با سلام و عرض ادب خدمت دوستان در انجمن که در این 2 ساله چیزهای ارزشمند زیادی ازشون یاد گرفتم
دوستان بالاخره بعد از 4 سال پول جمع کردن و فروختن سیستم قبلی ،و یاد گرفتن مطالب زیاد از شماها منم میخام با کمک خدا و راهنمایی شما عزیزان یک سیستم جدید بگیرم
اگه لطف کنید بهترین و مناسب ترین قطعات که بالا ترین راندمان را دارند برام معرفی کنید . با توجه به در نظر گرفتن موارد زیر:
در ضمن قیمتای واقعیشون را هم بگید تا کلاه سرمون نذارن
اگه قطعه ای تقلبی چیزی داره گوشزد کنید و گارانتیشون
1- کاربرد اصلی گیم خواهد بود ضمن اینکه کارهای روزمره معمولی و خانگی نیز با هاش میکنم
2- کل بودجم 850 است
3- سی پی یو : هر چی شما صلاح بدونید
4- گرافیک : نظر شما محترم است . ولی فکر کنم آینده نگر باشم و دایرکت 11 را ساپورت کنه ضمن این که واقعا موندم که میشه به نظر شما منتظر سری 400 موند تا ببینیم اونا چیه و در ضمن قیمتا هم پائین بیاد یا نه ؟!
5- مادربورد : فقط بنظر خودم 3 USB را ساپورت نکنه نیز مشکلی نیست چون بعدا که فراگیر تر بشه کارتشو میگیرم اینجوری قیمتش بالا نمیره و میتونیم روی قطعات دیگه بزاریم . فقط با کیفیت باشه قطعاتش
6- هارد : نظر خودم اینه که چون تو بازی تاثیر مستقیم نداره کمترین ظرفیت با کمترین قیمت با دوام بالا . حالا نظر شما چی باشه مثلا 160 برام کافیه ( بعد صد سال که ثروتمند شدیم هارد اگسترنا ل میگیریم )
7- رم: بنظرم فعلا یک 2 گیگ بستمه بعدا پول جمع کنم بازم میخرم ( شاید 2 سال طول بکشه![]()
8- پاور: خودم گرین 585B و ممونکس 600 GAME مدنظرم هست تا نظر شما چی باشه و چی پیشنهاد بدید
9- مانیتور : والا موندم نمیدونم فول اچدی بودن تاثیر داره تو کیفیت اجرا و نمایش تصویر بازی یا نه که بخاطرش خرج اضافی بکنم ؟( سه بعدی ها هم در راهند!!!!) اگرنه که من نه فیلم میخام توش ببنیم ونه به کنسول وصلش خواهم کرد . فقط 20 اینچ باشه کافیه . حالا ال ای دی AOC را پیشنهاد میدید یا ال سی دی سامسونگ یا ال جی یا چیز دیگه را اینو دیگه نمیدونم .
10- کیس: اصلا ظاهرش برام مهم نیست نظر شخصیم اینه که توش مهمه . به خاطر همین اگر صلاح دونستسد یک 10 تومنی براش بزاریم کنار سیستم کولینگ و فن هم بعدن براش ردیف میکنم ( کی میدونه شاید آِّبی طراحی کردم و بستم) البته اگه نظرتون رو گرین مگنوم باشه نمیدونم دیگه
11- دی وی رایتر : یک چیز معمولی با کمترین قیمت ولی با دوام
12- مودم : دایال میخام ولی نمیدونم ایا فرقی هست بین 7 تومنیها و 20 تومنیها یا نه اگر که نه و چون بعدا شاید adsl بگیرم زیاد هزینه نکنیم
13- اسپیکر : دارم
14- موس : والا یک زمانی به فکر موسهای مخصوص گیم بودم که 20 تون حدودن قیمت داشت ولی تجربه ندارم بنظرتون ارزش داره یا نه و از خیرش بگذریم و یک 4 تومنیشو بگیریم
15- فلاپی : نمیخاد
هیچ تعصبی ندارم : کمترین قیمت بالاترین کیفیت و پرفرمنس
اهل اورکلاک دایمی و حرفه ای نیستم ولی بخاطر بازی ممکنه برای بالا بردن فریم ریت اور کنم
زود به زود سیستم عوض نمکینم ( یعنی پولشو ندارم )
راستی تو بد موقعی که نمیخام سیستم ببندم ؟( شانس که نداریم دیدید نبسته سیستم رده خارج شد)
ببخشید طولانی شد میدونم ولی به بزرگی خودتون ببخشید
از این که منت میزارید و تجربیات ارزشمندتون را بی ریا در اختیار دیگران قرار میدهید دستتون را میبوسم![]()