دوستان به نظر شما این xl2370 کی تو بازار موجود میشه؟ از یکی دو هفته بیشتر طول میکشه؟میدونید از کجا میشه تهیش کرد؟
دوستان به نظر شما این xl2370 کی تو بازار موجود میشه؟ از یکی دو هفته بیشتر طول میکشه؟میدونید از کجا میشه تهیش کرد؟
دوستان شما بین دو مانیتور lg w2262tq , samsung 23700 کدومو انتخاب میکنید و چرا؟
2262 كيفيتش خيلي بالاتره
كنرتاستش 70.000
پنلش كره ايه و چيني نيست
كلا 2262 خيلي حرفه اي تره و خيلي هم زيباتره
من شخصا 23700 رو ترجیح میدم به خصوص این که 23" هست و فول اچ دی که به خاطر سایز پیکسلها کار باهاش راحتتر هست.
در مورد ظاهر هم کاملا سلیقه ای هست و خود من چون ظاهر خیلی ساده رو بیشتر میپسندم 23700 رو ترجیح میدم ولی بهترین کار اینه که اینها رو از نزدیک مقایسه کنید.
دوست عزیز پنل تمام مانیتورهای الجی و سام رو چین میزنه
خیالتو راحت کنم
فقط یه سری نمونه های اولیه از هر دو برند هستن که پنلهاشون ممکنه کره ای باشه
شریک تجاری سام و الجی هر دو چینه
جفت پنلهارو هم چین میزنه
ببینید اصلا مهمه نیست که پنل رو کجا میسازن. مهمه اینه که کجا طراحی مشه و همینطور هم اینکه روی ساختش نظارت هست.
محصولات اپل هم تو چین ساخته میشه ولی تحت نظارت خود اپل هست و طراحیش که از همه مهمتر هست که وتوی امریکا طراحی میشن درست مثل اینتل که که وضعیتی مشابه با اپل رو داره ولی ایا کیفیتشون پایینه؟ (جوابش هم کاملا مشخص هست)
من نمیدونم این چین بودن چیه که تو دهن ها افتاده
دیگه از سی پی یو بالاتر مگه داریم؟ سی پی یو رو چین داره میزنه مانیتور که جای خود داره
چین محصولاتش رده بندی داره،خوب و بد داره
دوستان کسی نمیخواذ نظر بده SAMSUNG P23700 یا LG W2262TQ ؟ کدوم یکی رو انتخاب میکنید و جرا؟
دوستمون Sir peyman که گفتن
منم شخصا p23700
هم به خاطر اعتبار بیشتر برند سازندش
هم 23 اینچ بودنش
هم زیبایی بیشتر
سلام
درکل پیشنهاد میکنم هر دو مانیتور رو از نزدیک ببینید ولی من 23700 رو ترجیح میدم.
چون:1-23 اینچ هست.2-شیک و ساده هست3-مصرف برق پایینی داره 4-قیمتش کاملا حقیقی هست و به قولی قیمت کاذب به خاطر عرضه نو ظهورش نداره5 سایتی مثل cnet این مانیتورو نقد وبررسی کرده و امتیاز بسیار خوبی به این مانیاتور داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)