تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 22 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 213

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لیگ برتر انگلیس / قهرمانی چلسی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هفته 38 (پایانی) لیگ برتر انگلیس / قهرمانی چلسی

EPL
    Matchday 38

Burnley - Tottenham - - - 5/9/10 16:00 GMT
    West Ham - Man City - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Arsenal - Fulham - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Chelsea - Wigan Athletic - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Everton - Portsmouth - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Wolves - Sunderland - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Aston Villa - Blackburn - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Hull - Liverpool - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Man Utd. - Stoke - - - 5/9/10 16:00 GMT
    Bolton - Birmingham - - - 5/9/10 16:00 GMT

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- Chelsea 83
    2- Man Utd. 82
    3- Arsenal 72
    4- Tottenham 67 با یک بازی کمتر
    5- Man City 66 با یک بازی کمتر
    6- Aston Villa 64
    7- Liverpool 62
    ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پيشنهاد 80 ميليون يورويي چلسي براي پاتو و تياگو سيلوا

رسانه هاي ايتاليايي ادعا كردند كه آنچلوتي به دنبال به خدمت گرفتن شاگردان سابقش است.

سايت گل - به گزارش نشريه كوريريه دلو اسپورت، ميلاني ها به زودي يك پيشنهادي نجومي از باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن پاتو و تياگو سيلوا در يافت خواهند كرد.

آنچلوتي كه اين دو بازيكن را به جمع روسونري اضافه كرده بود، قصد دارد در فصل نقل و انتقالات آنها را به استمفورد بريج ببرد و به همين دليل از رومن آوراموويچ خواست تا پول لازم براي خريد آنها را در اختيارش قرار بدهد.

باشگاه چلسي قصد دارد براي خريد پاتو 60 ميليون يورو هزينه كند و براي سيلوا نيز 20 ميليون يورو به باشگاه ايتاليايي بپردازد.

اگرچه هر دو بازيكن از اعضاي ثابت تيم در فصل جاري بودند اما به نظر نمي رسد كه برلوسكوني نگراني چنداني بابت فروش بازيكنان اصلي اش داشته باشد زيرا با پول حاصل از فروش آنها مي تواند قروض باشگاه را پرداخت كند و سود سرشاري نيز نصيب باشگاه كند.

باشگاه ميلان وضعيت مالي چندان مساعدي ندارد و مديران باشگاه هشدار داده اند كه احتمالا پولي براي پرداختن در فصل نقل و انتقالات نخواهند داشت و تراز مالي باشگاه نيز بايد متعادل شود.

همچنين گمانه زني هايي نيز در مورد آينده رونالدينيو به گوش مي رسد؛ گفته مي شود كه او تصميم ندارد كه قراردادش را با باشگاه تمديد كند و مي خواهد به ليگ برتر انگليس برود.

کد:
    2010/5/4

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11 حضور تورس در جام جهاني در هاله اي از ابهام

اسپانيا شايد يكي از بازيكنان اصلي اش را در آفريقاي جنوبي به همراه نداشته باشد.

سايت گل- تيم پزشكي باشگاه ليورپول اعلام كرد مهاجم اسپانيايي تيم، فرناندو تورس، ممكن است نتواند به موقع بهبود يابد و جام جهاني را از دست بدهد.

تورس در هفته هاي اخير با مصدوميت از ناحيه زانو دست و پنجه نرم مي كرد و حدود يك ماه پيش به طور رسمي از سوي باشگاه اعلام شد كه او بازي هاي باقي مانده فصل را از دست خواهد داد. او كه پايش را به تيغ جراحان سپرده، اكنون دوران نقاهت را سپري مي كند اما به طور دقيق مشخص نيست كه بتواند تيمش را در اولين بازي مرحله گروهي در مقابل سوئيس همراهي كند.

پيتر برانكر، سرپرست تيم پزشكي باشگاه در مصاحبه با وب سايت رسمي باشگاه گفت:" او هم اكنون در اتاق معاينه باشگاه نشسته و وضعيتش خوب به نظر مي رسد. او به ختي تلاش مي كند تا خيلي زود آمادگي اش را پيدا كند. اگر تنها يك نفر بايد كه بتواند اين مصدوميت را پشت سر بگذارد، اوست. شما نمي توانيد از هيچ چيز مطمئن باشيد اما در اين مرحله اگر او بتواند به همين ترتيب ادامه دهد، در يكي از مراحل جام جهاني آماده خواهد شد.

مشخص نيست كه او به بازي اول برسد يا خير. ما نمي خواهيم در اين زمينه عجله كنيم زيرا در دراز مدت به او نياز داريم. البته از سوي ديگر مي دانيم كه هدف او در كوتاه مدت حضور در جام جهاني است. اميدواريم كه بتوانيم بين اين دو به يك تعادل دست پيدا كنيم."

