تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هارد اینترنال جهت سیستم بمنظور گیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض راهنمایی برای خرید هارد اینترنال جهت سیستم بمنظور گیم

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در انجمن
    بنده تا چند روزه سیستمم را خواهم فروخت و یک سیستم جدید خواهم خرید ( با کمک راهنمایی دوستان عزیزم در انجمن ) ولی ابتدا باید یک هارد بخرم تا اطلاعاتم را توش کپی کنم سیستم که خواهم بست به منظور بازی خواهد بود
    چه هاردی را پیشنهاد میفرمایید با توجه به اینکه :
    حجم برام اصلا مهم نیست همون 160 گیگ کافیه . به خاطر اینکه نمیخواهم رو هارد زیاد هزینه کنم .( البته اگه 160 نباشه 250 هم کافیه )
    اصلا هارد چقدر تاثیریروی بازی داره ( منظورم فریم ریت ؟) اگه تاثیرش کمه معمولیترین و ارزانترین هارد را پیشنهاد بفرمایید
    مقاوم بودن هارد برام مهم نیست چون همیشه بک آپ بر میدارم اگر مشکلی پیش بیاد مساله ای نیست پس بازم کمترین قیمت باشه ؟
    لطفا قیمتهای بازار را با انواع مدلش بفرمایید .
    با تشکر
    Last edited by toorajjj; 02-05-2010 at 16:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در انجمن
    بنده تا چند روزه سیستمم را خواهم فروخت و یک سیستم جدید خواهم خرید ( با کمک راهنمایی دوستان عزیزم در انجمن ) ولی ابتدا باید یک هارد بخرم تا اطلاعاتم را توش کپی کنم سیستم که خواهم بست به منظور بازی خواهد بود
    چه هاردی را پیشنهاد میفرمایید با توجه به اینکه :
    حجم برام اصلا مهم نیست همون 160 گیگ کافیه . به خاطر اینکه نمیخواهم رو هارد زیاد هزینه کنم .( البته اگه 160 نباشه 250 هم کافیه )
    اصلا هارد چقدر تاثیریروی بازی داره ( منظورم فریم ریت ؟) اگه تاثیرش کمه معمولیترین و ارزانترین هارد را پیشنهاد بفرمایید
    مقاوم بودن هارد برام مهم نیست چون همیشه بک آپ بر میدارم اگر مشکلی پیش بیاد مساله ای نیست پس بازم کمترین قیمت باشه ؟
    لطفا قیمتهای بازار را با انواع مدلش بفرمایید .
    با تشکر
    زیر 500 ارزش خرید نداره بنظرم. 500 سیگیت7200.12 الان 50 تومنه.(سال 76 هارد 2 گیگ 110 تومن بود) روی فریم تاثیر نداره اگر رمت کافی باشه. ولی روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره خب اگر کند باشه اعصاب ادم خرد میشه.
    . چیزی که زیاده تو بازار ظرفیت 500 سیگیت- وسترن آبی- وسترن سبز که اینو ترجیجا نگیر برای بازی . بعد هم هیتاچی.
    وسترن سیاه هم کمه ولی اگر پیدا کردی بگیر. شاید صداش کمی بلند باشه که بعضیها خوششون نمیاد ولی سریعتر از ابی و سبزه. سام f3 500 هم کمیابه ولی خوبه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما پس قیمت این انواع رنگارنگ که گفتید همشون 50 تومنه ؟ و من باید دنبال سیاه باشم اگه پیدا نکردم آبی درسته ؟ ( با مارک سیگیت )
    ولی یک نکته برا من حتی 10-20 تومن هم مهمه چون جمع میشه و میتونم کارت گرافیک خوب تر بخرم : با توجه به اینکه :
    1-صدای هارد اصلا برام مهم نیست . 2- ظرفیتش هم مهم نیست هر چه کمتر ارزانتر .3- سرعت لود شدن بازی هم مهم نیست . 4- رو فرم ریت هم که گفتید تاثیر نداره .
    با این حساب ارزانترین چه پیشنهاد میدید
    با تشکر مجددا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما پس قیمت این انواع رنگارنگ که گفتید همشون 50 تومنه ؟ و من باید دنبال سیاه باشم اگه پیدا نکردم آبی درسته ؟ ( با مارک سیگیت )
    ولی یک نکته برا من حتی 10-20 تومن هم مهمه چون جمع میشه و میتونم کارت گرافیک خوب تر بخرم : با توجه به اینکه :
    1-صدای هارد اصلا برام مهم نیست . 2- ظرفیتش هم مهم نیست هر چه کمتر ارزانتر .3- سرعت لود شدن بازی هم مهم نیست . 4- رو فرم ریت هم که گفتید تاثیر نداره .
    با این حساب ارزانترین چه پیشنهاد میدید
    با تشکر مجددا
    همشون زیر 60 هستند. سگیت 50 یا شاید 49 تومن هم گیر بیاد . ولی قیمت زیر 500 ندارم. فردا اگر رفتم بازار یک قیمت میگیرم برات.ولی تفاوت قیمت اونقدر کمه که حیفه برای 10 تومن 300 گیگ رو از دست بدی. اون سیاه و سبز و ابی برای وسترن دیجیتال هست. ساتا میخواهید دیگه؟

5. این کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز متشکرم . اگه اختلاف 10 تومن باشه حق با شماست . روش فکر میکنم . ( ولی من این جور فکر میکردم که 15 تومن از هارد پس انداز میکنم . یک کیس ارزون میگیرم 15 تومن هم از اونجا . درایو نوری هم چون قراره بلو ری فراگیر بشه ارزونشو میخواستم بگیرم یک 5 تومن هم از اونجا - رم هم فعلا 2 گیگ کافی بود - اسپیکر هم که داشتم . موس و کیبورد که چون تو گیم کمترین تاثیر را داره یه 15 تومان هم از اونجا پس انداز میکردم . می بینید که رقم زیادی میشد . کلا 850 بودجه دارم )
    اره حتما ساتا .گفتم که بزودی با کمک شما و سایر دوستان عزیزم یک سیستم توپ قراره ببندم
    منتظرتون خواهم بود
    Last edited by toorajjj; 02-05-2010 at 18:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اطلاعاتي ندارم. اما در مورد كامپوتر اينو تجربه كردم كه از هر قطعه اي بايد بهترينش رو بگيريد. شايد با قيمت ارزون تر حالا راضي باشيد ، اما بعدآ پشيمون ميشيد.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من اطلاعاتي ندارم. اما در مورد كامپوتر اينو تجربه كردم كه از هر قطعه اي بايد بهترينش رو بگيريد. شايد با قيمت ارزون تر حالا راضي باشيد ، اما بعدآ پشيمون ميشيد.
    دقیقا همین طوره! مخصوصا اگر سیستم برا بازی باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان عزیز گیمر که تجربه انواع مختلف هارد دارند اگه ممکنه شما هم نظر بدید . مخلصیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •