تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: شروع گیتار ؟ از کجا؟ مسئله این است !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض شروع گیتار ؟ از کجا؟ مسئله این است !

بچه ها میخوام شروع به گیتار کنم

مقدماتش رو بگید

از نوت چیزی نمیدونم

گیتار ندارم راهنمایی کنید بخرم

و. . .

2. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fight club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    WILD LAND

پيش فرض

دوست عزیز چقدر بودجه برای خرید گیتار در نظر گرفتید ؟ !

در رابطه با یادگیری هم " حتما " نزد یک استاد مجرب بروید ، چون خود آموزی ممکن است باعث به وجود آمدن عادتهای غلط در یادگیری ساز شود که بعدها در آینده اصلاح کردن آن بسیار سخت است ! چون یادگیری زیرنظر یک استاد از به وجود آمدن برخی مشکلات جلوگیری میکند ... در رابطه با انتخاب استاد هم حتما دقت کنید ! گول آگهی های آموزش گیتار از قبیل " یادگیری گیتار در 6 ماه و .... این جور خزعبلات را نخورید !

اساتید بسیار خوبی مانند " کامیار نوروز خانی و یا حامد فتحی در حال حاضر تدریس میکنند که پیشنهاد من به شما " حامد فتحی است که مسئول سایت guitar4all.com هم است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از fight club بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب چقدر لازمه؟
    آره این مورد آموزش رو هم خودم شنیده بودم
    واسه کلاس قیمتها چجوریه چه مدتی لازمه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

برای شروع کار شما گیتار یاماها C40 و C70 رو پیشنهاد میکنم . ( برای مثال بود گیتار تو این رنج زیاده من خودم با C70 شروع کرده و الان هم ازش استفاده میکنم)

شما از نت شروع کنید. خیلی ها رو دیدم میان برای یادگیری میگن ما نت و ... نمیخوایم یاد بگیریم چند تا آکورد ساده میخوایم که بتونیم آهنگ های راحت پاپ رو بزنیم . (البته مشکلی نیست در همون حد جواب هم میده ولی من توصیه میکنم اصولی از مقدمه شروع کنید در کنارش برای اینکه زده نشید و علاقه تون هم حفظ بشه چند آهنگ ساده پاپ با آکورد هم تمرین کنید )

کتاب یک روز یک درس پل هرفرت کتاب خوبیه CD آموزشی هم همراهش هست کنارش سری کتاب های گیتاریست که آهنگ های پاپ معروف زیادی با آکوردهای ساده داره رو هم میتونید دنبال کنید. (باز هم برای مثال بود خودم با این دو کتاب شروع کردم کتاب های خوب زیاد هست )

در مورد آموزشگاه و استاد هم قیمت ها بستگی داره به استاد,تو منزل بخواید یا آموزشگاه,کلاس ها خصوصی باشه یا عمومی و ... (کلاس خصوصی یه ویژگی داره استاد وقت بیشتری باهاتون صرف میکنه و نقاط ضعف و قوت شما رو بهتر میتونه روش کار کنه,کلاس عمومی یه ویژگی داره با هنرآموزای دیگه آشنا میشی کارای اونو رو میبینی مقایسه میکنی واسه تو جمع زدن روحیه ات و اعتماد به نفست بیشتر میشه, توصیه میکنم اگه عمومی میره کلاس زیاد شلوغ نباشه در حدی که استاد فرصت کنه با همه به اندازه کافی کار کنه)

7. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی
    قیمت ها رو بهم میگید حدودی چقدر میشه؟خرید گیتار،کلاسهای مورد نیاز و ...
    نظر خودمم اینه که با نت شروع کنم ، دوستم میگه ریتم کار کن نمیدونم ولی نظر شما واسم معقول تره
    اگه حدودی قیمت بهم بگید ممنون میشم
    کسی میدونه اصفهان گیتار از کجا بخرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مرسی
    قیمت ها رو بهم میگید حدودی چقدر میشه؟خرید گیتار،کلاسهای مورد نیاز و ...
    نظر خودمم اینه که با نت شروع کنم ، دوستم میگه ریتم کار کن نمیدونم ولی نظر شما واسم معقول تره
    اگه حدودی قیمت بهم بگید ممنون میشم
    کسی میدونه اصفهان گیتار از کجا بخرم؟
    برای شروع بین 70 تا 100 گیتارهای خوبی پیدا میشه. (باز قیمت ها مختلفه همون گیتار رو بگردید 50 هم پیدا میشه)
    اصفهان باید لوازم موسیقی داشته باشه حتما. اگه منظورت نوع خوبه تو این رنج واسه شروع چندان تفاوتی ندارند مگه اینکه یه سری واقعا بی کیفیت تولید شده باشند.
    نظر من اینه که استاد و کلاس رو که انتخاب کردی جلسه اول بپرس چه گیتاری رو به شما پیشنهاد میده . برای اینکه از کیفیتش هم مطمعا باشی یه نفر که کمی آشنایی داره باهات بیاد خوبه یا از استادت بخواه یه جا رو بهت معرفی کنه. (باز هم اونقدر مساله ای نیست چون اکثر گیتارهای برای شروع آموزش کیفیت و قیمتش تو یه رنج هست)

