سلام
میخواستم بدونم بین ویواز و ایکس10 که جدید اومده کدوم بهتره؟؟؟از همه لحاظ!
سلام
میخواستم بدونم بین ویواز و ایکس10 که جدید اومده کدوم بهتره؟؟؟از همه لحاظ!
من X10 رو به هر گوشی ای ترجیح میدم.... عاشقشم ......
زیبایی ..... قدرت .....
ویرایش: واسه اینکه یه حرف درست حسابی از رو عقل بزنم:
vivaz بیشتر یه camerphone هست ولی x10 بیشتر یه smartphone هست....
ببین چی بیشتر میخوای... فیلم برداری و دوربین vivaz بهتره ولی X10 سی پی یو قویتری داره سیستم عامل بهتری داره رم بیشتری داره
اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by thelastblack; 29-04-2010 at 14:01.
ببین دوست عزیز باید ببینی چی برات مهمه
از لحاظ قیمت که کلی تفاوت دارن و به نظر من ویواز الان قیمتش کاذبه الته ایکس 10 همینطور
از لحاظ کلاس و شیکی خوب ایکس 10 بهتره ولی اگه نسب نرم افزار برات مهمه ویواز بهتره چون نسخه اندروید ایکس 10 پائینم هست ولی ویواز سیمبینه و انواع نرم افزار براش هست.
دوربینه ویواز بهتره ولی خوب صفحشم مقاومتیه ولی ایکس 10 خازنیه
ممنون از راهنماییتون ...راستش خودم خیلی گیج شدم و بین این 2تا موندم! کاربری های من بیشتر دانشجوییه...دانشجوی پزشکی هستم و به فیلم و عکس با کیفیت خوب نیاز دارم و همین طور ای بوک و پی دی اف با حجم بالا بخونه و حافظه خوبی داشته باشه و کار باهاش راحت باشه(هنگ نکنه!) و در اخر شکل ورنگ قشنگی داشته باشه!
اولن شما باید انتظاراتونو بگین تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
دومن به نظره من در کل ایکس10 گزینه ی بهتریه.
1.مهم ترین مسئله واسم کیفیت خوبه یه موبایله...موبایله قبلیم دبلیو710ای بود کهتوی این 4سال ازش راضی بودم
2.قابلیت خواندن پی دی اف با حجم بالا
3.قابلیت نشان دادن عکس و فیلم با فرمت های مختلف(محدود نباشه)
4.راحت کار کردن(هنگ و اینا نداشته باشه)
5.حافظه مناسب و تقریبا بالا
6.در اخر هم خوش دست و خوش رنگ واستیل!(که هر دوتاش به نظرم این ویژگی رو دارن!)
نظر من روی x10 هست
اولین گوشی سونی اریکسون با سیستم عامل Android و پردازنده Snapdragon یک گیگاهرتز، دوربین ۸ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح بالا، فلاش، تشخیص صورت، تشخیص لبخند، یک گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۴ اینچ لمسی با وضوح بسیار بالا، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه، شبکه بیسیم به همراه فناوری DLNA، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو،
معایب: عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس، عدم وجود بلندگوهای استریو
دوستان اگه می شه بیشترراهنمایی کنید!! نرم افزا برام مهمه پس ویواز بگیرم؟(قیمت برام مهم نیست)
با این انتظاراتی که دارین ویواز بهتره
چون همه پاسخهای شما را جوابگو خواهد بود و قیمتی مناسبتری هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)