تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: پروژه هوش مصنوعی در زبان c

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض پروژه هوش مصنوعی در زبان c

با سلام خدمت دوستان برنامه نویس.
    استاد ما گفته که یه برنامه هوش مصنوعی بنویسید که اینجوری که میگم کار کنه: یه آرایه 5 در 5 داریم که تو خونه اولش یه جسم هست که قراره برسه به خونه آخر، سر راهش خونه هایی که قبلا کاربر به صورت ورودی برنامه اعلام کرده این خونه ها بن بست هستند وجود داره، حالا جسم وقتی شروع به حرکت می کنه میرسه به بن بست باید مسیرشو عوض کنه و از یه مسیر باز بره تا برسه به انتها. برنامه ضمن این کار باید کوتاه ترین مسیر رو برای رسید به مقصد پیدا کنه.
    برنامه قرار نیست گرافیکی باشه، فقط مسیر رو قراره پرینت کنه رو صفحه نمایش. همین.
    استادمون گفت میتونی از روش الگوریتم دو دویی استفاده کنی اما من نمیدونم چی هستش.
    اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چی جوری این برنامه رو بنویسم ممنون میشم. اگه بهم خط بده یعنی بگه چه روشی هست هم بازم خوبه. کل برنامه رو نمی خوام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

فکر کنم به این شکل که من سوال پرسیدم کسی کمکم نکنه.
    برنامه نویسای خوب p30 world من به کمک نیاز دارم. هیچ جایی رو بهتر از اینجا سراغ ندارم. شما هم اگه کمکی نکنید دیگه هیچی.
    این برنامه به میزان زیادی به نمره پایانی این درسم مربوط میشه.
    لااقل بگید چی جوری شروع کنم. چه راهی، چه شیوه ای. ایها الناس، هل من ناصر ینصرنی.

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    لااقل در مورد نمره حرف نزنین .
    می تونین از الگوریتم های Backtracking برای حل این جور معماها استفاده کنین . باید یه درخت رو رو کاغذ فرض کنین که اگه ریشه رو تو سطح صفر فرض کنیم بعدش 4 گره خواهیم داشت . یعنی می تونیم به چپ ، راست ، بالا یا پایین بریم . بعد برای هر کدوم از این گره ها دوباره تو سطح 2 ، 4 گره خواهیم داشت که یعنی کلا تو سطح 2 16 گره خواهیم داشت . تنها کاری که باید بکنین اینه که این درخت رو یه پیمایش کنین . یه الگوریتم بازگشتی نیاز دارین . البته این درخت این قدرها هم گسترده نیست . مثلا اگه تو خونه 1 و 1 باشین ، دیگه چهار فرزند نخواهید داشت بلکه دو فرزند دارین . چون به خونه چپ و بالا نمی تونین برین . و همچنین تو مسیر تعدادی بن بست هم دارین . که از اونا به بعد درختتون در اصطلاح هرس می شه و کوچکتر میشه .

4. 2 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •