سلام دوستان.من 1ماهی هست که شدیدا دنبال تحقیق در مورد HDTV مناسب هستم.به یه نتایجی رسیدم .شرایطم اینه :
1- حتما سایز 46 یا 50 باشه (اگه 50 باشه که بهتر اما اگه 46 کیفیتش بهتر از 50 باشه باش کنار میام)
2- موارد مصرف هم ماهواره کانال های HD , بازی با Xbox , دیدن فیلم های HD و کانال های خودمون هست.
3- LED یا LCD یا Plasma اصلا برام مهم نیست.
4- حداکثر هزینه هم 2تومان (اگه کمترم باشه که عالیه,مثلا 1.5
.gif)
)
5- امکان خرید از بانه هم دارم.
6- میتونم یک ماه دیگه هم صبر کنم.
و اما نتایجم :
در اولین انتخابم 50B650 سامسونگ رو انتخاب کردم.بخاطر امکانات خیلی خوب سایز عالی و کیفیت خوبش که در سایت های مختلف دیدم ازش.(مثلا در این سایت بعد از V10 پاناسونیک قرار گرفته و نمره بسیار خوبی هم گرفته
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در Cnet هم در سایز 50 ها رتبه دوم شده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
) اما دیروز توی جمهوری توی هر مغازه ای دیگه نبود و دیگه نمیاد و اینکه مغازه دارها می گفتند LED ها و B650 LCD خیلی بهتر از اینه.
انتخاب بعدی S10 پاناسونیک در سایز 50 هست.دیروز که رفتم از نزدیک دیدم بد نبود خوب بود.اما انگار Upscaling خوبی نداره.اما کیفیت قابل قبولی داشت.
انتخاب بعدی 46B650 هست که همه ازش تعریف میکنن و دیگه معروفه.
سری 7 سامسونگ هم انگار در بانه اومده اما فعلا سایز 32 و 40 .نظرتون رو در مورد اون هم بگید منتظر 46 میمونم
.gif)
LED های سامسونگ هم که دیگه هستن و دوستان با امکانات و کیفیتشون آشنا هستن و میتونن نظراتشونو بگن.
از اساتید و کسانی که اطلاعات خوبی در این موارد دارن خواهش می کنم نظراتشونو بگن و یک خانواده رو از نگرانی در بیارن.
میخوام با خیال راحت برم و خرید کنم.