به نظر شما canon powershot بهتره یا sony cybershot ؟
قصد خرید دارم.10 مگاپیکسل به بالا.نمی دونم کدوم برند بهتره.بودجم هم زیر 200 تومنه.
لطفا راهنماییم کنید.
به نظر شما canon powershot بهتره یا sony cybershot ؟
قصد خرید دارم.10 مگاپیکسل به بالا.نمی دونم کدوم برند بهتره.بودجم هم زیر 200 تومنه.
لطفا راهنماییم کنید.
خوب مسلما کانن
اما نیکون هم عالیه با بودجه شما L100 یه دوربین فوق العاده است 10مگاپیکسل- زوم 15 برابر اپتیکال یه دوربین فوق العاده و پیشنهاد ویژه به شماست ..
و اگه به تنظیمات دستی اهمیت میدی دوربین sx120 یه دوربین عالی 10 مگاپیکسل - 10 برابر زوم اپتیکال و تنظیمات دستی فوق العاده بالا ...
![]()
l100 اصلا تایید نمیشه(نظر منه) /// تو این رنج بهترین دوربین SX120 هست .
با تشکر از دوستان.
SX120 کاننه؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم.تو یه سایت رفتم که دوربینا رو مقایسه کرده بود.دوربین آماتور با کوچک و فشرده چه فرقی داره؟
اصلا تایید نمیشه
نمیدونم تا حالا باهاش عکس انداختی یا نه خیلی زود از ایزوی بالا استفاده میکنه (در مد تمام اتوماتیک)عکساش خیلی سافته ولی درنور کافی عکساش خوش آب و رنگه
در هرحال نمونه های عکساش هست میشه مقایسه کرد
تجربه شخصي منه سراغ canon بريد
دوربین آماتور با کوچک و فشرده چه فرقی داره؟
مثلا همین sx120 رو نوشته دوربین آماتور و مثلا A495 فشرده و کوچکه
بعدشم دوربین های سونی تو این رنج قیمت مثل w210 فناوری تشخیص چهره و لرزشگیر دست هم داره.آیا کانن sx120 یا سری A هم داره؟
کسی جواب سوالمو نمیده؟
کانن اس ایکس 120
لرزشگیر قدرتمندی داره
تشخیص سوژه ی متحرک
سیستم تصحیح قرمزی چشم
تشخیص چشم بسته
40 برابر زوم دیجیتال
محدوده ی فلاش تا چهار متر پاپ آپ
اما دوربین های دیگر
IXUS 105
12
مگاپیکسل قیمت 240
-------------------------------
Digital IXUS 100 IS
12 مگاپیکسل
این دوتا مدل های اکسوزن و کوچیک تراحی شدن همون حالت فشرده شکل ولی بستگی به کار شما داره چون اون 10 مگاپیکسلی سنسور قوی تری باید داشته باشه همچنین زوم بیشتر اینا 12 برابر دیجیتال زوم میکنن اون 10 مگا پیکسلی 40 تا
موفق باشید
آقا ممنون خیلی راهنمایی های خوبی کردین
A495 چه طوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)