خب معمولا اگه ببینم کسی یک جور رفتار عجیبی زد بهش یاد میدم که روش بهتر بدست آوردن اطلاعات و روش انجام سوالات واسه این کار یاد بگیره ولی اگه دوباره ناجور کرد و سعی کرد که به جای تحقیق و جستجو در اینترنت بیاد یک عالمه پست مطرح کنه خب اینم از نظر من فرار از روشی است که به او یاد داده میشه.این شخص محترم اگر میتوانستند یک سرچ در فرم میکردند و از آن نتیجه بهتری بدست میآوردند با وجود اینکه تعداد پستهایی که زدم کم هست ولی من به جای پست زدن سرچ میکنم تا اطلاعات بیشتری بدست بیارم این طوری بهتره.
چند بار به دیگران گفته ام که سرچ کنید ولی حوصله ندارند.
این آقای محترم پست های زیادی مطرح کرد که حتی صدای یکی در آمد و من با توحه به نحوه پست که برای کاربران شناخته شده به آقا گفتم.
برای این سوال منبع عالی هم سایت سازندگان سی پی یو هستند تو بخشه Tech Document اطلاعات بیشتری بدست میاد یا برای مطلب فارسی همین بخش اخبار AMD و Intel خوب هستند.با کلید کلمات نظیر 65 نانومتری .سایت معروف شبکه هم مطلبی درباره سی پی یو ها و تکنولوژی ساخت هم توضیح داده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال بسیار کلی هست حتی با این جواب هم وحشتناک ناقص و گیج کننده هست و جواب اصلا مناسب نیست برای این گونه سوال کلی.
لینک زیر :
کد:
کد:
کد:
شما اینو وارد کن :
کد:
بگردین و مطالب بدرد بخور براتون پیدا میشه
جناب آقای بهروز قدرت مطلب شما کپی ناقص است .gif)
منبع برای مطالب شما اینجا :
کد:
این مطالب برای کاربران مبتدی گیج کننده هستند.خداوکیلی اگر حوصله دارید از طریق گوگل اطلاعات بدست بیارید که پخته تر بشین.اگر به روش تکراری ادامه بدین حتما مسخرتون میکنند تو فروم خارجی برای من اینکار کردن و من یاد گرفتم.
.البته به معنای مجاز دانستن مسخره در این فروم نیست