دلیل و منطق بگید کدوم کتاب رو بگیرم و با کدوم برنامه شروع کنم...در ضمن کتاب مایا که دیدم کتاب خیلی خوبی به نظر میومد...البته 3dmax / هم کتاباش بعضی هاشون خیلی عالی بود.....بعضی هاتون میگید مایا قوی تره و پلاگین نمیخواد و...و بعضی ها میگید 3d بهتره با پلاگین....در ضمن بگید کار با کدومش راحت تره و محصول نهایی بهتری میده....ممنون...ببخشید طولانی شد...فقط با دلیل جواب بدید

داره خودمونی میشه ir4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    in the world

پيش فرض

سلام دوستان من قصد دارم کارم رو با برنامه های سه بعدی شروع کنم...ولی موندم واقعا با کدوم شروع کنم..یکی میگه مایا اون یکی میگه 3dmax و....من دیروز رفتم کتاب بخرم به خدا سر این که با چی شروع کنم موندم و نخریدم....کتاب برای مایا فقط یدونه بود تو کل نمایشگاه به اسم روح الله سلیمانی..ولی برای 3dmax چند تا کتاب بود که اکثرش رو علی محمودی داده بیرون....تروخدا با دلیل و منطق بگید کدوم کتاب رو بگیرم و با کدوم برنامه شروع کنم...در ضمن کتاب مایا که دیدم کتاب خیلی خوبی به نظر میومد...البته 3dmax / هم کتاباش بعضی هاشون خیلی عالی بود.....بعضی هاتون میگید مایا قوی تره و پلاگین نمیخواد و...و بعضی ها میگید 3d بهتره با پلاگین....در ضمن بگید کار با کدومش راحت تره و محصول نهایی بهتری میده....ممنون...ببخشید طولانی شد...فقط با دلیل جواب بدید
    واسه شروع مکس کار کنی بهتره اما خوب مایا هم واسه جلوه های ویژه و انیمیت بهتره واسه آموزش هم کتابایی که تو ایران هست هیچ فایده ای نداره چون موقعی که Hellp مکس یا مایا هست خیلی بهتر میشه مانور داد.من 6-7 سال مکس کار کردم و حالا هم مایا کار می کنم البته واسه انیمیت و جلوه های ویژه واسه یاد گرفتنت حتما برو سراغ آموزش های شرکت Digitaltutorial و بعد هم که خاصی حر فه ای کار کنی برو سراغ Gnomon و .....
    سوالی بود در خدمتم...

3. این کاربر از ir4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

به قول یکی از دوستان:

خستم لبخند اجباری ، خستم از حرفای تکراری ، خسته از خواب فراموشی ، زندگی با وهم بیداری

قبلا خیلیا این سوال رو پرسیدن و به هیچ جا نرسیدن.هر دو رو نصب کن و با محیط هر کدوم راحت تر بودی شروع کن.

این بحث رو ادامه نده.همین امروز تا بیشتر وقت از دستت نرفته شروع کن.

اینجا هم رضا جان داره به یکی از بچه ها یاد میده ، میتونی تو هم استفاده کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.

5. 5 کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وای دوباره نه

شما هر دوتا برنامه رو نصب کن ببین با کدوم راحت تری

7. این کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه evil2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بلوک(Banlieue 25( san angelos

پيش فرض

هر دوشو با هم اموزش ببین بعدش خودت حالیت میشه چی به چیه!
    هر چی که اومد جلو دستت بخونو تمرین کن فرقی نداره از کجاشون شروع به کار کنی برو جلو که خیلی عقبی!!! فقط علاقه!
    (محمود نصیری 3dmax)
    100% بگیرو بخون

داره خودمونی میشه amir_eshgh01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دیار مسخره ها

پيش فرض

نظر منو بخوای با کتاب این چیزا حل نمیشه
    اگه اهل شهرای بزرگی به نظر من برو یه کلاس و دوره آموزشی ببین اونوقت همونو ادامه بده
    اگه میخوای سه بعدی کار کنی به نظر من اگه افتر هم کار کنی بدک نیست هم جالبه هم جذابه و هم بعد از رندر به درد بخوره

البته من یه اماتورم و اطلاعاتم صفر کلوینه اما یه نیم تجربه ای بیش تر دارم که اونم در اختیارتون گذاشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •