سلام دوستان،
چطور می تونم از چند سایت آر اس اس بگیرم؟ مثلا تو وبگذر می شه از خروجی یه سایت نمایشگر آر اس اس گرفت ولی من می خوام از تعداد بیشتری استفاده کنم. برای اینکار چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان،
چطور می تونم از چند سایت آر اس اس بگیرم؟ مثلا تو وبگذر می شه از خروجی یه سایت نمایشگر آر اس اس گرفت ولی من می خوام از تعداد بیشتری استفاده کنم. برای اینکار چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
از yahoo pipes برای ادغام فیدها استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی سایت های دیگه رو امتحان کردم همشون عبارات فارسی رو علامت سوال نشون می دادن بجز feedstitch که اونم بروز شدن های فارسی رو نشون نمی ده! به همین yahoo pipe هم رفتم ولی بلد نشدم چجوری؟ می شه یه راهنمایی کنین؟ و اینکه آیا واسه عناوین فارسی درست کار می کنه یا نه؟
یک مقدار شروع کار با یاهو پایپ سخت هست اما یه کم که باهاش ور بری و توضیحاتش رو بخونی راحت میشه
در مورد اینکه فیدهای فارسی رو درست نشون میده یا نه دقیقاً نمیدونم. چون من فقط باهاش فید انگلیسی ادغام کردم اما بعید میدونم که یاهو با یونیکد مشکل داشته باشه
توی این پایپ دو تا فید از همین انجمن رو ادغام کردم ظاهراً که مشکلی نداره:
با این همه گزینه که اون بغل هست از کدوم واسه اینکاز استفاده می کنی؟ اگه اضافه کردن یکی رو یاد بدی بقیه رو خدا کریمه!
همین پایپ رو که تو پست قبلی گذاشتم پابلیش کردم
این آدرسش هست:
میتونید سورسش رو ببینید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماوس رو که روی عنوان پایپ ببرید لینکهای نمایش سورس و اجرای پایپ رو نشون میده
من اینو درست کردم ولی نمی دونم چیکار کنم فید ها با ترتیب آپ شدن مرتب بشن؟
هیچ پایپی تو آدرسی که دادید برای من نبود
اما در هر صورت باید با ماژول Sort بتونید آیتم ها رو مرتب کنید
ببخشید اون آدرس My pipes من بود که یقینا شما نمی تونید ببینیدش، این دیگه کار می کنه:
تو این پایپ از sort هم استفاده کردم، (همون شکلی که شما تو مثالتون گذاشته بودید) ولی کار نکرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این چند روز هم واقعا بهتون زحمت دادم، هیچ وقت لطفتونو فراموش نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)