با سلام به دوستان
بین دو گوشی s8003 jet و km900 arena گیر کردم به نظرتون کدام بهتره از هر لحاظ ( لطفا با دلیل بدون تعصب)
![]()
با سلام به دوستان
بین دو گوشی s8003 jet و km900 arena گیر کردم به نظرتون کدام بهتره از هر لحاظ ( لطفا با دلیل بدون تعصب)
![]()
دو گوشی در یک سطع قرار دارند
صفحه جت amoled هست که به ارنا برتری داره
رزولیشن هر دو یکی هستند
هر دو تقریبا به یک اندازه
به نظر باطری جت قویتر از ارنا باشه (البته عددی نه عملا)
ساپورت مموری ارنا 32 گیگ هست و جت 16 گیگ که فکر نکنم زیاد مهم باشه
جت خروجی تی وی نداره که ارنا داره
دوربین هر دو هم که در عدد یکی هستند چه فیلمبرداری چه عکاسی
حالا عملا را نمیدونم
هر دو از یک محیط کاربری متفاوت استفاده میکنند
سامسونگ تاچ ویز و ال جی - S-Class
که - S-Class بهتره
باز نظر بقیه دوستان مهمتره
در کل به نظر من آرنا بهتر میزنه... امکاناتش از جت بیشتره. ولی خب به قول دوست گلم گل محمدی جان صفحه نمایش و باطریش در قیاس با جت در رده پایین تر قرار می گیره...
شاد و سبز باشین
s8003 jet رو بگیر با این مشخصات
گوشی با صفحه نمایش لمسی و رابط کاربری پویا و ۳ بعدی، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه و کنترل رابط کاربر، دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه فنآوری WDR، تشخیص لبخند و پلک زدن، قابلیت فیلمبرداری و پخش فیلم مشابه دیویدی(D1)، صفحه نمایش ۳٫۱ اینچ با وضوح WVGA و تفکیک 16 میلیون رنگ، شفافیت بیشتر و نمایش بهتر تصاویر از زوایای مختلف، ۲ یا ۸ گیگابایت حافظه داخلی، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، قطبنمای دیجیتالی، فناوری صوتی DNSe(صدای طبیعی دیجیتال)، شبکه بیسیم، نمایش پروندههای آفیس، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، ...
مزایا: نسل ۳٫۵، پردازنده Qualcomm با فرکانس ۸۰۰ مگاهرتز، رابط کاربری پویا و ۳ بعدی، پشتیبانی کارت حافظه حداکثر تا ۱۶ گیگابایت، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه و کنترل رابط کاربر، دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه فنآوری WDR(عکسبرداری بهتر در محل تیره و روشن)، فلاش و فوکوس اتوماتیک، تشخیص لبخند و پلک زدن، قابلیت فیلمبرداری و پخش فیلم مشابه دیویدی، صفحه نمایش ۳٫۱ اینچی 16 میلیون رنگ، شفافیت بیشتر و نمایش بهتر تصاویر از زوایای مختلف بواسطه صفحه نمایش AMOLED، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، قطبنمای دیجیتالی، ۲ یا ۸ گیگابایت حافظه داخلی، فناوری صوتی DNSe، شبکه بیسیم، نمایش پروندههای آفیس، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، حسگر مجاورتسنج برای خاموش کردن صفحه هنگام مکالمه
معایب: عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس
این گوشی با نام Samsung S8000 Jet و Samsung Jet 2 هم شناخته میشود.
از همه دوستان ممنون اگه از دوستان کسی این گوشی ها را داره لطفا نظر بده
همه ی این ویژگی ها که گفتی آرنا هم داره،
بزرگترین مزیتش داشتن صفحه ی خازنیه که فوقالعادس،رابط کاربری S-CLASS که مثل آیفون آیکان هاش زیباست و تنظیماتش راحت و قابل دسترس اصلا قابل مقایسه با اون تاچ ویز که تو اکثر گوشی های چینی لمسی هست(مثل N97 غیر اصل) و منو های کاملا خسته کننده ! من یک ویدیو ازش دیدم کاملا زده شدم ! تنها برتریش بلندی بیشتر صداش و همینطور صفحهی AMOLED هست که بهتون قول میدم از لحاظ کیفیتی هم آرنا در سطح بالایی قرار داره،از لحاظ ظاهری سلیقه ایه ولی به نظرم برتری آرنا خیلی واضح ِ!
راستی جت سخت افزار نسبتا قویتره داره ولی این برتریش اصلا به کارش نمیاد و شما با آرنا کار کنید با جت هم کار کنید هیچ کمبودی توش نمیبینید،
هر دو گوشی جاوا هستند و تمام نرم افزار های جت روی آرنا هم نصب میشه و مشکلی نیست (البت حجم کمتر از 3 مگ) که نرم افزار بالای 3 مگ هم زیاد نیست (الت بعضی نقشه ها هست که میشه نقشه ها را چند تکه کرد که سبک بشه یا از مپ های گوگل استف کرد ...
من خودم اول قصد خرید جت داشتم اما نظرم برگشت ...
جت خروجی تی وی داره چون وقتی هدست یا هنزفری بهش وصل می کنی یه منویی روی گوشی ظاهر میشه که میپرسه چه چیزی به گوشی وصل کردید ؟ خروجی تی وی یا هنزفری
بعدشم که جت با آرنا از لحاظ قیمت 100 تومن فرق می کنه
که من اگه قرار بود این قدر پول می دادم دیاموند 2 که نمرده بود ، خوب اونو می خریدم
نه نداره تصویرشون اصلا هم قابل قیاس نیست
مطمئنا JET قوی تره CPU اون هم 800 مگه
ولی ال جی ......نگم بهتره
اگر فقط تو اين دو مدل گير كردي
ال جي آرنا به مراتب بهتره به دليل اين ويژگيها كه سامسونگ جت نداره :
TFT capacitive touchscreen
Multi-touch input method8گيگ حافظه داخلي و ساپورت حافظه ميكرو تا 32 گيگابايت
3g سريعتر - HSDPA, 7.2 Mbps
لنز دوربين Schneider-Kreuznach
Google maps
منوهاي زيباي سه بعدي
و به نظر شخصي ظاهر بسيار شيكتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)