متشکرم از راهنمایی که کردید
من پس نصب ویندوزم pmشما را دیدم ومن حتی کارت صدا و... نصب کرده بودم من دیروز هر چه سعی کردم کسپر را نصب کنم نشد تا نصفه نصب می شه ویک دفعه پنجره نصب ناپدید می شود بعد از نصب ویندوز تنها مشکلی که باقی مانده همین فلاپی و سرعت پایین سیستم است به نظر شما من باید دوباره ویندوزم رانصب کنم صدای فلاپی واقعا ازار دهنده است
بازم ویروس رو شما اجرا کردید در ویندوز جدید.
به هیچ وجه دبل کلیک نکنید( خیلی مهمه )
اولین باری که ویندوز اومد بالا بدون دبل کلیک کسپرسکی رو نصب کنید. یعنی فقط کلیک راست سپس open.
این صدای فلاپی برای ویروس اتوران هست.+ ویروس سالیتی هم دارید.
شما در حال حاظر این کار رو بکنید.
وارد این لینک بشید فایل سالیتی کیلر رو دانلود و اجرا کنید و بذارید این برنامه کوچیک کامل سیستم رو اسکن کنه.
SalityKiller
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم نشد این برنامه رو دانلود کنید نصب کنید و حتما آپدیت کنید. نمی خواد کرک و غیره بزارید براش از همون چند روز رایگانش استفاده کنید و بعد از اپدیت و اسکن کاری باهاش نداریم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اسکن بدون دبل کلیک کسپرسکی رو نصب کنید و تا امروز اپدیت کنید. سپس بازم اسکن با خود کسپرسکی.
نشد ویندوز رو عوض کنید و مراحل بالا گفتم رو با دقت اجرا کنید. اون فلاپی این جوری بمونه میسوزه.
بهترین کار اینه که اول ویندوز رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی و یا آویرا رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایور ها مادربرد و کارت صدا و.... رو نصب کنی همون اول بدون دبل کلیک کسپر ویا آویرا رو نصب کن وقتی کلید خواست گزینه تریال فعلا استفاده کن تا بعد و
اپدیت کن. حتما آپدیت کنید.
میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی و اپدیت و اسکن.