آیا با Nero میشه روی دی وی دی قفل گذاشت؟؟؟؟؟
آیا با Nero میشه روی دی وی دی قفل گذاشت؟؟؟؟؟
بله میشه اما من بی اطلاعم ... فقط میدونم که اگر با نرو قفل بزاری پایین فایل CD مینویسه!
Protected by NERO VX !
بله البته در صورتی که dvdrom شما از securdisc پشتیبانی کنه مانند برخی از مدلهای LG
قفل ساخته شده توسط نرو بسیار قوی بر پایه کد گذاری 256 بیتی هست
البته مشکل اساسی کند بودن در باز کردن و لود کردن dvd هست که بسیار زمان بر و خسته کنندست
ولی از نظر امنیت بسیار بالا هست - البته فراموش نکنیم قفل گذاری بر اساس یک کلمه عبور انجام خواهد شد
نه آنکه از کپی cd جولوگیری کنه![]()
اتفاقا من دنبال یک همچین چیزی میگشتم حالا نمیدونی کدوم مدل ال جی این امکان رو داره
به نظره من از برنامه های دیگه که مخصوصه این کار هستن استفاده کنی بهتره
خوده نرو زیاد جای مانو نداره و کلا برای این کار نیست
ای بابا چرا همه یه اشاره کوچیک میکنن و میرن . یه توضیحی یه معرفی نرم افزاری یه چیزی....![]()
سلام منم کنجکاو شدم بيشتر توضيح بدين!
با همن نرو چون جالبه!
سلام
به نظر من نرو اصلا مناسب این کار نیست
اگه هدفتون اینه که روی سی دی یا دی وی دی قفل بزارید و ازش محافظت کنید خوب راههای زیادی وجود داره و بروش های مختلفی میشه این کارو انجام داد
1- گذاشتم پسورد روی سی دی که بهترینش crypted cd هست
2- افزایش حجم غیر واقعی
3- گذاشتن سکتور خراب روی سی دی که هنگام رایت ایراد بگیره
4- غیر فعال کردن نرم افزار های قفل شکن
5- مخفی کردن اطلاعات سی دی
و....
و برای هر کدون نرم افزار های خاصی وجود داره
نرم افزار های مثل
WTM_Copy_Protection_2.30 و TzExeProtectو CD Secure و CdShieldSe و TZ Copy Protection معمولا برای این کار مناسب هستند البته نرم افزار هایی هستند که با چندین روش قفل گذاری میکنند که البته تجاری هستند
موفق باشید
ببینید من یه نرم افزار میخوام که عکسها و فیلمهای خصوصیم رو بریزم رو DVD و روش رمز بگذارم که فقط با دادن رمز باز بشه ....همین..... مدیران محترم توی این دنیای بی انتهای نرم افزار یه همچین چیزی پیدا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)