سلام. من چند سالی هستم که رو سیستم قبلی ویروس W32.Jeefo و انواع این مدل ویروس رو داشتم! الان هم که سیستم رو عوض کردم و چون اطلاعاتم رو لازم داشتم و باید رو سیستم جدید می ریختم، بازم این سیستم همین ویروس رو داره. یه یک سالی هم میشه که نمی دونم چه ویروسیه که خود به خود فایل های اجرایی رو از کار می اندازه! (شکلشون رو تغییر نمی ده، بلکه فقط اجرا نمی شن!) یعنی باید فایل exe رو دوباره بریزم. واسه همین هر برنامه یا بازی که نصب می کنم، اولین کاری که می کنم یه کپی از فایل exe به صورت زیپ می گیرم و هر وقت فایل اصلی از کار می افته، اون فایل رو Extract می کنم. من هیچ ویروس کشی هم روی سیستم ندارم.
می خواستم حالا هم در مورد این دوتا ویروس کامل توضیح بدین و هم راهنمائیم کنید که چیکار کنم؟
چه ویروس کشی نصب کنم که هم بتونم همیشه آبدیتش کنم و هم مثل کاسپر مرتب کدهای لایسنس رو به بلک لیستش نفرسته و دهنم رو آسفالت کنه! یه ویروس کشی که از همه لحاظ مطمئن باشه و همه جوره سیستم رو محافظت کنه، حتی سایت های اینترنتی رو! فقط هر چی هست، هر کاری که باید بکنم، برنامه ها رو پاک نکنه! چون خیلی از ویروس کش ها می زنن این فایل های exe رو پاک می کنن چون نمی تونن ویروس رو جدا کنند! فقط خواهشاً کامل راهنمائیم کنید . . .![]()