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض فرگوسن به دنبال بازسازي منچستريونايتد// روني: چلسي شانس اول قهرمانی است.

فرگوسن به دنبال بازسازي منچستريونايتد

سايت گل - سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد برنامه‌اي براي تقويت باشگاه درنظر گرفته است حتي اگر اتفاقات طوري جلو برود كه منچستر در يكشنبه آينده قهرمان فصل بشود.

در حال حاضر برنامه‌ها شامل دو بخش است. ابتدا فروش بازيكن‌هايي كه در حد انتظار ظاهر نشدند و البته خريد ستاره‌هاي جديد. ديميتار برباتوف، مايكل كريك و بن فاستر به احتمال زياد از منچستر خواهند رفت. فرگوسن به ميرر مي‌گويد: «چيزي كه به آن فكر مي‌كنم اين است كه چگونه مي‌شود تيم را وارد شرايط بهتری کرد . آیا ما واقعا آماده ساختن تیم جدید هستیم؟>

او دراين‌باره اين‌طور توضيح مي‌دهد: «وقتي شما فصلي را گذرانده‌ايد كه تا روز آخر براي قهرماني جنگيده‌ايد؛ به فينال FAكاپ و اتحاديه رسيده‌ايد، يعني كارتان بد نبوده ولي به هر حال اين احساس وجود دارد كه نياز به تغييراتي است. البته اين يك ميل يا يك خواهش از روي هوس نيست. اين احتياجي است كه تيم دارد. دليل ساده‌اش هم اين است كه بازيكنان در طول يك فصل بلند هميشه زير فشار هستند».

ظاهرا اولين برنامه فرگوسن استخدام چند ستاره جوان براي يونايتد است؛ كاري كه نشان داده چقدر در آن استاد است. فرگي مي‌گويد: «ما همين حالا با 20ميليون پوند سه بازيكن جديد را به خدمت گرفته‌ايم. كريس اسمالينگ از فولهام، مامديوف و خاوير هرناندز سه بازيكني هستند كه جوان و بسيار بااستعدادند. درست مثل جاني ايوانز، ماچدا، اوبرتان، گيپسون و ولبك. بازيكناني كه آينده منچستر را تضمين خواهند كرد»

اين پيرمرد اسكاتلندي حرف‌هاي خود را اين‌طور تمام مي‌كند كه ما هسته و سازماندهي خوبي ايجاد كرده‌ايم و من مطمئنم كه آينده خوبي در انتظار باشگاه خواهد بود.
    کد:
    کد:
    روني: چلسي شانس اول است اما ما هم اميدهاي خودمان را داريم.

سايت گل - وين روني مهاجم منچستريونايتد در مصاحبه با شبكه اسكاي گفت: «گرچه چلسي شانس اول قهرماني است اما منچستريوناتد نيز نسبت به كسب چهارمین قهرماني متوالي در ليگ برتر نااميد نيست».

روني گفت: «سرنوشت دست چلسي است اما اگر ما در بازي آخر به پيروزي برسيم با توجه به فشاري كه روي اين تيم است، احتمال هر اتفاقي مي‌رود».

يكشنبه آينده چلسي در خانه ميزبان ويگان است و منچستر نيز در اولترافورد با استوك سيتي بازي مي‌كند. چلسي براي قهرماني نيازمند پيروزي در اين مسابقه است تا اولين جام اين تيم بعد از سال2006 به دست بيايد.

روني مي‌گويد: «ما دو سال پيش را به ياد داريم كه بايد بازي آخر را به نفع خود تمام مي‌كرديم و چلسي فشار وحشتناكي به ما وارد كرد. طبيعتا حالا آنها براي پيروزي در بازي آخر به ميدان مي‌روند و اگر اين اتفاق نيفتد، همه چيز به سود ما خواهد بود».
    کد:
    کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم دیگه یکشنبه حداقل بازی چلسی و ویگان رو نشون بدن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ردنپ: منچسترسيتي تا سه سال آينده قهرمان انگليس مي‌شود

اگر پيش از آغاز فصل درباره چهار تيم برتر صحبت مي‌كرديم، بدون‌شك ليورپول را در اين جمع جاي مي‌دادم. من فكر مي‌كردم منچسترسيتي هم مي‌تواند هر تيمي را شكست دهد و من حتي آنها را به‌عنوان يكي از مدعيان قهرماني در ذهن داشتم.

