آلوس: می خواهم مقابل سویا قهرمان شویم
ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در مورد احتمال دومین قهرمانی تیمش اعلام کرده که امیدوار است که این اتفاق در زمین تیم سابقش رخ دهد.
سایت گل - دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگویی اختصاصی با روزنامه مارکا اعلام کرد که علاقه زیادی دارد تا تیمش شنبه شب و در زمین سویا، قهرمانی اش را جشن بگیرد. بارسلونا شنبه شب در ورزشگاه سانچس پیسخوان به میدان خواهد رفت و بدین ترتیب آلوس مقابل هم تیمی های قدیمی اش روانه میدان خواهد شد.
در صورتی که بارسلونا از سد سویا عبور کند و رئال مادرید نیز در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل اتلتیک بیلبائو به نتیجه مطلوبی دست یابد، تکلیف تیم قهرمان به هفته آخر این رقابتها کشیده خواهد شد ولی آلوس امیدوار است که لغزش مادریدی ها در دیدار این هفته، بتواند باعث شود که کاتالونیایی ها جشن قهرمانی شان را مقابل سویا برگزار کرده و بدین ترتیب دومین جام پی در پی شان را کسب کنند.
آلوس که امروز 27 ساله نیز می شود در ادامه صحبتهایش به دفاع ازعملکرد زلاتان ایبراهیموویچ در ترکیب بارسا گشوده است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/6
استبان گرانرو: مطمئنیم که سویا می تواند بارسا را شکست دهد
مهاجم کهکشانی ها تاکید کرد که مطمئن است شاگردان گواردیولا در مقابل سویا امتیاز از دست می دهند.
سایت گل - استبان گرانرو، مهاجم تیم رئال مادرید، امروز در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد که مطمئن است که تیم بارسلونا در بازی آینده اش در مقابل سویا در ورزشگاه سانچس پیس خوان امتیاز از دست خواهد داد و رئالی ها از این مسئله در رقابت قهرمانی لالیگا بهره خواهند گرفت.
او گفت که هم تیمی هایش مصمم هستند که اشتباهات بازی مقابل مایورکا را جبران کنند و باید حتما در مقابل اتلتیک بیلبائو به پیروزی برسند زیرا در غیر این صورت توقف بارسلونا در مقابل سویا هیچ سودی نخواهد داشت.
این محصول تیم جوانان رئال مادرید، دیدار روز شنبه بارسلونا-سویا را تعیین کننده قهرمانی لالیگا توصیف کرد.
او همچنین هم تیمی پرتغالی اش، کریس رونالدو، را ستود.
"او ذاتا یک لیدر ویک فوتبالیست فوق العاده است. او می داند که چطور از منافذ تیم حریف استفاده کند و چگونه به آنها را ضربه بزند."
او در مورد رقابت قهرمانی لالیگا نیز گفت: "در حال حاضر یک تیم هست که از ما بهتر کار کرده زیرا یک امتیاز از ما بیشتر دارد اما اگر دو بازی باقی مانده مان را ببریم، این شانس را داریم که قهرمانی را به دست آوریم.
من از تیمی کوچکتر (ختافه) به رئال آمدم و اولین فصل، بسیار دشوار بود. من هنوز فرصت دارم که در بازی های زیادی حضور داشته باشم و فکر می کنم که می توانم بهتر کار کنم و بهتر و بهتر شوم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/6