آقا ما یه سوال داریم کولر مستر وی8 بهتره یا
بدون در نظر گرفتن قیمت
tunique towerextrem
هر کسی هم در زمینه کیس کول تا 100 اطلاعاتی داره بگه ممنونش میشم اگه ونگارد دست دو ترو تمیزم داشتن که چه بهتر
آقا ما یه سوال داریم کولر مستر وی8 بهتره یا
بدون در نظر گرفتن قیمت
tunique towerextrem
هر کسی هم در زمینه کیس کول تا 100 اطلاعاتی داره بگه ممنونش میشم اگه ونگارد دست دو ترو تمیزم داشتن که چه بهتر
کولر مستر V8 بهتره در ضمن کیس هم میتونی GREEN INFINITY بگیری100 تومنه احتمالا
نه اتفاقاکولر مستر V8 بهتره
Tower 120 Extreme با V10 مقایسه میشه و از V8 قویتره
علاوه بر این میتونید رو Green Fusion هم فکر کنیددر ضمن کیس هم میتونی GREEN INFINITY بگیری100 تومنه احتمالا
دوست من کولر مستر v8 اصلا ارزش خرید داره ........
من که پشیمون شدم شما همون Tower 120 Extreme رو که الترا جان گفتند بخرید بهتره .........
راستی cpu تون چیه اگه نخریدید بهتره پول فن رو برای خرید cpu هزینه کنید این طوری بهتره.......
سلام به تمام دوستان عزیزم یه سوال دارم آیا تونیک تاور با افزایش دمای سی پی یو دور فنش بالا میره؟
بلهسلام به تمام دوستان عزیزم یه سوال دارم آیا تونیک تاور با افزایش دمای سی پی یو دور فنش بالا میره؟
البته میتونید به صورت دستی هم تنظیم کنید
ممنونم اولترا بلک جون دمت گرم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم راستی ونگارد دست دو ترو تمیز چند بگیرم خوبه؟؟؟بنظر شما؟
امروز برای یکی فیوژن گرفتم و تمام تست ها رو روش انجام دادم.فوق العاده تو دمای کارت و سی پی یو موثره و کولینگش عالیه.سایلنت هم هست.من که واقعا راضی بودم ازش و به نظرم یه کیس همه چی تمومه.از اینفینیتی هم باید بهتر باشه.
به به سلام مگدیوم جان خدایی از همه چیز فیوژن خوشم میاد جز طراحییش نه به خاطر سلیقه بخاطر اینکه طراحیش به زمان محدود{تا چند وقت مده}البته ببخش مگدیوم جان بسسسسسسسسسسیارم ازت ممنونم بازم اگر کیسی به نظرت اومد ممنون میشم بهم بگین راستی آواتارت چیه؟؟
من امروز بازار بودم وی 8 از نزدیک دیدم اینو شما کجای کیس جا میدین ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)