سايت گل – هري ردنپ سرمربي كهنه‌كار تاتنهام عقيده دارد منچرسيتي، اين تيم ثروتمند ليگ برتري تا سه سال آينده يك جام مهم مثل قهرماني ليگ برتر را خواهد برد.
    ردنپ كه تيمش امشب در مسابقه‌اي تاريخي قرار است براي كسب عنوان چهارم با سيتي مسابقه دهد، به روزنامه ديل ميل گفت: «هيچ فشاري روي ما نيست. قرار ما اين بود كه بين هفت تيم برتر كارمان را تمام كنيم و حالا بالاتر از حد انتظار ظاهر شده‌ايم و بنابراين با اعصابي آسوده‌تر اين بازي را آغار خواهيم كرد. به‌نظر من فشار بيشتر روي منچسترسيتي است». او در‌اين‌باره ادامه مي‌دهد: «اگر پيش از آغاز فصل درباره چهار تيم برتر صحبت مي‌كرديم، بدون‌شك ليورپول را در اين جمع جاي مي‌دادم. من فكر مي‌كردم منچسترسيتي هم مي‌تواند هر تيمي را شكست دهد و من حتي آنها را به‌عنوان يكي از مدعيان قهرماني در ذهن داشتم. همه در فوتبال مي‌دانند كه مسئله اصلي، اين است كه شما جامي را نبرده باشيد و وقتي اين اتفاق بيفتد همه‌چيز تغيير مي‌كند. به نظر من آنها در سه سال آينده به اين عنوان دست خواهند يافت.».
    ردنپ مي‌گويد: «با بازيكناني كه آنها قرار است به خدمت بگيرند شانس آنها براي قهرماني افزايش خواهد يافت؛ با بازيكناني با كيفيت جهاني شما حتما براي قهرماني اقبال بيشتري به دست خواهيد آورد».

اورا در انتظار معجزه ای برای قهرمانی یونایتد

ستاره فرانسوی درانتظار معجزه ای برای فتح مهمترین جام قهرمانی زندگی اش است.

سایت گل- پاتریس اورا، مدافع باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که شانس تیم فرگوسن برای فتح چهارمین جام قهرمانی پی در پی اش ، پس از پیروزی چلسی مقابل لیورپول کمرنگ شده است.

تیم کارلو آنچلوتی در حال حاضر با یک امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر قرار دارد و می بایست در آخرین دیدارشان، در ورزشگاه استمفورد بریج به مصاف ویگان بروند و اورا به خوبی می داند که تیمش برای قهرمانی به یک معجزه نیاز دارد.

البته این ستاره فرانسوی ناامید نیست و در صحبتهایی اعلام کرده که یونایتد هنوز می تواند امیدکمرنگی به قهرمانی داشته باشد.

اورا در گفتگو با اسکای سپورتس نیوز گفت:« راستش را بخواهید ما می بایست با پیروزی مقابل استوک کار خودمان را انجام دهیم و پس از آن دست به دعا برداریم.»

او ادامه داد:« چرا که اگر چلسی مقابل ویگان مساوی کرده یا مغلوب شود، که البته توقعش را ندارم ولی امیدوارم که این طور شود، این بهترین و مهمترین قهرمانی زندگی ورزشی من خواهد بود.»

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ظاهرا اولين برنامه فرگوسن استخدام چند ستاره جوان براي يونايتد است؛ كاري كه نشان داده چقدر در آن استاد است. فرگي مي‌گويد: «ما همين حالا با 20ميليون پوند سه بازيكن جديد را به خدمت گرفته‌ايم. كريس اسمالينگ از فولهام، مامديوف و خاوير هرناندز سه بازيكني هستند كه جوان و بسيار بااستعدادند. درست مثل جاني ايوانز، ماچدا، اوبرتان، گيپسون و ولبك. بازيكناني كه آينده منچستر را تضمين خواهند كرد»
    این هرناندز به نظر من میتونه بعد از چند سال تبدیل به یه بازیکن بزرگ بشه... همین فصل قبلش تو یه تیم مکزیکی بازی کرده که تو 28 مسابقه 21 گل زده که آمار فوق العاده ای برای یه بازیکین 20 ساله هستش...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ديميتار برباتوف، مايكل كريك و بن فاستر به احتمال زياد از منچستر خواهند رفت
    امیدوارم کریک نره...
    به فينال FAكاپ
    منچستر که قبل از رسیدن به فینال حذف شده!!!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

هنوز نقل و اتقالات شروع نشده بازار شایعات داغ داغه. مخصوصا درو بر آرسنال.

22 ميليون براي ماشين گلزني ...

طبق اخبار موجود آرسن ونگر لوئيز سوارز مهاجم اروگوئه اي و 23 ساله آژاكس را در راس ليست خريد خود قرار داده است . ونگر كه به دنبال مصدوميت و ضعيف ظاهر شدن مهاجمانش در اين فصل نتوانست جامي را كسب كند قصد دارد براي ترميم خط حمله خود علاوه بر چاماخ ، سوارز را نيز توپچي كند . بازيكني كه از ابتداي ورودش به آژاكس نمايشي خيره كننده داشته است .