قیمت کلاس هم باید خودت پرس و جو کنی پست قبلی هم گفتم بستگی به شرایط خیلی متفاوته .

10. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کتاب یک روز یک درس پل هرفرت کتاب خوبیه CD آموزشی هم همراهش هست کنارش سری کتاب های گیتاریست که آهنگ های پاپ معروف زیادی با آکوردهای ساده داره رو هم میتونید دنبال کنید. (باز هم برای مثال بود خودم با این دو کتاب شروع کردم کتاب های خوب زیاد هست )
    شما با کتاب یاد گرفتید؟ یا با استاد هم آمورش دیدید؟
    یعنی میشه گیتار رو بدون استاد یاد گرفت در سطح قابل قبول؟ (جدا از بحث عادت های غلط و ...)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

به نظر من که اصلا سمت یاماها نرو !
    یاماها دیگه الان یک مارک تجاری شده و سازهاش ( گیتارش مخصوصا ) واقعا بد هست !
    c40 و c70 اکشن نداره که ممکنه بعدها واست مشکل بشه !

من بهت Aria AK20 رو پیشنهاد میکنم ! صداش فوق العادس ! قیمت هم 140 هزار تومن !

باورت نمیشه برو یکبار با AK20 بزن ببین چه صدایی داره !

13. این کاربر از NaKhoda BiBaK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

شما با کتاب یاد گرفتید؟ یا با استاد هم آمورش دیدید؟
    یعنی میشه گیتار رو بدون استاد یاد گرفت در سطح قابل قبول؟ (جدا از بحث عادت های غلط و ...)
    استاد که به پیش نهاد خودشون از روی کتاب و CD پیش میرفتم.
    هیچ چیز جای استاد رو نمیگیره . اصلا توصیه نمیکنم بدون استاد یه چیز اشتباه ممکنه یاد بگیرید و همون براتون جا بیوفته.

به نظر من که اصلا سمت یاماها نرو !
    یاماها دیگه الان یک مارک تجاری شده و سازهاش ( گیتارش مخصوصا ) واقعا بد هست !
    c40 و c70 اکشن نداره که ممکنه بعدها واست مشکل بشه !

من بهت Aria AK20 رو پیشنهاد میکنم ! صداش فوق العادس ! قیمت هم 140 هزار تومن !

باورت نمیشه برو یکبار با AK20 بزن ببین چه صدایی داره !
    جدی میگی؟ من خیلی وقتی دنبال خرید ساز نبودم ولی 7-8 سال پیش که یاماها C70 گرفتم ازش خیلی راضی هستم تا همین الان هم ازش استفاده میکنم.
    آریا هم گیتار های خوبی داره باهاشون زدم والنسیا هم گیتار خوبیه من با اکثر مارک ها تمرین کردم ولی چیزی که هست اینه که فرق محسوسی نیست بین گیتارهای تو این رنج.

پس شما حتما اولین جلسه همونطور که پست قبل گفتم از استادتون بپرسید. بعد بخرید اینجوری خیالتون راحت تره.
    Last edited by Big-Boss; 10-05-2010 at 16:53.

15. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از دوستان
    پرسیدم میگن توی مجتمع پارک اصفهان میشه پیدا کرد
    متاسفانه آشنا ندارم در این مورد و این یک نمونه نادر هستش در خویش و قوم های ما
    اگه از بچه ها اصفهانی شخصی بود که بتونه کمکم کنه بگه
    پس تا 150 تومن میشه یه گیتار خوب پیدا کرد
    میرم پرس و جو میکنم ببینم کلاسهاش چقدر هستش و چجوریه
    بچه ها میخوام بدونم واسه شروع به کار و اینکه بعد بتونیم از روی کتاب و سی دی و ... یاد بگیریم و به شرط اینکه چیز اشتباهی یاد نگیریم چند کلاس خصوصی لازمه و چند کلاسه جمعی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •