با سلام من 3 تا ویندوز روی کامپیوترم داشتم درایو c رو فرمت کردم(بخاطر ویروس)بعدش ویندوز xp رو دوباره نصب کردم ولی 2 تا ویندوز دیگم پاک شده آیا راهی است برای بازگرداندنشون.در درایو سی ویندوز xp در درایو d سون و در e ویندوز سرور![]()
با سلام من 3 تا ویندوز روی کامپیوترم داشتم درایو c رو فرمت کردم(بخاطر ویروس)بعدش ویندوز xp رو دوباره نصب کردم ولی 2 تا ویندوز دیگم پاک شده آیا راهی است برای بازگرداندنشون.در درایو سی ویندوز xp در درایو d سون و در e ویندوز سرور![]()
به نظرم ويندوز هاي ديگه پاك نشده ، فقط اپشن انتخاب ويندوز كه هنگام بالا اومدن ويندوز هست رو ندارين ،
رو my computer راست كليك كن ، properties رو انتخاب كن ، برو به تب advanced ، از قسمت startup & recovery ستينگ رو بزن ، اگر ويندوز ها پاك نشده باشن ميتوني از قسمت default operating system ، ويندوز ها رو ببيني و تنظيمات رو تغيير بدي تا بتوني موقع روشن كردن سيستم ، ويندوز مورد نظرت رو انتخاب كني .
موفق باشي
سلام با نرم افزار vista boot pro مشکلتون حل میشه سرچ کنید پیدا میکنید
شما با استفاده از نرم افزار زیر نیز میتونید این کاری که دوستمون گفتن رو به صورت ساده تر انجام بدید
http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%201.7.2.exe
ولی این نرم افزار EasyBCD روی ویندوز xp اجرا نمیشه روی 7 و ویستا نصب میشه چیکار کنم
از vista boot pro استفاده کن قطعا حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)