سوارز در سه فصلي كه در آژاكس سپري كرده توانسته است 98 گل به ثمر برساند . اما درخشش اصليش در اين فصل بود زيرا توانست با به ثمر رساندن 45 گل در 46 بازي ، آژاكس را براي رسيدن به عنواني داخلي پس از شش سال كمك كند . ميتوان گفت كه تماميه تيمهاي استعداد ياب جهان به دنبال اين ماشين گلزني هستند . اما آرسنال اميدوارست تا با ارائه پيشنهاد و جذب وي تا قبل از شروع بازي هاي جام جهاني ، از ورود تيمهاي ديگر به رقابت بر سر خريد وي (به خاطر درخشش احتماليش) جلوگيري كند .

تنها مساله موجود بر سر اين انتقال مبلغ آن است كه ممكن است آرسنال با فروش بازيكناني از جمله ولا و ادواردو بخواهد آن را به دست بيآورد ، مهاجماني كه در اين فصل در شرايط سخت هيچگاه نتوانستند به تيم آنطور كه بايد كمك كنند .
    --------------------------------------------

بوفون چراغ سبز داد !!!!

جان لوئیجی بوفون به سران آرسنال چراغ سبز داده و اعلام داشته در صورتی که یونتوسی ها تلاش نکنند وی را در تورین نگه دارند به لندن خواهد رفت .
    این دروازبان 32 ساله که 9 سال قبل با مبلغی بالغ بر 30 میلیون پاند از پارما به یونتوس آمده همچنان 3 سال دیگر با یونتوس قرار داد دارد .
    یونتوس هم مانند لیورپول لیگ قهرمانان سال آینده را از دست داده و بوفون به همین دلیل علاقمند به خروج از این تیم شده است !
    از سویی آرسنال تنها به دروزابانان خود در این فصل باخت و در 1 ماه اخیر اکثر نمایش های آنها نا موفق و ناراضی کننده بوده و نجواهایی را از سراسر دنیای خبر بلند کرده است
    بوفون به سان گفت : من فکر میکنم تیم را ترک کنم و مقصد احتمالا انگلیستان خواهد بود ! من و یونتوس باید برای ادامه با هم مذاکراتی انجام دهیم

منبع: آرسنال . آی آر

به ثمر رساندن 45 گل در 46 بازي
    آماش واقعا خوبه، البته از مهاجمی که مربیش برگکمپ باشه چیزی جز این انتطار نمیره.
    کلا آژاکس همیشه مهاجم های خیلی خوبی داشته.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

از پیوستن به توپچی ها خوشحالم!

شماک برای پوشیدن لباس توپچی ها لحظه شماری می کند.

مارونه شماک که به احتمال 99.9% در تابستان به توپچی ها ملحق خواهد شد، در مصاحبه ای با مجله ی ال اکیپ، از خوشحالی خود بابت پیوستن به توپچی ها و لیگ انلگستان خبر داد. او همچنبن فاش کرد که پیشنهاداتی از لیورپول ، تاتنهام و چند پیشنهاد از تیم های روسی نیز داشته است.
    "بسیار خوشحالم که وارد جو فوتبال انگلستان می شوم. واقعا فوق العاده است.
    من عاشق بازی آرسنال هستم. می دانم که باید خودم را با آنها وفق دهم ولی در بوردو با گورکوف، سبک بازی با پاس های کوتاه را انجام می دادم.
    من در ماه فوریه تصمیم خود را گرفتم. پس از اینکه پیشنهاد آرسنال را رد کردم، درخواست مبلغ بابت جدایی از بوردو کاری منطقی نبود.
    آرسنال تنها نبود. پیشنهاداتی از لیورپول و تاتنهام داشتم. همچنین چند تیم روسی نیز پیشنهاد های دیوانه واری دادند. ولی من فقط بر روی لیگ برتر تمرکز کرده بودم."
    شماک در پایان از روزهای پایانی خود پس از یک دهه بودن در بوردو نیز گفت:
    "در آخرین بازیم برای بوردو، می توانم احساسات زیادی را حس کنم. ولی من برای رقابتی جدید از تیم می روم. در بوردو، من بچه ی باشگاه بودم ولی در لندن دیگر یک کودک نخواهم بود.
    من بزرگ شده ام و چیزهای زیادی برای ثابت کردن دارم و برای رسیدن به رویاهایم از انگیزه ی بالایی برخوردارم."

منبع: آرسنال . آی آر

صفحه 1 از 22 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •