سلام.
دوستان ديگه يه تصميم قطعي گرفتم.
ديروز پيش يکي از دوستانم بودم که حدودن 10 سال تو کاره موبايل و يه مغازه هم داره که بيشتر کاراي نرم افزاري انجام ميده.....
ديروز که پيشش بودم بش گفتم که ميخوام يه گوشي خوب بگيرم و ميخوام ايکس2 را ردش کنم.....
اون در جواب گفت که ويندوز موبايل گوشيه خوبيه ولي بسيار پيچيده و سنگينه و دستگاه بيشتر مواقع کنده همچنين اگه يه ويروس بگيره دردسر هايي داره(که اين موارد را در مورد ويندوز درست ميگفت) و بعدش گفت وقتي که لپتاپ داري ديگه ويندوز موبايل به کارت نمياد(البته اينم ميگفت که ويندوز موبايل بسيار خوبه ولي وقتي به کاره يکي نياد بهتره ادم گزينه هاي بهتري را انخاب کنه که هم مولتي مدياي بهتري دارن هم سرعت بالاتري) و به جاش يه گوشيه خوب و ساده تر بگير.....
اون به من ويواز را پيشنهاد داد و گفت در حال حاظر يکي از بهرتين گوشي هاي موجود در بازاره که من بش گفتم کيبرد ميخوام و اون گفت که ويواز گزينه ي بسيار خوبيه واگه کيبرد ميخواي ميتوني بري سراغ سري يي نوکيا که گوشي هاي بسيار خوب و پرکاربردي هستن يا منتظره ويواز پرو باشي که فکر نکنم حالا حالا ها ازش خبري باشه
همچنين گفت سري يي کيفت بالاتري نسبت به سري ان نوکيا دارن
......
و در نهايت اين دوستمون که عمريه تو کاره موبايل و ميدونه چي به چيه گفت ويواز گوشيه بسيار خوبيه و از سرعت خوبي هم برخورداره همچنين سريه يي نوکيا را پيشنهاد داد و مواردي همچون يي71 و يي75 را نام برد که به نظره خودم در سريه يي نوکيا يي72 ميتونه گزينه ي خوبي باشه و در نهايت من انتخابم بين دو گزينه ي يي72 و ويواز پرو ميباشد.
ايکس2 هم شنبه ميدمش به فاميلمون که قرار بود بش بدم و سره فرصت هم يه گوشيه خوب(يي72 يا ويواز) را انتخاب ميکنم.
حالا نظره شما در مورد ويواز پرو و يي72 چيه؟
راستي ويواز 380 هزار تومان بود.قيمت بسيار مناسبي داره.
حالا دوستان کسي در مورد ويواز پرو چيزي ميدونه؟